Montignac : ce am mancat azi (86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Multumesc mult de laude fetelor, mai usor ca mi se urca la cap .Pt cele care nu stiu, dupa nastere aveam in jur de 107kg.

Inuta si eu as vrea sa mai puna macar 5kg pe el sotul meu, dar el nu poate manca fara sa i fie foame si mananca putin....si nici nu vrea sa se ingrase...ce as vrea sa fiu si eu asa.

Meniul meu de azi
Md fibrobar
P 2 oua ochiuri cu ardei copti
C o supa de legume

Nu prea am putut manca, s a razbunat inghetata de ieri pe mine si am gatul in pioneze, am baut o tona de ceai de lamaie.

Va pup si spor la slabit!!!

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Si eu cu prima pitica am avut in jur de 105 kg
Despre sotul meu ce sa va spun......nici el nu mananca fara sa-i fie foameIa decat 3,4,5 mese(ultima pe la 12 noaptea)..cand sa-i mai fie foame saracul?!Are 110 kg

Meniul meu de azi:

MD:chiftelutze de naut ramase de ieri cu rosii
P:mezeluri
C:am continuat cu mezeluri

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

M-ati facut sa rad fetelor....
Latrishia, Sanse...pai da chiar ...cand sa le mai fie foame? Al meu nu mananca mult..dar e mort dupa dulciuri...care sunt moartea mea si la propriu si la figurat...asa ca e tare greu sa-mi pun in frau dorintele astea culinare...
Azi mi-a venit CM asa ca m-am cantarit de dimineata si mai bine tac..si mai bine era daca nu ma suiam pe bestie..in fine asta e merg cu depresia inainte...
Nu stiu pe unde naiba gresesc ca stagnez sau ma ingras...cand eu vreau sa slabesc de fapt...dar cred ca mi s-au scurtcircuitat "piesele" si nu mai pot compila cum trebuie nevoile..

meniul de azi:
d: branza cu rosii
g: 2 mere
p: pui cu rosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

buna dimineata fetele cochetele
eu nu m-am cantarit de vreo doua saptamani, nu vreau sa ma deceptionez si sa intru in depresii , mi-am cumparat ieri doua bluzite frumoaseee si ma simt bine acuma, sa spunem ca voiam sa imi ridic moralul , asa fac eu cand ma simt nasol merg la cumparaturi si imi revin

meniul meu de ieri:
bscuiti cu lapte
carne de pui (piep) cu conopida la cuptor si castraveti
branza cu rosii si sunca
pere
si destul de tarziu, era deja vreo 23 (dar ma durea stomacul de foame si aveam de lucru , am stat pana pe la 1.30) am mancat salata de vinete(dietetica) cu paine

sunt curioasa cand ma voi cantari ce-mi va arata cantarul

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna fetelor.
Intru si eu pentru prima data la acest subiect. Am 58 kg si cam 1.58 m si problema mea este ca am facut o burtica pe care vreau sa o dau jos (grasime acumulata mai mult in partea de jos a corpului adica sub ombilic, pe abdomen, solduri). Eu aveam acum vreo 2 ani 54-55 kg si ma simteam bine cu ele, dar mi-am luat masina si intr-un an si ceva am pus aceste 4-5 kg in plus care nu sunt deloc binevenite. Deci pe astea vreau sa le dau jos.
Am inceput sa studiez metoda Montignac, am citit prima lui carte iar acum citesc tot ce mai gasesc despre subiect si bineinteles ma intereseaza cat mai multe retete dar care pot fi facute in Romania adica nu cu tot felul de denumiri frantuzesti asa cum apar in cartea lui pentru ca de multe ori nici nu stiu ce inseamna acele chestii deci cu preparate care se pot gasi in magazinele noastre din Ro.
Referitor la teoria meteodei din cate am inteles el spune in cartea lui de baza ca teoria veche a caloriilor este falsa si sa nu ne mai luam dupa ea. Sa ne luam dupa tabelul cu indicele glicemic al alimentelor si sa nu mancam pe cele cu indicele peste 50. Deci inuta12 nu stiu de ce ai intrebat cate calorii are puiul pe care l-ai mancat pentru ca nu asta este metoda lui Montignac. El demonstreaza in cartea lui ca aceasta teorie a caloriilor este gresita.

