Colectia de toamna iarna 2005(133)
Raspunsuri - Pagina 22

Noki_Lara spune:
Joy, nu priceeeeep. la mine se deschid doar 5 poze si sub niciuna nu scrie 2007!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

camelia_daniela spune:
Joy, multumim! Sper sa fie bine, doar ca mi-e ciuda ca tre sa luam iar antibiotic!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

leea_cv spune:
CORAP FELICITARI PENTRU BEBELUSHA ANAIS
Gindacel iti doresc sa fii barbata.Sa poti sa fii tare.
Ile nu trebuie sa-ti fie la fel de greu ca Nicoletei.Poate bb2 va fi fooooarte cuminte si nici n-o sa simti ca ai copil in casa.Iar cordonul nu-i o problema.Mai are 10 sapt la dispozitie.
Ina iubito, ma lovesc lacrimile gindindu-ma la abisul din sufletul tau.Poate om fi avind fiecare cite o cruce.Gaunoasa de cele mai multe ori.Iti trimit ginduri alese si sper sa gasesti in tine puteri de nebanuit.
Mimi numai ginduri bune si pentru tine.A venit vremea sa numeri saptaminile pina la terminarea examenelor,cind...la treaba pt bb2.
Joyla fel si T.L-am mai lovit peste minute,mai ales cind le baga in wc,gunoi sau priza ori soba.Oricum nu ajuta la nimic,dar,ca si Vlad, cind nu-i convine ceva,loveste si el.Acu incerc sa ma dezobisnuiesc de asta.Am mai si tzipat la el,iar acu face si domnu la fel.So,ne imita comportamentul.La naiba...Cite kile ai pus cu nr 2?
Dordia tzin pumnii.La mine 2 teste au fost negative.
Spalatul pe dinti: si io denaturata ca Noki; deci cind imi amintesc.Dimineata ne spalam impreuna,apoi cind da domnu'.Cu pasta de dinti Nenedent.Putina si o inghite.
Am primit jucaria (girafa ) de la Pampers.Ma bucur,dar nu0i cine stie ce.
In rest noi sintem bine.Are fii-miu 87 de cm si 13,5 kile.
Am stat mai mult pe la mama.
Sanatate maxima bolnaviorilor
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

madau spune:
Joy pe cuvant de onoare ca nici io nu vad alte poze decat cele cand erai gravi cu Vlad, poate nu le-ai facut publice
. In alta ordine de idei...bate-te peste gura, cum sa faca Miru asa in fiecare noapte, vrei sa ajung la balamuc?
. Io ti-am zis si tie de nenumarate ori ca te compatimesc sincer, si nu stiu cum rezisti...dar stii tu vb aia "Dumnezeu da la fiecare cat poate duce"..e clar ca esti mai puternica decat mine, sau nevoia te intareste e si asta adevarat
Ilenutza stai linistita ca nu-i problema cordonul infasurat, sunt altii care l-au avut de 4 ori si tot sunt ok...vezi Simon al lui Buluci...il tineti sub observatie si va fi bine
Fug sa mananc ceva si apoi la calcat cu mine, am un maldar de rufe IMENSMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mihaelutat spune:
Vecina din pacate suntem consemnati la domiciliu pana maine sau poimaine in functie de evolutia lui.
Dar poate reusim sa ne vedem zilele urmatoare ca noi nu plecam la Targoviste ca a inceput sezonul de botezuri si nunti iar, asa cum bine stii, noi suntem abonati permanenti la asa ceva
Mihaela
album dn Titi

joy04 spune:
mai le-am mai facut inca o data publice...mai incerc maine.
MADAU DF sa faca Miru asa in fiecare noapte!!!!
nu doresc nimanui. doar ca (sa nu mi-o luati in nume de rau) mi se pare taaare aiurea cand ziceti voi ca nu dorm 1-2-3 nopti copilasii...
nu ca ar trebui sa na spuneti ca nu au dormit sau ca sunteti obosite.
VA CRED si sincer imi pare tare rau cand aud ca stiu cum este.
si poate Doamne Doame s-o gandi sa-mi dea un bb mai cuminte decat vlad, ma refer strict la somnicul de noapte.
in rest..poate fi la fel ca doar este copil si nu bibelou.
pun acum pozele http://new.photos.yahoo.com/georgiana_cm/album/576460762317217641?change_count=3
daca nu merge nu stiu ce sa-i fac
LEEA pana acum am luat 9 gk...adica am cam 69...
Joy 20+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

camelia_daniela spune:
Joy, se vad pozele !
Mama, ce burtica frumoasa!!! Parca mi se face dor !
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Noki_Lara spune:
Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooy, nenenenenenene, zic si io ca vecina-prietena, nu mai stiu cine: esti sigura ca nu-s gemeni? Ce m-am pacalit cu salopeta aia.
Da' iti sta bine burtica. Numai ca ma intreb cat se va face in final.Io cred ca te-ai luat dupa Corapino!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Noki_Lara spune:
Fetelor conferentiare, mii de scuze ca am iesit asa brusc. Nu stiu ce are mess-ul, dar a murit in chinuri. Taman acuma, cand Titi doarme inca si mai puteam barfi si noi putintel!
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Noki_Lara spune:
Hai ca m-a apucat nostalgia...uite cum arata mini-burtica mea Sarah in burta de 23 de sapt jumate
Poza e facuta de colega mea de birou si tin minte ca ma tot chinuiam sa o fac sa para mai mare - burta, zic.
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah