Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brig_adria spune:

ciao!suntem si noi botezata,avem 3 luni si 10 zile,5,5 kg,binisor.
Catalina,la ce kinetoterapeut mergi si cat costa sedinta,cat de des?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Cristina, si eu mergeam la gimnastica medicala cand eram mica la policlinica de langa Piata M. Viteazu din arad. Era un domn profesor super cumsecade si care se purta super frumos cu bebelasii.

Sper ca vi cu vesti bune de la dr.

Alina si Vlad Alexandru(08.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Originally posted by cristiana70

HELENUTZA, iti multumesc si tie, sper si eu sa fie bine marti.

CATALINA, ma bucur ca ai gasit kinetoterapeut, eu l-am rugat sa se ocupe si de piciorusele lui David, caci s-a nascut cu talus valg la ambele picioare. E mai bine sa-i faca altcineva gimnastica/masajul, noi ca mame tindem sa ne lasam impresionate de plansetul lor, si David a urlat ieri ca disperatul, ca dupa aceea sa doarma tun vreo doua ore. Pe de alta parte, ei sunt profesionisti, stiu mai bine ce si cum e de facut. Eu m-am trezit de dimineta cu apasarea ca ce sa le duc la oamenii astia, policlinica e de stat cu salarii pe masura. Nu dati cu rosii (sau mai bine dati, ca nu mai am!) dar vreau sa se ocupe mai cu entuziasm de gandacelul meu.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

si noua ne-a zis doctorul de talus valg. dar a zis ca e vag. cu taoate astea a zis sa facem masaj noi astfel: intinzi labuta piciourului ca la balerina si pe urma il sucesc spre interiorul piciorului. in pozitia asta fiind labutza, masez mushiul de pe interiorul tibiei...

Catalina talus valg.... nu stiu cum sa explic. incerc. coipiasii trebuie in mod natural sa isi tina labutele picioarelor spre interiorul piciorului. poti sa il urmaresti cand e dezbracat, pt cateva minute sa vezi cum si le misca, poti sa il stimulezi un pic, gadilandu-l la degetele, talpitza....

brig_adria, A.Alina va felicit pt botez, sa va traiasca micutii si sa fiti sanatosi! Alina, 150 invitati???? mama mia!!!

Helenutza + Horia Constantin(18feb2007) =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CATALINA, nu te supara , si eu tot ca o gluma i-am zis-o, daca vrei, sterg mesajul si gata.

Talus valg e cand bebe tine talpile spre interior, e de la pozitia din burtica mea. Sa-i spui terapeutului sa se uite la tot ce trebuie, pe mine m-a luat o doctorita balneolog, l-a dezbracat pe David si la intors pe toate partile si i-a facut o fisa in care i-a recomandat 10 sedinte de masaj si 10 de kineto. Dupa asta, il evalueaza sa vada ce rogrese a facut, si vedem ce facem mai departe. Kinetoterapeutul mi-a zis sa nu-mi fac ganduri ca pana merge copilul tot o sa mergem la el. In perioada asta mergem de 2 ori pe saptamana.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

mersi fetili de explicatii.
priceput da, suparat nu
scriu doi la leu ca ceapa ca sunt cu un kkcios in brate. phuuuuuuu ce puuuutttttteeeee!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

sal

azi am cam umblat, in sfarsit am deps dosarul pt cic si ma simt ff bine ca am scapat de-o grija.

