Montignac : ce am mancat azi (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by sanse

Fetelor,stiti daca www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12831" target="_blank">TORT PUFOS SI CREMOS e ok in prima faza sau este abatere usoara?Nu prea mai vreau sa ma abat
Am inteles eu bine ca zmeura si capsunele le putem manca mai aproape de masa fata de celelalte fructe?

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

am citit acuma mesajul ...... promit ca o sa studiez reteta diseara ... acuma ma grabesc ........ nu stiu reteta pentru ca eu cu prajiturile merg paralel ........
CAPSUNILE SI ZMEURA se pot manca dupa pranz, cina, dupa orice masa ca desert, deoarece nu fermenteaza

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Buna!

Korinna, Mihnea este bine, creste si se pregateste de gradinita...
Si eu ti-am pierdut id-ul...
Baietii tai ce fac?

Nu prea am timp mult, dar vroiam sa va spun ca abia ce-am terminat o inghetata de cacao cu bucatele de cioco prin ea...Of course ca nu era permisa!!
Am venit sa ma "spovedesc"...Am facut-o intentionat ca poftisem teribil!!

Meniul de azi:
d: 1 crenwurst, 2 felii de sunca
p: 3 carnaciori cu salata verde
s: inghetata asta, ca altceva nu mai gust...
O sa gust si niste seminte la meci, dar in rest o sa stau cuminte in banca mea.

Va pup si spor la slabit!

P.S. Cred ca ajung in piata sa-mi iau niste capsune...yammyyy

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nu vreti sa stiti ce-am mancat azi!Numai porcarii,putin din fiecare da porcarii!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Andanii, dar metoda 3-3-3 nu este tot un regim disociat adica tot cum zice si Monti? Dar mult mai drastic? Eu asa am inteles...
Sanse, ai dreptate nu cred ca o sa pot tine toata viata aceasta metoda mi-am dat seama deja de acum din a 3-a zi in care m-am saturat efectiv de salata verde, castraveti si rosii si fructe oricat de bune ar fi ele...
Cred ca nu o sa rezist cu aceasta metoda decat vreo saptamana dupa care incep sa mananc mai variat dar tot dupa regulile Monti.
Va multumesc pt. primire si poate ma mai ajutati si pe mine cu niste sfaturi daca aveti experienta mai multa in problema asta.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Andanii multumescPizza normal ca vreau cu sunca,branza....etcEu sint om de 3 surcele cu legume?!
Capsunelele le-am papat ca masa de seara daca tu zici

Oana noi i-ti spunem asta pentru ca tu sa nu te chinui inutil.Poate nu ti se pare greu ca nu oi fi mancacioasa ca unele dintre noi .Tu sti cum faci,dar noi credem ca daca mananci cum trebuie slabesti mult mai usor fara sa te tii de pereti.Eu una ,daca mananc 1,2 zile doar legume,fructe si alte balarii lesin.

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

am intrat putin
sanse capsunele le poti manca si ca desert la o masa cu lipide de ex., nu neaparat ca masa principala

oana draga daca monti ne lasa sa combinam alimentele in functie de indicele glucimic al lor cred ca mai bine ar fi sa nu te infometezi .... este adevarat ca slabesti asa mai repede cu disociatul tau , darrrrr dupa ce te apuci de mancat dupa regulile monti carne si altele vei pune la loc f rapid kg date jos cu legume doar.
Monti este un regim disociat intr-adevar , dar o disociere care ne permite combinatii de alimente , nu disociat cum spui tu numai legume, numai fructe ... un astfel de regim nu este nici pe departe sanatos si nici .... mod de viata ... cum i se spune regimului montignac
sunt f grabita , poate putin incoerenta , sper ca ai inteles ideea

ANDANII

Mergi la inceput

Meniu azi:

MD;mezeluri si 1 rosie
P:1 peste afumat si 1 ardei umplut Monti
C:capsuni

VA pup!

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Andanii uita-te putin la reteta asta:

ANTOINETTE

Ingrediente:

-6 linguri de faina soia + 1 lingura scortisoara (scortisoara e folositoare pt.ca nu mai miroase deloc soia)
-2-3 linguri fructoza
-1 pachet de praf de copt
-3 oua
-3 linguri de ulei
-3 linguri de (apa + smantana dulce = lapte)

Deasupra se pun mere.Tu ce crezi?Merg merele cu oua si SM dulce?Sau punem altceva deasupra?

Multumesc

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

sanse da merele coapte merg .............. stiu sigur ca e acceptat marul copt ca desert la o masa lipidica ............ incearca si fa si sa ne spui cum a iesit... o sa incerc si eu ca nu pare complicata .... dar putem pune capsune deasupra nu?

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Fetelor m ati innebunit cu capsunile, au aparut cele romanesti?...ca mie alea straineze nu mi plac...m ati facut deja sa visez la un tort diplomat cu capsuni.
Eu is in continuare cam racita, m a lasat gatu si a inceput tusea si mi curge nasul...azi ma duc sa fac priorixul la fata, ca mi e ca o captusesc si pe ea cu vreo raceala.Am tot turnat in mine siropuri care contin tone de zahar...

Meniul de ieri
Md fulgi de orz cu lapte 0,1%
P un polonez, un cremvusti si o cana cu iaurt 0.1%
S o supa de legume si orez cu ardei gras

Sanse sa mi zici si mie cum iti iese pizza, ca vreau sa fac si eu, de mult mi e pofta...tre sa caut si eu faina de soia si naut.
Am mai luat si niste fasole verde dar nu stiu cum s o fac, dupa reteta clasica imi iese o porcarie, ori nu stiu eu s o fac ori........ceva idei?

Va pupacesc

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput