Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

tu poti..scuze..asa intelesesem..

sunt terminta..mie frica de mor de spital..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna , fete dragi

La multi ani sarbatoritilor nostri de azi!

La multi ani , draga Kate, sa fii fericita langa baietii tai!

Rali, imi pare tare rau pt tatal tau..sa fii tare, fetita, doctorii se mai inseala privind termenele si alte asemenea..te pup

Cata, multumim pe carticica!

Anis, imi pare tare rau pt Iarina frumoasa..of, ma rog sa se faca bine.

Gio, am votat imediat scumpica de Eva

Maria, sanatate multa multa

va pupam

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Anis, curaj si putere! Haide, poate nu va fi cazul de spital, Doamne ajuta sa nu fie! Sa ne dai de veste daca poti!!!

Helenutza, iti dau PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

gio, mi-am adus aminte...te-ai bagat la aerobic, ha?super!!!!
hai sa te incurajez...m-am apucat de sla pe 25 martie..sunt 5 sapt, din care una nu am mers la sala din cauza de stop..vreau sa-ti zic ca am plecat de la 83 de kg si azi m-am urcat pe cantar...74kg.mor de bucurie, ma duc la sala neaparat..asa ca da-i inainte, nu te lasa!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Eu sunt intr-o mare dilema cu diversificarea asta... Eu am observat doua scheme:
1- pt bebelusii hraniti cu san - la 6luni
2- pt bebelusi hraniti cu lapte praf - la 4 luni
Dar daca sunt hraniti si cu san si cu lapte praf, ce shema de diversificare urmam? La cat incepem?

Sunt tare suparata... A inceput sa-mi cada parul rau de tot... Si parca vad ca trebuie sa ma tund si nu vreau....

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

am si eu niste intrebari, daca puteti sa ma "luminati". Cele care ati inceput sa faceti aerobic/fitness, de cate ori va duceti pe sapt? In cat timp s-au vazut efecte. tineti regim - cam ce mancati? si daca se poate sauna in ideea in care mai alaptez un pic.

si citesc si revin.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Catalina
fete
nu tb sa va mai duceti in contul comun pt traducerea din cartea cartilor....

este aici

cartea cartilor - incercand sa-mi inteleg copilul

Inteleg ca nu-i bai ca e pe blog aici pe dc...putem sa punem link la noi pe prima pagina.
O voi fce eu, dar dupa ce imi spui numele cartii si autorul ca sa trec si asta in mesaj!!!

pup fete

Messaaaaaaaaaaaaaaaaa viiiiiiiiin!!! In jur de 14

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Lore,eu sunt in cazul 3,adica alimentati si la san si artificial,deci incep la 5 luni.Nu e o regula clara si dupa cum ai vazut fiecare mamica face cum crede ea ca e mai bine.
Am tot cautat si eu pe net informatii,despre momentul potrivit diversificarii si tot nu m-am lamurit.Ultima varianta ar fi cind bb si-a dublat deja greutatea.La mine e deja cazul asta,dar tot nu incep.Apoi sucurile sunt oricum apa de ploaie,ca nu-i satura pe bb,dar fac bine la digestie,pentru cei care se constipa.

Eli,felicitari pentru kg,esti ambitioasa tare.Si eu am ajuns la 70,de la 95 cite am avut.Ma declar multumita,dar nu ma las.Cu sala scap de inca 10,sa fiu cum eram inainte de sarcina.

Nadiuta,ne gindim la tine si la Lidiuta.

Anis,sanatate Iarinei si sa scapati fara spital.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by gio

Buna fetele,

am si eu niste intrebari, daca puteti sa ma "luminati". Cele care ati inceput sa faceti aerobic/fitness, de cate ori va duceti pe sapt? In cat timp s-au vazut efecte. tineti regim - cam ce mancati? si daca se poate sauna in ideea in care mai alaptez un pic.

si citesc si revin.

Pupici
Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie

Gio eu sunt ft multumita, dincolo de scapatul de kg (ca mai am cateva de dat jos...alea pe care le aveam in plus cand am ramas gravi si care erau puse de la sarcina pe care am pierdut-o inainte de Teo) tonusul e ft important.

Daca lucrezi constiincios in sapt a doua incepi sa vezi rezultate.Eu recomand ca atunci cand incepi, sa mergi trei zile la rand pt a nu face febra!!!!

Eu la sauna nu ma duc inca..din simplul motiv ca incep sa-mi curga sanii la caldurica... alta contraindicatie nu ar fi...

dar peste o luna si ceva, cand o face margicutza 5 luni juma....cred ca-mi fac un abonamet la sala din Plaza - e beeeeeeeeeeeetonnnnnnnnnn, am fost si vazut!!in abonament intra sala fitness, aerobic, sauna, jacuzzi si e supercurat!!!!

pup fete cucuiete!!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Gio,eu merg de 3 ori pe saptamana la sala (aerobic,step,tae-bo),iar de mancat manac dupa WW,cam de toate dar cu masura.Ma scap si la dulce si la cite o pizza,dar ziua urmatoare mananc mai cumpatat.Acum e vremea grill-ului si e fain ca poti manca carne pe gratar si salate la greu.
Incerc sa nu ma infometez,ca apoi cind scap,fac ravagii si plus ca yo-yo apare imediat.Eu slabesc 1kg pe saptamana,mai mult nu vreau.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput