Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Aka....ar fi trebuit sa se deschida o poza...dar viteza...acum cred ca merge.

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006) dulceata lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am fost la plimbare si ne-am intors

Panaa-bine ai revenitwow deja zice mama,tata

Desiree-imi luasem si eu glucoza sa-i indulcesc ceaiuldar nici asa nu vrea sa-l bea doar baby-drink ii place,deci nu ar fi buna glucoza pt indulcit

Miraco- bun bancul

Mirona-multumim pt retete

Miraco-superbe pozele cu galusca si ce codite are vrem si noi

Aka-si noi avem o pata rosie pe capusor destul de mare la fel se descuameaza cam de 1 luna,la noi nu s-a marit, avem un preparat de la farmacie cu vit A si nu mai stiu ce,prima data se descuama pielea pe tot capusorul acum a ramas doar pe pata

Dianocica-

gata fug sa pregatesc baita

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

a_deju a prestat azi? A fost identificata macar prin parcuri?

miraco, sar'na, am profitat de ocazie si am facut o cura de G&R.

dianocica, am inteles cu saritul peste cereale... ia pune mana si invata si tu de la d, da? Tu cum stai cu... hm... articulatiile? (vezi ce salon sunt, nu te intreb de grasimi... )

Apropos de... articulatii... ieri am fost sa-mi caut ceva haine noi, ca alea pre-sarcina nu ma incap, cred ca mi s-au umflat muschii pe mine (daca tot e saptamana tolerantei, pai sa fiu toleranta si cu mine). Si de cateva ori a trebuit sa cer haine cu un numar mai mare decat ce imi luasem eu in cabina De nervi am iesit val-vartej din primul magazin, dar in final mi-am luat o pereche de pataloni capri si 2 bluze. Imi mai iau inca vreun tricou si gata, mai mult eu nu mai investesc, astept sa mi se atrofieze muschii.

Ma duc si eu vreo ora la fitness, ca a venit sotul mai repede acasa si il las sef cu copiii.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ralumat,ce aventuri cu carutzele astea...vad ca multe le schimbati acum...ca sa ma dumiresc de preturi ...1 leu nou e 10mii lei vechi, nu? adica exista carutze la 1-2 milioane? (vechi - ca eu nu mai asa pot calcula )

apropo de carutze...mi-au bagat astia de la RATB-ul de aici de la tara, un autobus direct intre cele 2 mall-uri din imprejurimi , cu statie in fata la mine !!! uraaa!!! deci ma pot plimba cu bus-ul ( si cu carutzul evident) in voie, fara sa mai apelez la sofer ...
intrebarea era, in Bucuresti te poti sui cu carutzul in autobus? ma gandeam ca ar fi mai facila plimbarea decat cu masina si mai rapida. ma documentez pt cand vin in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Daaaaa! Am sosit si eu! Mi se pare ca m/a strigat cineva... Am lipsit, adica nu am scris ca de citit am reusit sa citesc, cat de cat, pentru ca am fost intr/o mini vacanta. a fost superrrrrrrrrrrrr: cafeluta cafeluta dimineata, relaxare totala, iesit seara de seara, doar era buni de serviciu, vizionat filme seara,noaptea .....Am facut poze pe care o sa le pun in mesajul urmator. Acum ne pregatim de baie, si cum adoarme revin!!!

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

timisorence, bagam de-o intalneala saptamana viitoare in botanic? ce ziceti?
miro, flore, bebinuta????
am uitat pe cineva?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Mergi la inceput

Ne vedeti http://new.photos.yahoo.com/gosaflorentina/album/576460762400258927

ma chinui sa nu pun carnatul asta, da degeaba. Asa ca ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

timisorence, bagam de-o intalneala saptamana viitoare in botanic? ce ziceti?
miro, flore, bebinuta????
am uitat pe cineva?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

De abia astept!! Dau pm cu id/ul de yahoo messenger, si telefon.Chiar vreau sa va intalnesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

facut baita si gata de culcare.Somn usor si vise placute tuturor.

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

dianocica , si voi m-ati dat azi pe spate de doua ori , are dmic doi dintisori superbi si 10kg si jumatate ....felicitari...ziceai ca o luna si jumatate s-a jelit mititelul ...ma gindesc cu groza ce m-o astepta si pe mine cu bubu ca dr mi-a zis de doua sapt ca vor iesi dintisorii si eu tot nu-i vad iar ea tot miriita e de ceva vreme , roade tot ,baleste la greu , are zile cind nu papa tot laptele...la kiki a fost f simplu ...la 1an si 2luni a aparut primul incisiv fara nici cel mai mic disconfort...ma tot gindeam azi , cind il botezati pe david ?...pe 14 ?
aka despre kk nu-s ce sa zic ...despre pata vasculara in mama si copilul scrie ca se poate accentua cind copilul plinge si ca cel mai adesea dispare la un an ...zona de descuamatie se limiteza la pata sau este mai extinsa ?poate tb doar sa hidratezi putin zona...kiki avea si ea o pata vasculara la nastere pe ceafa ( se numeste si ciupitura berzei) nu a disparut , e tot acolo si acum citeva zile mi-a zis sotul meu ca aceeasi pata o am si eu
ktrinel in buc doar in unele autobuze poti urca cu carutul ...in cele mai multe tb sa stringi trasura ca sa poti urca pt ca au o bara pe mijlocul usilor ...eu m-am incumetat o singura data sa plec cu ratb si atunci mi-a fost destul de greu dar am avut ajutorul cristinei
aelita cum a fost la vaccin ? ...dai sofiei
donia acum citeva zile am fost sa-mi cumpar adidasi ...cer un 38 nici vorba sa-i pot incalta , probez un 39 imi intra piciorul dar imi ies ochii...40 nu cumpar ...am cumparat cind eram graviduta 40 dar si acum ?...la haine cam aceeasi poveste ...
ralumat, bertoni am vrut sa cumpar si eu din careffour luni dar nu am fost pre incintata de sistemul de ridicare/coborire al spatarului si am hotarit ca nu dam in foc dupa carut sport in momentul ala...tb sa iau totusi pt deplasari si un carut sport ca asta de acum e imens si ocupa tot portbagajul ... de la cielo atit e de mare

Mergi la inceput