Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pe fuga mare mare, nu pot maine. Sotul are examene cu elevii, e in comisie de la 12 la 8 seara

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Merci frumos, Mandarinutza. De-abia astept sa va cunosc.
Sabina, dar cand poti? Pe 9 mai? Macar sa ramana ceva stabilit...
Roxana, ce mai zici? Poti veni la "intalneala"?

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18+

Mergi la inceput

Afibebe, dar la ce medic ai fost? Pop, Iosup, Herghelegiu, Albu, astia sunt "craii" vestiti. Mai conteaza si medicul, nu numai aparatul. Spune-ne la ce medic ai facut cele doua ecografii contradictorii.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ultima lista:
Sim_stoian
Tomasa
Sabina
Mami25_7
Andries
Mandarinutza
Ses
Toma_lly
Mihailescu Teodora
Cecilia L
.
In total, am fi 10 . Mai e cineva de pe lista care nu ajunge? AS vrea sa sun diseara sa fac o rezervare. Ramane pt 8 mai la ora 17?
Strada este vizavi de Palatul Copiilor (aprox). E un indicator chiar unde incepe strada.

Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna dimineata!

Fetelor,de vreo doua zile ma framanta o problema.Am tot citit pe net despre tot felul de vitamine,pe care ar trebui sa le luam in timpul sarcinii:Materna,Prenatal,Elevit etc.Mi-e dr. nu mi-a recomandat nimic,in afara de acid folic si utrogestan.Ma tot intreb daca n-ar trebui sa iau si eu ceva vitamine,fara a mai astepta rec. de la el,ca doar rau nu pot sa-mi faca.Voi ce-mi spuneti,luati vitamine sau nu?

dana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Acum am citit ce a scris Sabina. E mai bine pe 9? Hai ca pana ne hotaram noi ajungem in sapt 40

Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Sim, eu pot oricand si vin ca tare am chef sa va vad pe toate si sa stam la taclale si papa buuun. Esti o dulce daca faci tu si rezervarea.

18+

Mergi la inceput

Eu zic sa hotaram acum si sa facem rezervarea aia si apoi sigur ne vom mobiliza cumva. Altfel, vorba ta, o tot lungim si nastem pana atunci. E departe de metrou Tineretului, taverna?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

e mult mai bine pe 9.
fetele, da ceva mai in centru nu gasim??

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

se poate si pe 9 mai.

mai care aveai chef de hatza - hatza, daca ai dureri sa stii ca orice pozitie e contraindicata cumintei pana nasti sau alte tehnici daca nu mai suporta sotul abstinenta.

Andries

Mergi la inceput