Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

alouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
vede cineva si intrebarica meaaaaaaaaaa?????
cine-mi poate raspunde???

PS: am si eu o intrebare. Am o cunostinta a unei cunostine care da bb ului ei vitamina D injectabil (nu ma intrebati de ce..) si intreaba daca are careva habar de unde poate fi cumparat... sar'na anticipat pentru raspunsuri...

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Dana, si noi ne-am dublat, aproape, greutatea, dar mi se pare totusi devreme la 3 luni (pe care nu le-am implinit) sa incepem diversificarea.... Am vazut ca deja multe fete au inceput... Mie parca mi-e un pic frica; n-as vrea sa-l dau cumva peste cap... nu avem colici... si sa-l stric eu acum ca asa-mi vine mie sa incep diversificarea.... Chiar nu stiu cum sa fac... O sa vad si ce ne zice dr la vaccinul de la 4luni; abia atunci ne-a mai chemat la ea...
Noi la aproape 3luni avem 6.800 si 66cm... Ne-am lungit mult... Iar in greutate, pana acum (luna asta) am luat 500g. Eu zic ca-i foarte bine....

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Gio, Danutza
eu nu am tinut niciun regim, caci Margicutza hapleshte numai de la mine!!
bashca scapat in cate-un tort de mi se mai vedeu doar urechile...

Sportul face minuni!!!
(la mine cel putin)

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Gio, trimis pm

Dana, mercic de incurajari, pai cum sa nu fiu disperata daca am luat 37 de kg in sarcina?am fost de 97de kg!!!!nu puteam sa cred cand vedeam!a fost si bb marisor, lichid, da' tot au ramas fro 85de kilishoare, nene, sa ma cu ce ma lupta..acum mai am 14, sper sa le topesc in 2 luni..sa arat si eu a om

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Alinuk,esti o norocoasa cu alaptatul.Asa se scapa cel mai usor si fara prea multa bataie de cap.Sala e oricum buna si in cazul tau pentru tonus si pielea se reface mai bine.

Eli,ne luam de mana ca si au am pus 35kg in sarcina,cred ca noi eram la categoria grea si la gravidute,dar si bb-ii sunt acum la fel.

Lore,asa e,e prea devreme la 3 luni.Macar 4 luni sa astepti,dar vezi ce spune si dr ta.

Fetele,voi dati la bb flor pentru dintisori?Am mai intrebat si la o luna,dar atunci nu era nimeni.Aici se da preventiv pina la aparitia dintilor.Stiu ca este Vgantöl si cu flor in el.Ia cineva?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Alinuk, mercic ca pui tu cartea. Deci iata datele:
"Secrets of the Baby Whisperer. How to calm, connect and communicate with your baby" de Tracy Hogg cu Melinda Blau editia 2001. Traducerile sunt spicuiri, nu anume pagini.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Christinutza, in Capraru am gasit ca la nastere perimetrul toracic este egal sau mai mic cu cel cranian (2-3cm).

Catalina
, eu am fost la Medical Duo acum ceva timp si am fost multumita. Dar intr-adevar e cam departe de voi...Mai stiam unul prin Drumul taberei dar iarasi e prea departe...

rali, imi pare ff rau pt voi.

Fetele, mersi mult pt voturi, nu m-am prins de faza cu linkul, multumesc ca m-ati rezolvat voi.

Mihaela, si n-a plouat la botez?? Pupam micul crestin; pozele sunt superbe!

Anis, tinem pumnii sa nu fie cazul sa va interneze!!

Fetele, mersi pt raspunsuri cu regimul, pup pe toate!! Alinuk, in Plaza cat e abonamentul? Suna tentant!

Dana, pediatrul nostru nu recomanda fluor sub nici o forma.,...il intreb de ce la 4 luni daca vrei!

Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Da,Gio,te rog sa-l intrebi,ca aici sunt parerile impartite.Moasa spunea sa nu-i dau,iar pediatra da.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

am reusit sa ii dau 100ml la bibe cu lapte de la mine.Astept sa vad czice dr.

Daconst se da flour dupa ce apar dintii,pana la varsta de 7ani.Eu asa ii dau lui Ingrid.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Stai ca mi-am amintit de la Taisia - eu folosesc pt lapte/baut apa plata, iar asta are fluor. Daca se da fluor in plus poate fi in exces si se depune pe nu stiu unde...Si mai stiu ca daca il intrerupi apar f multe carii (asta am bagat-o de la mine, am citit prin Mami cred).

aici_ poze_de_la_mare

Mergi la inceput