Aspirante optimiste > 20 ani (95)
Raspunsuri - Pagina 29
elara spune:
Daca te-am suparat, te rog frumos sa ma scuzi.
E foarte foarte posibil ca sa fie exact cum spui tu si sa vina CM-ul. Eu (acum, in acest moment) simt ca nu as renunta la speranta inca.Am auzit ac CM-ul peste sarcina vine in perioada in care ar trebui sa vina normal.
Insa....... poate ca in locul tau, in alta faza a ciclului, sub influenta altor hormoni (eu sunt abia Z17 s)...poate as gandi la fel ca tine. Nu stiu. Tu ai ajuns poate la limita rabdarii asteptant intreaga luna, nu ca mine ca sunt abia in Z17 si abia acum , ca am cam incheiat cu perioada fertila, abia acum incep sa sper asteptand roadele.
Te rog frumos inca o data sa ma scuzi pentru insistenta cu carea m cautat motive ca sa nu renunti la speranta.
quote:
Originally posted by andreutza23
pentru ce sa fac test de sarcina elara?daca cm a venit exact la timp, nu a intrazit nici macar o zi. toate semnele de sarcina avute au fost din cauza tratamentului cu duphaston. si nu are cum fi decta pata de cm pentru ca mi-am pus un ob am vazut urme de rosu.
eu zic ca ma cunosc destul de bine si oricat de optimista as fi, nu are rost sa-mi fac iluzii.
http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png - ianuarie 2006
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Alexa.1983 spune:
Hmmmmmm....si cu testul alaaaa.........mai astept....vreo 9 luni sa fiu sigura ca iese pozitiv....Daca vine ciclul...ma apuc de Diane35...deci ma retrag oficial din cursa o perioada...sa ma tratez de chisturi....Am si eu nevoie de un sfat....Luna trecuta inainte de cm la eco aveam endometrul 4,8 mm iar la 2 zile dupa cm 12 mm ....Mi-au gasit si un chist mare pe ovarul dreapta+chist pe stanga.....Dupa ciclu...Nu mai era decat pe stanga cica....Ce sa inteleg din asta???
felicia20 spune:
Iti multumesc pentru raspuns, Blanche. Deci e posibil sa fie de la implantare. Ar fi super.
http://tt.lilypie.com/Eragp3.png
elara spune:
quote:
Originally posted by Blanche25
Ce fac fetele?
Eu stiam ca medicii care fac FIV recomada un pahar de vin in fiecare zi inainte de embrio transfer si apoi dupa, cate un pahar la 2 zile. Deci nu iti face probleme!
maybe baby? -august 2005
Ce este acela "embriotransfer"?
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
gugushtiuc spune:
KALOSALINA ovarele in mod sigur te inteapa de la tratament pt ca plantutzele pe care le iei finctioneaza ca si o stimulare ovariana..
NICHI imi pare rau. Sa va ajute DD!
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 6+
Alexa.1983 spune:
Iubire....asta cu RH e cam nasoala....eu stiam de mult ca am AB4 negativ.....Asta inseamna ca organismul,in momentul aparitiei sarcinei, incepe (sau nu) sa secrete niste anticorpi Antibebe....considerand sarcina un fel de microb...si incearca sa o elimine....Exista tratament de stopare a anicorpilor,un vaccin.....Dar mai bine e de stiut de la inceput...Daca tatal are si el Rh negativ,este ok....daca e pozitiv trebuie testat in sangele mamei daca se produc anticorpi (in general la 2 luni si la 5 luni de sarcina)......
baby_r7 spune:
hai ca v-am deschis un nou capitol si va astept acolo!!!!!!!
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
kalosalina spune:
Multumesc Gugu . Inseamna ca o sa ovulez? Ce bine ar fii? Eu cred/simt ca am probleme cu ovulatia (desi hormonalele mi-au iesit binisor..dar s-a nimerit sa le fac chiar in luna in care am ramas gravi) Oare se poate sa ovulez o data la cateva luni?
Bebica te asteptam! august 2006