Roandre chiar ca e bun de insurat Andreiashu'. iar tu ai fost ff frumusica la botez.

catalina ma bucur ca ai gasit o pers competenta si o sa fie bine cu tziganushul tau. pupici pt matei!

rali cu DD inainte!

aaaaaaaaa si eu am votat tot ce a fost de votat.

hai mai cata...iar i s-a intamplat adinei necazul! offff, dupa ce ca e singura cu bebelina acum mai ramane si fara bani, acte si ce o mai fi avut...

fete mai intreb o data: displazia de sold se vede numai la radiografie? la ce dr bun ati fost? cum se ajunmge, cu trimitere de la med de fam?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

gata, am inlaturat bomba toxica si l-am pus pe Matei jos. deci cristiana, eu am observat mai de mult ca tine piciorusele asa spre interior si zicea aelita sa ii fac masaj si sa il corectez. pare corectat, cel putin acum tine picioarele cu talpa spre in jos, cum tinem si noi, sunt sigura ca nu de la masajul meu pt ca nu i-am facut prea mult.
dar oricum voi ruga si medicul sa se uite.

pupici

Mergi la inceput

Da mai Marina, si eu ma oftic tare pt Adriana. Bai,are un "noroc" ... mai bine lipsa. Acuma o las pe ea sa va pove cum a alergat dupa faptash. Telenovela, ce sa mai ....

Big-adria, marti incepem sedintele de masaj, 30 RON sedinta sau 2,5 mil lei abonament cu 10 sedinte. eu fac abonament ca ies mai ieftin, oricum tre mai mult de 10 sedinte. vor fi doua pe sapt deci un abonament ma va duce 5 saptamani. dupa spusele doctorei cam doua luni ne va lua dar vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna fetelor,
mie inca mi-e rau, deja e a 3a zi. nu-mi revin din starea asta, in continuare ma doare capul, toata carnea pe mine, voce nu prea mai am, gatul nu mai zic, de dimineata a inceput si urechea dreapta, pe deasupra mai am si febra. nu inteleg unde am putut raci in halul asta? Erik deocamdata, e bine...ii dau sa suga in continuare cu mascutza pe fata, m-am abtinut sa-l pupicesc zilele astea cat am putut. ma rog la Dzeu sa nu cumva sa ia ceva de la mine.

roandre am vazut pozele de la botez, sunt superbe si voi toti 4, sunteti o familie reusita. felicitari pentru botez, fie ca Dzeu sa il binecuvanteze pe Andrei in viata numai cu bucurii si fericire alaturi de voi cei care il iubiti.

aelita asa este ai dreptate e mare norocoasa "columbeanca asta mica". sa te nasti asa intr-o famile in care cu siguranta vei fi lipsita de grijile de zi cu zi...ce sa zic?! sanatate sa aiba ca asta e cea mai importanta.

helenutza cum sa ma supar pe tine? mi-esti draga si in nici un caz nu m-ar supara nici o remarca de-a ta niciodata.

gio unde te duci la sala? daca poti sa spui...astept eventual un pm.

dana uite ce raspunde un doctor intr-o revista de copii la o intrebare ca a ta:
"Fluorul este un element chimic care nu prea foloseste la mare lucru. Unele tari cum este Germania au studiat efectele si posibilitatile de utilizare a fluorului in medicina. Pentru ca au gasit fluor in compozitia dintilor au ajuns la concluzia ca pot incerca o stimulare a dezvoltarii acestora prin administrarea fluorului in perioada de crestere. Dar exista si reversul medaliei. O cantitate de fluor prea mare acumulata in organism se depune in sistemul nervos central si poate duce la afectiuni grave pana la debilitate mintala. Este foarte greu de monitorizat cat fluor intra si cat iese din organism, cu atat mai mult cu cat nivelul toxic al fluorului in organism are o valoare foarte mica. Nu e bine sa se dea pastilute cu fluor zilnic, si mai bine sa nu se dea deloc, pentru ca oricum dintii vor iesi la timpul lor, iar compozitia acestora va fi suficient de buna incat sa-i aiba pana la cel putin 60 de ani, sau mai tarziu cu ajutorul tratamentelor stomatologice. Un copil hranit cu alimentatie corecta nu are nevoie de alti adjuvati de dezvoltare a danturii."

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

marybell parca voi erati cu soldul dislocat nu? unde ati mers, la ce dr?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput