Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Alinuk, asa auzisem si eu ca daca dai fluor si apoi intrerupi e nashpa. Acuma ... .

Gio, si cabinetul acesta este departe, e la Pismigiu. Dar eu sunt asa de fff incantata ca merg cu placere. In plus, ce scuza mai buna am la sot (care e absolut disperat sa nu ma auda ca m-am carat cu bebe pe coclauri asa de departate) ca sa ma vad cu fetili in parc la berica?

Anis, vesti bune. Tineti-o tot asa. Auzi, dar de cand este asa? Poate e de la dinti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Anis,am citit prospectul si la asta spune ca se da din luna a doua pina la doi ani,inclusiv.Curios ca cica se da inainte de aparitia dintilor,pentru intarirea smaltului si sa nu apara carii.Dupa ce au iesit deja dintii,ce sens are sa-i mai dai?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Alinuk,acum mi-am amintit:poze de la botez nu ne mmai pui?ca eu tot astept.
Anis si pe tine te asteptam cu poze,dupa ce va mai linistiti putin.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

roandre super pozele de la botez. sa fiti sanatosi!

Helenutza + Horia(18feb2007) =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Cum va dati seama daca bb are torticollis? ca a mea acum observ ca trage tot spre stanga sa intoarca capul iar cand e pe burta tot pe stanga doarme.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CONCHITA, grija mare, ca la noi in "familie" au mai aparut razboaie pe tema diversificarii, atunci si-a luat-o AELITA! Cam de asta te-a averizat...

DANA, si multumesc!

ALINUK, stiam ca vitamina D injectabil se da atunci se da o doza mare si o data pe luna, habar nu am unde se gaseste treaba asta,
poate ar fi de intrebat la un depozit de medicamente, nu stiu. Pana acum de unde lua, sau care e denumirea comerciala a preparatului?

AELITA, lucrurile nu stau chiar asa de simplu, nu stiu cum se va termina povestea asta, iar eu sunt sensibila la glumitele astea, mai ales ca pana acum am cam platit tot. Oricum, ai dreptate, imediat ce mananca David mergem la cumparaturi.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

HELENUTZA, iti multumesc si tie, sper si eu sa fie bine marti.

CATALINA, ma bucur ca ai gasit kinetoterapeut, eu l-am rugat sa se ocupe si de piciorusele lui David, caci s-a nascut cu talus valg la ambele picioare. E mai bine sa-i faca altcineva gimnastica/masajul, noi ca mame tindem sa ne lasam impresionate de plansetul lor, si David a urlat ieri ca disperatul, ca dupa aceea sa doarma tun vreo doua ore. Pe de alta parte, ei sunt profesionisti, stiu mai bine ce si cum e de facut. Eu m-am trezit de dimineta cu apasarea ca ce sa le duc la oamenii astia, policlinica e de stat cu salarii pe masura. Nu dati cu rosii (sau mai bine dati, ca nu mai am!) dar vreau sa se ocupe mai cu entuziasm de gandacelul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Imi cer scuze imi primul rand ca am lipsit atat de mult timp si in al doilea rand ca nu am sa apuc sa citesc din urma tot. Eu am fost ocupata cu pregatirea botezului lui Vladut. Am avut 150 de invitati si a trebuit sa ma ocup singura de organizare si sa stau cu copilul.
Ma bucur insa ca a iesit super, toata lumea s-a simtit bine si le-au placut foarte mult mai ales muzica. S-a dansat toata noaptea pana dimineata la 5. Vlad a stat in sala pana la 11.30 pm in scoica lui, dormea. O sa pun poze cat de curand pot.
mi-era dor de voi, va imbratisez cu drag si sper sa fiu mai activa in viitor.

Alina si Vlad Alexandru(08.01.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monu

Cum va dati seama daca bb are torticollis? ca a mea acum observ ca trage tot spre stanga sa intoarca capul iar cand e pe burta tot pe stanga doarme.

Monu mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

MONU, David dormea cu capul doar spre dreapta, si asta i-a adus si o usoara deformare a capului. Nu e greu sa-ti dai seama, bebelusul prefera o singura pozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cristina, sincer, eu am luat-o ca pe o gluma, ce i-a zis Aelita Conchitei, chiar crezi ca "si-a luat-o Aelita?" Ciudat. Eu am crezut ca am avut o discutie. Mai aprinsa e adevarat, dar o discutie si ca nimeni nu si-a luat-o de la nimeni. Dar poate m-am inselat.
Ce e ala ce ai zis tu ca are David la picior? Am mai auzit dar habar nu am ce e. O sa va dau de stire cum e la masaj.

Baaaaai, tocmai m-a sunat Adinush, s-a dus saraca in piata sa ia patrunjel si i-a furat un tigan portofelul din carut, cu toate alea in el plus bani. Bai ce ghinion. Intai telefonu, apoi portofelul ... blestem ce mai ...

Mergi la inceput