Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 16
afibebe spune:
Tomasa la sibiu am facut eco la cei doi mari si renumiti medici de la noi.
toti zic ca ei nu se inseala.
pe care sa-l cred?
AFIBEBE22+Cristian Nicolae
Sabina spune:
afi, pe unu din ei, n-s decat 50% sanse sa se insele
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
tomasa spune:
Afibebe, nu stiam ca esti din Sibiu. Nu stiu ca sa zic... . Pana la urma conteaza sa fie sanatos copilul si sper ca in privinta asta au fost amandoi medicii de acord.
Sabina, si mie mi-e peste mana zona aia, dar fetele care au fost spun ca se mananca bine si ca preturile nu sunt exagerate, asa ca eu una chiar as vrea sa incerc. Pana la urma asta conteaza sa fie localul dragut si papa bun.
Ramane la Gigi pe 9 mai, ora 17? Poate toata lumea sa ajunga?
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18+
mandarinutza spune:
Si la mine e ok si pe 8 si pe 9 mai,cum alegeti voi.
Afibebe, bebe al tau e un jucaus si vrea sa va faca o surpiza.
Mandarinutza 22+ Antonia Maria
Poze
toma_lly spune:
fetelor, pt mine e ok si pe 8 mai si pe 9 mai pt intalnire
dar am auzit ca maine o sa fie vremea nasoala rau, o sa ploua
pe 9 mai se mai raresc norii...
TOMITZA 22+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Gabriela77 spune:
Eu am lipsit cateva zile de la birou si deja am niste teancuri si suna telefonul non-stop! Offffffff! K nu mi-era dor! Desi cred ca nu as suporta sa stau acasa! Dar o activitate mai moderata, asa, ar merge! Vrea sa va zic ca bebe al meu e tare activ, are program de aerobic de nu stiu cate ori pe zi! Imi place si il ador, dar cateodata ma ia prin surprindere cu cate un sut...
Excelent, Sim! Buna treaba, puscat 2 iepuri dintr-o data! Daca merge sala si de botez, e super! Mi-a placut rochita ta si de tine! Pupici!
Roxana , sa te faci bine! Asa ne ingrijoram noi cand se mai linistesc bebelusii nostri! Or fi si ei ca noi, in unele zile mai in forma, in altele nu....Te pup! Sanatate!
Annisia, sa stii ca exact in faza asta sint si eu cu mancarea, de vreo 3 zile, nu stiu ce m-a apucat, dar parca nu ma mai pot opri…as manca non-stop. Sint chiar ingrijorata, sper sa fie doar o faza, altfel, vorba ta, pana la final ajung de 100 kg.
Raluca, ma bucur ca esti mai bine! Ce face bebe ? misca ? Eu vreau si pot ! Ne vedem saptamana asta ?
Afibebe, pe mine una m-ai distrat ! Si eu sincer, ma tot gandesc ca nu e sigur nimik pana nastem. Poate ar trebui sa imi temperez si eu fericirea, daca se transforma fetita mea in baiat? Nu ca l-as iubi mai putin.....Dar e nasol cu asteptarile astea!
Gabriela,
21 + Sara Medeea
slippers76 spune:
Gabriela, si la mine e la fel! E prima zi de servici dupa o saptamana de concediu, si nu ma mai vad de sub hartii!
Eu nu pot sa ajung la intalnireeeeeeeeeee. In timpul saptamanii nu am nici o sansa sa ajung in oras! Tare as vrea sa va cunosc, dar nu pot decat la sfarsit de saptamana. Si asta nu in urmatoarele doua saptamani, pentru ca duminica e ziua sotului meu iar cealalta saptamana sarbatorim ziua Mirunei.
In alta ordine de idei, am o programare la IOSUP in 16 mai pe care pot sa o cedez. daca intereseaza pe cineva, dati PM.
Ana 21+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
sim_stoian spune:
Atunci ramane pt 9?
E aproape de statia de metrou de la Tineretului.
Sabina, unde mai in centru?
Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
ramonaiani spune:
Azi am fost la farmacie. Printre multele chestii de care am intrebat si cumparat, s-a aflat si testul de glucoza recomandat pentru depistarea diabetului gestational. E o sticla de 300 ml (nu 50 cum spera saracutza Amar!) si la efecte adverse scrie doar ca poate sa scada glicemia (si de-ai recomanda sa avem la noi sa mancam ceva biscuiti sau paine), ceva dureri de stomac sau ameteli, si rar apar reactii alergice, cum ar fi pielea inrosita.
20+
mami25_7 spune:
Salutare fetelor,as vrea sa dau si eu confirmarea pt intalneala,fie pe 8 fie pe 9,io sunt inca in concediu asa ca nu am nici o problema.
VA si abia astept sa ne intalnim.O zi buna in continuare,acum trebaluiesc pe la bucatarie,desi am un somn de la vremea asta de imi vine sa las totul balta.
19+