Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
alehiam spune:
Annisia stau in Bucuresti... Ai uitat ca am recunoscut insula de pe lac ... asta pentru ca inainte stateam in Crangasi, acum stau in Militari.
iar la Moghioros vroiam sa ajung ca m-ai innebunit cu hainutele pt mamici... asa ca zi-mi exact pe unde se ajunge si la hainute pentru noi si la hainute pentru pustoaice
Madalina, cu Robert
Annisia spune:
Mai, eu cu orientarea ma descurc super! daca iesi cu mine pana la coltul blocului, sigur te ratacesti...
Dar voi incerca sa iti explic. Este prima strada inainte de piata, cum ajungi dinspre Favorit, dinspre centru sa zic asa... Deci ajungi la piata si o iei pe straduta care e lipita de piata, practic e o laterala a pietei (daca privesti piata ca un dreptunghi...). Asaaa... si in capatul acestei aleiute se afla magazinul.
Stai sa iti descriu in amanunt: intri pe straduta, ai in dreapta un bloc mare (singurul lipit de piata, de pe partea asta) si in stanga tarabele cu flori si legume. Inaintezi si ajungi la tarabele cu oua pe dreapta si cele cu fructe pe stanga. Apoi vezi magazinul, care are sisteme din alea antifurt la intrare, care verifica magnetic persoanele care intra si mai ales ies din magazin, asta pentru ca toate hainele au pastila aia antifurt...
As putea sa iti scriu un roman cu aceasta minunata descriere... Sper ca ai inteles tu ceva. Macar ca e pe laterala pietei cum ajungi dinspre oras... Acolo mai poti intreba.
Hainele de bebelini sunt superbe. Hainele de fomei, nu sunt numai de gravide. Uneori au si speciale de gravidose. Dar iti poti gasi ceva masura mai mare care sa poti purta, fara sa fie special de gravi. Oricum, au haine foarte frumoase si ieftine. Merita sa te duci sa vezi si daca esti dezamagita, macar ti-ai scos ideea din capusor...
alehiam spune:
Annisia multumesc si sper sa nu ma ratacesc . Acum am o idee pe unde e si dupa ce ajung din doua una: ori mi-am scos piticul din cap ori mi-l bag mai tare
Madalina, cu Robert
Annisia spune:
AAAAA, si am uitat sa va spun... Eu fusei cu baiatul meu in Cora si mi-am luat o gramada de bluze si maiouri de acolo, tot asa, a preturi rezon. Am gasit niste bluzite in dungute gri cu roz sau siclam, turcoaz, mov - la 200 de mii - si cu colanti gri la 170. Apoi am gasit doua maiouri foarte sexi unul alb si altul gri, din acelea care in fata au surplus de material prins pe elastic in laterale - la 230 de mii. Si aveam si in pozele mele un alt tip de maiou, cel cu volanase pe sani si burtica ampla (eu am pe roz cu dungute albe si verde cu aceleasi dungute; mai au si pe galben), care sunt extrem de sexi pentru gravi si se pot purta toata sarcina, sunt din bumbac fin si foarte comode. Astea coasta 340... Au si niste esarfe excelente (eu mi-am luat pe gri si alb nele din matase creponata, innodata din loc in loc si cu niste ciucuri lungi la terminatii - 150 de mii). Palariile de soare iar sunt foarte atractive, dar trebuie probate si asortate desigur...
Deci si Cora e o solutie ieftina si foarte dragalasa.
Raluca spune:
Buna dimineata si de la noi,
azi sunt ceva mai bine asa ca m-am prezentat la sv.fara chef din pacate si obosita! Mama lui de nisip...
Si eu mi-am luat din Cora bluze, maieuri de burtici O.K. in raport calitate,model-pret!
Gabriela, Ripley, Lavinia-daca poti...cand vreti o intalnire pe cluj da-ti de stire!
Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
Annisia spune:
Tina R mai este o varianta putin mai scumpa, dar interesanta. Mai ales daca aveti Card Avantaj, puteti plati in 10 rate fara piculet de dobanda. Eu si aici am gasit bluzite si rochite de gravi. Cam pe la 600-800 de mii. Si pantofi balerini mi-am luat de la ei, la 700.000 - 1.000.000.
Si gata cu atata modeala pe capul nostru! La muncaaaaa!!! Oficial, astazi este ultima zi la job a mea. Ma duc cateva ore dupe amiaza si apoi gataaaa... sunt casnica! Cred ca o sa turbez definitiv neicusorilor. Creierii o sa-mi faca, precum lui Agamemnon Dandanache, clopoteii cling-cling si trasura hodoronca-tronca... Da' si cand o veni biliboi, sa te tii neamule ca nu o sa mai am timp nici sa ma uit in oglinda...
mandarinutza spune:
Buna dimineata
Of ce urat e afara, ma enerveaza vremea asta schimbatoare.
Tomasa, intalnirea ramasese pe 8 mai la 17 la taverna la Gigi. Poate ne da Sim mai multe detalii ref. la cum sa ajungem acolo, sau un reper. Am cautat strada Piscului pe net si este vis-a-vis de Parcul Tineretului. Sim e cumva pe langa Palatul Copiilor, sau pe acolo?
Sim dragutza burtica si rochita
Mandarinutza 22+ Antonia Maria
Poze
Annisia spune:
Fetili, eu trag la garaj cteva ore. La 13 trebe sa ma trezesc si sa plec spre muncile care este.
Voi sa nu va faceti de cap in lipsa mea si sa nu uitati sa imi raspundeti la treaba cu pozitiile. Bine?
Pupici!
slippers76 spune:
Neatza si de la mine
Am ajuns la servici cu o ora intarziere si am gasit ditai maldarul de hartii pe birou. Deh, ca dupa concediu... Dupa ce le rezolv pe astea cred ca-mi iau iarasi concediu, ca o sa fiu epuizata.
Cat despre concediu... m-am odihnit. Cam asta a fost tot. Aveam planuri mari, s-o las pe Miruna la mama si sa plecam de nebuni. Dar am fost doua zile la Cluj la nasii nostri, apoi m-a apucat o lene... Asa ca am stat la mama, la caldurica, am dormit, am mancat, ne-am plimbat, m-am ingrasat inca un kil jumate si ne-am intors. Cam asta a fost concediul meu. Dar sincer, mi-a prins bine.
Ana 21+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
afibebe spune:
salutare dragi si stimati ,
noi tocmai am venit de la eco.
cica e fetita.
astia sunt nebuni?
la 21 de sapt la 3 d -4 d ne-a aratat ciucurelu in toata splendoarea lui.
acum la 23 de sapt fara o zi ne-a aratat o pasa in toata splendoarea.
ce-i cu astia mai frate?
io pe cine sa cred?
azi am facut si 3 d.
ce-i acolo?
2 medici 2 raspunsuri diferite.
inebunesc.
barbatu meu e socat.
nici eu nu sunt mai breaza.
voi ce credeti?
joi o sa merg din nou la eco la un alt medic.
bai frate.astia nu-s normali si eu mi-am cumparat numai lucrusoare de bebelusi.
ma retrag trebe sa-mi revin.
AFIBEBE22+Cristian Nicolae