Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele, imi pare rau sa citesc vesti nu tocmai bune, sper sa se rezolve cu bine toate problemele.
cristiana70 o sa fie bine marti, o sa vezi
rali
maria72 sper sa fi ok cu urechea...
ylilimic aveti toata vara de baut!
anis deci era de la dintisori...
marybell nu te supara pe mine dar m-a bufnit rasul cand povesteai de al tau ca face ochisorii mari si incepe sa planga cand et vede cu masca. parca il si vad.
roandre felicitari pt botez, sa va traiasca micul crestin!
kate LA MULTI ANI!
Catalina am apucat si eu un pic din cartea ta, interesant. multumim pt efortul depus
fetele, eu sunt mama denaturata al meu pui nu plange si cand o face ma uit asa amuzata la el, e asa simpatic. cand plange o face de nerabdare sa pape si mai mult e un vaiet ma uit asa amuzata la el pt ca e asa de scump, il mai las cateva secunde numai de drag. si il pup in timp ce scanceste si el e cu gurita dupa mine, pe obrajii mei, ma tot cauta de tzitzi. e asa de scump, parca m-ar pupa.

Helenutza + Horia(18feb2007) =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Aelita, de ce sa mi-o iau, mama draga? :-)))succes cu vaccinul, si noi ne pregatim de seria a doua la sf. lunii, sper sa nu o dea iar peste cap cu somnul si pofta de mancare, of...

Dana, stii de cand vreau sa deschid un topic despre regulile din diferite tari legate de una alta in cresterea copiiilor? mor de curiozitate cum e prin alte parti si, mai ales de ce sunt atat de mari diferentele, ca nici nu mai stii dupa care sa te iei si cum e mai bine. nu e ciudat? cercetarile astea cum se fac, oare, de dau rezultate asa diametral opuse, in functie de tara unde se fac? am ametit, nu alta...

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Conchita, aici e vorba de mine mama, n-ai fost pe faza. :) Adica cum adica vezi ce vorbesti ca mi se zbarleste paru pe mine si daca zici ca pe aci pin Romanica nu se face bine cu diversificarea sar pe tine. Sunt pe pilot automat. :)

Bai am fost cu Matei la kinetoterapeut. Super!!!!! Laura, mii de multumiri, iti datorez multe, multe beri. De marti incepem masajul, a zis ca e doar torticolis de pozitie si se rezolva.

Cam asta e deocamdata. Maaaama, urat e afara!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Catalina

Conchita, aici e vorba de mine mama, n-ai fost pe faza. :) Adica cum adica vezi ce vorbesti ca mi se zbarleste paru pe mine si daca zici ca pe aci pin Romanica nu se face bine cu diversificarea sar pe tine. Sunt pe pilot automat. :)

Bai am fost cu Matei la kinetoterapeut. Super!!!!! Laura, mii de multumiri, iti datorez multe, multe beri. De marti incepem masajul, a zis ca e doar torticolis de pozitie si se rezolva.

Cam asta e deocamdata. Maaaama, urat e afara!

Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)

la ce cabinet ai fost?

fetele, sa va zic despre kk. ma plangeam eu ca nu prea face. si de vreo 4 zile am inceput sa pap 2-3 lingurite de miere pe zi. eh, de 3 zile face kk. sper sa fi gasit solutia la problemutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Conchita,hai deschide subiect nou ca eu una sunt tare rau in ceata si as vrea sa aflu mai multe,serios.
Poate mai scriu si alte mamici din alte colturi ale lumii.
Sper insa sa nu se lase cu polemici ca la noi,ca sigur diferentele fata de Ro vor fi mari.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele vesti f proaste
Iarina refuza sa mai suga.Am incercat sa-i dau si cu biberonul.REFUZA:Are scaune urat mirositoare.Sunt semne de deshidratare un pic, fontanela , uda f putin ampersul..
DR ei ma asteapta s-o vada ,dar e caz de internare daca nu mananca..stiu asta..branula, off, nici nu vreau sa ma gandesc ce chin e...am trecut odata prin asta, e infiorator.

Habar n-am de la ce, sau ce are...dr ei zice ca e eva viral.Ingrid nua re nimik..
Oricum o las la Breaza...

Plang de azi dimineata.....

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

helenutza miere se da dupa 1 an,...e f alergena

fug sa fac bagajul

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
La mai multe lunite sarbatoritilor zilei!

Off, Anis. Prin multe mai treceti voi... Tinem pumnii sa nu va interneze...

Nadia, ne gandim la voi in continuare si ne rugam pt Lidiuta. Imi pare asa de rau ca nu se poate fara operatie...

Aventura, nu mai dai pe la noi? Ne e dor de Antonio!

Rali, te inteleg perfect. Tata a fost diagnosticat cu cancer anul trecut, numai ca la el e o forma foarte rara in lume, iar cei de la noi nu au reusit sa-i stabileasca un diagnostic clar (malign sau benign)... Acum mergem inainte... Nu stiu ce-o sa se intample in continuare... Si el e tanar; are 54ani.
Unchiul meu s-a vindecat, acum multi ani in urma, cu un tratament naturist www.favisan.ro/index.php" target="_blank">aici; erau foarte la inceput pe vremea aceea si necunoscuti. Acum nu mai are nimic. Conteaza foarte mult starea lui de spirit... Trebuie sa gandeasca optimist. Incercati cu ei. Noi pe tata n-am putut sa-l convingem inca, poate voi reusiti.

Nu mai stiu ce mai era de zis...

Va pupic deocamdata.

PS. Daca vreti sa ne mai vedeti, avem poze noi la semnatura...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Katy, La multi ani!
Sa te bucuri de baietii tai!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

helenutza miere se da dupa 1 an,...e f alergena

fug sa fac bagajul

*** AniS ***

EU PAP in nici un caz el . eu alaptez si am incercat mierea in speranta ca il ajuta sa faca kk. si a mers... zici ca nici eu nu trebuie sa mananc?
succes la medic, sper sa nu fie nimik grav. astepatm vesti!

Mergi la inceput