Aspirante optimiste > 20 ani (95)
Raspunsuri - Pagina 28
Blanche25 spune:
Sa stii ca si pe mine m.au durut ovarele luna asta, imediat dupa cm au inceput sa doara, si m.am gandit si eu ca e de la napraznic, desi nu are efecte secundare. Nu stiu ce sa zic, dupa ce vin uratii am sa iau si eu Bu pana la ovulatie.
maybe baby? -august 2005
kalosalina spune:
quote:
Originally posted by Blanche25
Sa stii ca si pe mine m.au durut ovarele luna asta, imediat dupa cm au inceput sa doara, si m.am gandit si eu ca e de la napraznic, desi nu are efecte secundare. Nu stiu ce sa zic, dupa ce vin uratii am sa iau si eu Bu pana la ovulatie.
maybe baby? -august 2005
Auuuziii!!! Tu nu o sa mai apuci sa iei BU, ca ai bb in burtika si ii dauneaza
Bebica te asteptam! august 2006
Blanche25 spune:
FElicia tinem pumnii sa fie de la bebe care isi cauta culcus.
MAca cat iei? Mie mi.e frica sa iau pentru ca am auzit ca ingrasa.
maybe baby? -august 2005
kalosalina spune:
Asta imi mai trebuie, sa ma mai si ingras...si asa in ultimul an m-am ingrasat vreo 4 kg.
Maca este de la Innovatics si iau 3 pe zi.
Bebica te asteptam! august 2006
felicia20 spune:
quote:
Originally posted by felicia20
Fetelor, eu sunt Z22 si parca simt un mic disconfort in burtica (cam ca inainte de cm) Cam ce ar putea fi oare? Sunt la o saptamana de la ovulatie. Ati trecut prin asa ceva?
http://tt.lilypie.com/Eragp3.png
NU-MI RASPUNDE NIMENI?
http://tt.lilypie.com/Eragp3.png
Alexa.1983 spune:
Elara te pupic pe burtica .....Andreutza hai sa-ti zic eu ceva....Ultima oara cand am fost gravidutza am avut teste negative cu carul...Si staaaateammmm eu asa calma sa-mi vina ciclul....si am stat pana la 7 saptamani cand chistul pe care il vazusera ei cu 3 saptamani inainte s-a transformat in BEBE...dar nu a fost sa fie atunci....O fi fost RH negativ de vina sau nu...nu stiu....DAR mama...nici nu a stiut ca sunt la filaj in burtica pentru ca a avut CM peste sarcina cateva luni Bine ca nu s-a prins...ca era cam tanara si poate-i trecea prin minte sa ma mierleasca...Orice se poate...trebuie doar sa fi pe faza....Eu personal sunt asa capiata (in caz ca ai apucat sa ccitesti aventura mea din martie..) ptr ca am RH negativ si trebuie s-o prind de la Start...dar am citit si de fete care au avut si HCG in sange negativ...si tot erau gravidutze...e rar...dar se poate intampla oricui...nu e o reteta...
Blanche25 spune:
Si eu am Maca de la Innovactis dar ii dau doar lui (deocamdata)
maybe baby? -august 2005