Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
auras_v spune:
la mine in casa se doarme pe rupte :
- kiki s-a culcat la 17,30 si nu s-a mai sculat , m-am dus sa o scol pe la 8 si jumatate si n-am resit
-bubu care a urlat toata ziulica s-a last adormita de taica-su pe la 8 fara ceva si nici ea nu da semne ca s-ar trezi ...tb sa o scol sa-i dau sa pape dar sarim azi peste baie
-vio a adormit in canapea dupa ce s-au termint stirile sportive
ce bine e cind e liniste !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saryta/saryta.jpg)
saryta spune:
Salutare mamici....azi Antonia a spus ma-ma sunt super incantata...are mama fata mare!
Despre diversificare ...dr. ne-a spus asa:
6 luni - la ora 10 - branzica calcica + fructe
- la ora 13 - 2 zile supica morcov+pastarnac+cartof+carnita pui
- 3 zile supica (morcov+pastarnac+cartof+carnita pui )- alternativ 2 zile carne de pui, 3 de vita si urmatoarea sapt. invers 2 vita si 3 pui.
- 2 zile un fel de pireu de cartofi cu galbenus de ou(prima data un sfert, apoi jumatate si apoi unul intreg).
- 17 fructe pasate(rase).Puse si cereale peste tot...daca le place!
Ficatelul a spus sa-l bagam dupa 7 luni si ca trebuie fiert in lapte.
Noi deabia am inceput cu suculetele si marul ras + cereale ....numai bine pina face 6 luni ne obisnuim cu gustul si incepem in forta.
Cele care ati inceput deja diversificarea ce parere aveti?E ok?
Va pup si mai povestim .
Mariana - de
ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 ,2 ,3 ,4,5,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aka/aka.jpg)
aka spune:
am revenit. pielea se descuameaza doar pe zona rosie. la inceput "ciupitura berzei" era mai pe ceafa, acum s-a ridicat in zona cu par si s-a marit. iar kk a facut de doua ori azi. primul nu a avut foarte mult, dar al doilea era aproape numai mucus. nu are mucisori deloc. o mai las si maine sa vad ce si cum. in rest e voioaie, doarme, mananca,nu da semne ca nu s-ar satura. multumesc mult
daca vreti puteti sa ne votati si pe noi aici.
noapte buna .
Monica de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
adinazot spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Zilele acestea au implinit jumatate de an cativa dintre fulguletii mei preferati, asa ca vin din urma si le urez numai bine, sanatate si oAlessia de Adinazot
=1]Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore [/size=1][/b][/navy]
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
![](dual.gif)
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7
adinazot spune:
quote:
Originally posted by auras_v
nu am mai intrat de aproape o saptamina dar m-am tot gindit la voi ...luni am fost prinsa cu pregatirile pt aniversarea cristinei iar de marti nu am mai avut net ( am uitat sa-l platim si ni l-au tuns ) ...abia aseara kiki a citit urarile de la voi si a fost incintata si emotionata in egala masura ...roxanica , yagmur , teutz , bamboletta , dianocica , miruna , bebinuta , adinazot , ramsan , aelita multisi imbratisari de la kiki...anul asta au zbirniit telefoanele ca niciodata , prieteni si simple cunostinte au sunat pt a-i spune la multi ani ....am fost f inspirata si am facut petrecerea la curte la bunici unde am putut sa-i invitam pa toti cei dragi , am avut parte de o vreme superba si ...nu va puteti da seama ce bine a fost cind m-am intors acasa si toate erau la locul lor ...de obicei dupa petrecerile ei ziceai ca a trecut uraganul , casa imtreaga era cu fundul in sus ,gaseam jucarii imprastiate peste tot
vreau sa spun la multi ani , cu intirziere ce-i drept , tuturor celor care au mai crescut cu o luna :
alessia de adinazot
[
AURAANCA-ALEXANDRA ( 21-11-2006)si
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
site fulguleti
![](pupic.gif)
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
timisorence, bagam de-o intalneala saptamana viitoare in botanic? ce ziceti?
miro, flore, bebinuta????
am uitat pe cineva?
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
bagam bagam, cum nu?
noi insa ne-am schimbat programul de iesit afara - iesim dimineata - dupa 11 pana pe la pranz - cand durmim ca valiza-n gara vre-o doua ore 9dar numai si numai in patu mare - cu mami laturi) si apoi mai facem o iesire seara - dupa ora 17.
Deci propuneti voi iesirea - si vedem noi cum ne mulam dupa voi.
![](pupic.gif)
cred ca mai e si Lia (ar mai fi fete - dar nu au mai scris de multisor). pupam
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Donia spune:
M-am intors de la fitness. La cat am muncit merit si eu o juma de tort, ceva... Astept sa-mi vina familia de la gradi si punem de-un ospat... in caz ca reusesc sa ma ridic de pe scaun, daca nu... imi fac rost de perfuzii .
auras, spune-i lui Kiki ca ne-a placut mesajul ei. Vezi sa nu devina si ea dependenta de forum
Mie la prima sarcina mi-a crescut numarul la pantofi, de la 37 am ajuns la 38. Vorba ta, mai mult de atat eu nu-mi cumpar... Dar de data asta vad ca inca ma incape incaltamintea veche. Poate doar adidasii aia aveau calapodul diferit si la tine, ai incercat mai multe modele?
Vai, da imi e foame rau, nu gluma, trebuie sa ma tarasc pana jos sa-mi caut ceva de mancare.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
flore26 spune:
Cam pustiu pe aici. Toata lumea doarme? Unii acum au plecat la lucru( al meu sot), altii dorm, printre care si printesuca mea, si altii bantuie pe net, sa recupereze cate ceva.
Am inteles ca suntem in saptamana tolerantei, veseliei, ..., ei chiar ca e bine asa, pentru ca eu ma simt cam prost atunci cand exista discutii, asa hai sa radem si sa ne veselim, toti mai toleranti sa fim. Mai dar vorbesc in versuri...ce sa vezi!!dianocica LA MULTI ANI! pentru dmic![](pupic.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](plang.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Poze printesuca marmaluca
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Donia
a_deju a prestat azi? A fost identificata macar prin parcuri?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
hai ca m-am ras.. tare de tot :)
am avut musafiri de seama, din aia suparati pe forum, nu zic cine, persoane importante... am halit neshte pastrav fript de soacra-mea, si am supravietuit experientiei :) cu burtoiu' plin si copchilu' adormit, m-am gandit c-ar fi totusi cazu' sa semnez condica :)
deci: prezent :)
mai citesc nitel, si daca nu adorm pe tastatura, revin cu impresii...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Mirona spune:
Aka votat printzesa - cu fetitza de fetitza.
tre sa spui la babe ca mine ce si cum se voteaza - ca mi-am prins urechile pana sa gasesc stelitzele pe care trebuia sa apas sa fie valid votul.
Concurez la idiot mam?
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire