Aspirante optimiste > 20 ani (95)
Raspunsuri - Pagina 27
vrmoana spune:
Alina mersi.
Joia viitoare la 12 o sa am rezultatul si apoi discutam si comparam.
oana
http://tt.lilypie.com/21w3m7.png
Blanche25 spune:
Mie nu imi e de ovocite, ca sunt milioane am inteles, ma precupa ca sunt sanse mici si multe multe med, cum ai zis tu, si de stres nu mai zic. Bafta multa! Al meu a inceput luna a 2a acum, Doamne ajuta!
Si pe 14 ma duc la doctor sa o pe aia daca imi zice iar ca nu are nimic daca intarzie cm.ul.
maybe baby? -august 2005
kalosalina spune:
Blanche ai zis ca maine faci un test s-au m-am ramolit eu?
Bebica te asteptam! august 2006
felicia20 spune:
Fetelor, eu sunt Z22 si parca simt un mic disconfort in burtica (cam ca inainte de cm) Cam ce ar putea fi oare? Sunt la o saptamana de la ovulatie. Ati trecut prin asa ceva?
http://tt.lilypie.com/Eragp3.png
kalosalina spune:
Eu am o cunostinta care a facut saptamana asta FIV. Am inteles ca a indopat-o de pastile, ca sa ii scoata si cat mai multe ovocite (a facut si donatie), ii este f rau...e chin mare. Macar sa o ajute Dumnezeu sa se prinda ceva...i-a bagat 3 embrioni.
nichi spune:
Cu siguranta luna asta nu fac nimic,sunt terminata psihic,am sa ma odihnesc si o sa cand o sa avem chef,fara calcule si teste ,probabil am sa mai incerc o IA in luna iunie ,dr. mi-a zis ca o sa repetam IA pana o sa reusim daca nu FIV,dar sotul nu este prea deacord din cauza riscurilor , din cauza unor medicamente am ceva probleme cu ficatul....
Alina am facut stimulare cu clostilbecyt din z3 si pregnyl cu 24 de ore inainte.
Blanche25 spune:
Nu fac test, am facut acum 3 zile si era negativ. Astept sa vina uratii rosii.
Tu de ce ai pierdut sarcina? Nu tre sa iei si tu ceva? LAsa ca va fi bine, ai ramas gravi e super important, data viitoare va fi bine cu ]samburelul, vei vedea.
maybe baby? -august 2005
Blanche25 spune:
Sa o ajute Dumnezeu, stiu ca e super greu si stresant la greu. Stiai ca multe fate pierd embrionii din cauza stresului ''s-a prins, nu s.a prins'', sincer mi.e frica.
Nichi tinem pumnii sa fie cu noroc data viitoare.
maybe baby? -august 2005
kalosalina spune:
Nu se stie de ce am pierdut sarcina...a fost oprita din evolutie. Iau si eu un mic tratament: BU, Maca, Napraznic pastile si Ulei da catina. Am o durere de ovare de ieri...o fii de la tratament? Din z16 vreau sa iau si utrogestan ca sa-mi mareasca faza luteala - luna trecuta mi-au venit uratii la 23 zile.