Aspirante optimiste > 20 ani (95)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Nichi si acum ce zice doctorul? Ce trebuie sa faceti?

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Alina mersi.
Joia viitoare la 12 o sa am rezultatul si apoi discutam si comparam.

oana
http://tt.lilypie.com/21w3m7.png

Mergi la inceput

Mie nu imi e de ovocite, ca sunt milioane am inteles, ma precupa ca sunt sanse mici si multe multe med, cum ai zis tu, si de stres nu mai zic. Bafta multa! Al meu a inceput luna a 2a acum, Doamne ajuta!
Si pe 14 ma duc la doctor sa o pe aia daca imi zice iar ca nu are nimic daca intarzie cm.ul.

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Blanche ai zis ca maine faci un test s-au m-am ramolit eu?

Bebica te asteptam! august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Fetelor, eu sunt Z22 si parca simt un mic disconfort in burtica (cam ca inainte de cm) Cam ce ar putea fi oare? Sunt la o saptamana de la ovulatie. Ati trecut prin asa ceva?

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

Eu am o cunostinta care a facut saptamana asta FIV. Am inteles ca a indopat-o de pastile, ca sa ii scoata si cat mai multe ovocite (a facut si donatie), ii este f rau...e chin mare. Macar sa o ajute Dumnezeu sa se prinda ceva...i-a bagat 3 embrioni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Cu siguranta luna asta nu fac nimic,sunt terminata psihic,am sa ma odihnesc si o sa cand o sa avem chef,fara calcule si teste ,probabil am sa mai incerc o IA in luna iunie ,dr. mi-a zis ca o sa repetam IA pana o sa reusim daca nu FIV,dar sotul nu este prea deacord din cauza riscurilor , din cauza unor medicamente am ceva probleme cu ficatul....
Alina am facut stimulare cu clostilbecyt din z3 si pregnyl cu 24 de ore inainte.

Mergi la inceput

Nu fac test, am facut acum 3 zile si era negativ. Astept sa vina uratii rosii.
Tu de ce ai pierdut sarcina? Nu tre sa iei si tu ceva? LAsa ca va fi bine, ai ramas gravi e super important, data viitoare va fi bine cu ]samburelul, vei vedea.

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Sa o ajute Dumnezeu, stiu ca e super greu si stresant la greu. Stiai ca multe fate pierd embrionii din cauza stresului ''s-a prins, nu s.a prins'', sincer mi.e frica.
Nichi tinem pumnii sa fie cu noroc data viitoare.

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Nu se stie de ce am pierdut sarcina...a fost oprita din evolutie. Iau si eu un mic tratament: BU, Maca, Napraznic pastile si Ulei da catina. Am o durere de ovare de ieri...o fii de la tratament? Din z16 vreau sa iau si utrogestan ca sa-mi mareasca faza luteala - luna trecuta mi-au venit uratii la 23 zile.

Mergi la inceput