Cat despre mine eu m-am gandit sa aplic metoda cu 3 zile. Primele 3 zile legume, fructe, acum sunt in a 3-a zi de legume, fructe, apoi 3 zile de lactate si branzeturi degresate si apoi 3 zile numai de carne. Si bineinteles fructe numai pe stomacul gol dimineata sau la 4 ore dupa pranz. Cine mai tine asa pe 3 zile? Ce retete faceti mai ales la masa de pranz?

PS. Am uitat sa zic ca am renuntat total la paine si zahar si celelalte interzise in faza I si fac in fiecare seara exercitii speciale pentru abdomen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!!!

Adriana_mihnea..ce mai faci?Nu te mai am in lista mea de YM.Nu stiu cum.Ce mai face Mihnea??E bine?
Da fetelor.am ambitie,insa acum tre sa-l tarai dupa mine si pe sotul meu care are cam 130 kg,la 1,90.E cat usa.Nu arata rau,insa trebuie sa-l fac cumva sa dea si el jos.Oricum barbatii slabesc mai usor ca damele :)
Asa ca azi:
D: o grefa(asa m-am obisnuit..sa mananc dimineata,pe stomacul gol grefa)

P: cas dat pe razatoare ,amestecat cu branza de vaci dieta fara grasimi si amestecate cu ridichi taiate maruntel
dupa vreo 2 ore am papat inca o jumate de grefa

la serviciu beau apa plata..cu lamaie.Adica mi-am luat la serviciu o sticla de apa partial decarbo in care storc o lamaie.Si din cand in cand mai beau cate o jumate de cana.E foarte bun. Si cred eu ca ajuta.
C...nu stiu inca.O salata cred cu niste peste afumat.Am niste macrou afumat foarte bun.

Va multumesc pentru suport si ma simt in mijlocul vostru ca intr-o adevarata familie!

Mergi la inceput

OANA bine ai venit printre noi
Metoda de care te-ai apucat cu 3 3 3 nu e monti din pacate , spor la slabit iti doresc

korina suntem impreuna aici la greu, ne sustinem una pe alta si impreuna vom reusi ..... nu trebuie sa multumesti nimanui

fetelor haideti la raport sau papati?????

ANDANII

Mergi la inceput

Aici sintem!

Astazi nu stiu ce am avut,ca mi-a fost foame toata ziua...Eu daca atzipesc putin la pranz ma trezesc cu o foame de lup chiar daca am mancat inainte sa adorm
Pentru meniu intru mai tarziu.
Cine e dragutza....(stiu ca sant puturoasa si nu stau sa caut)sa mai scrie retzeta de pizza Monti.Eu faina am de naut si de secara integrala.Merge vreuna din ele?

korinna si Oana bine a-ti venit!

korinna tu nu papi cam putin?

Oana ,Andanii are dreptate.De ce te complici cu 3 3 3 ?Mananca normal ca doar nu o sa poti tine toata viata 3 3 3...

Va pup !

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Fetelor,stiti daca www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12831" target="_blank">TORT PUFOS SI CREMOS e ok in prima faza sau este abatere usoara?Nu prea mai vreau sa ma abat
Am inteles eu bine ca zmeura si capsunele le putem manca mai aproape de masa fata de celelalte fructe?

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

sanse depinde ce vrei sa papi....deci daca vrei sa faci blat de pizza cu faina integrala nu poti pune pe ea decat legume , strict legume, fara grasimi ,eventual doua trei masline, sau o lingura de ulei de masline , iar daca faci cu faina de naut poti pune pe ea si sunca, branza, oua, chestii cu grasimi

nu stiu compozitii, nu am facut niciodata dar o sa incerc cat de curand , ma tenteaza ambele, cred ca suna interesant sa fac pizza permisa ......... mie oricum imi plac la nebunie clatitele monti cu faina de naut si le mananc cu sunca, branza ....... dac-ar avea cine sa mi le facaaaaaaaa

va pup , acuma plec de la lucru, am program cu copilu, mai intru diseara sa vad ce ati mai scris

ANDANII

Mergi la inceput