Colectia de toamna iarna 2005(133)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Am revenit si eu!

Mimi, asa face si Maria mea, ture printre picioare, ieri am curatat zarzavaturi cu ea aproape in brate, ma amuza pe de o parte, pe de alta tare as vrea sa aiba un pic de initiativa si sa se joace singura.

Dordia, iti tin pumnii sa iasa a doua liniuta, sunt sigura ca e cu ochi, trebuie sa mai ai putina rabdare si-o sa se confirme.

Roxi, ia sa intervin si eu dupa ce s-au linistit apele. S-a mai discutat aici despre rabdarea incercata a mamicilor care stau non stop cu copiii si cele care au si servici. EU, una, le admir pe cele din categoria a doua. Imi dau seama ca e nevoie de un efort imens in a-ti pastra calmul si linistea si a trece peste oboseala si nervii acumulati in timpul zilei, ca sa te porti ca o mama normala. Pai ne confruntam noi, cele "casnice" cu crize la care nu puteam sa le dam de cap, cum Doamne, ajuta, sa te invinovatesti ca nu esti o mama buna? Cu atat mai mult cu cat cred ca incerci sa-i faci pe plac Alexiei, ca si-asa stai atat de putin cu ea.

Alinush, ai dreptate cu teoriile, nu pot face decat sa-ti largeasca orizontul si sa intelegi ce se intampla, la urma urmei fiecare copil e unic si se comporta diferit.

De exemplu pe mine m-a ajutat f mult sa aflu despre perioada extremelor comportamentale si a crizelor necontrolate, cand saracu' copil nu stie ce se intampla cu el. SI ma amuza sa o observ pe Maria cum nu poate face fata "dracusorilor" si se crizeaza, iar in a doua secunda se calmeaza si zambeste vinovat.

Mandy, imi pare rau de experienta neplacuta cu spitalele si cel mai mult de faptul ca nu v-a lamurit nicicum, poate totusi reusiti sa aflati ce s-a intamplat.

Mihaelutat, multa sanatate la toti trei!

Hilde, pe comercianti ii doare in cot de sanatatea clientilor, din pacate.

Cami, m-am uitat la poze cu Maria, care tot spunea Daia, Daia. Pupam ochioasa mica.

Noki, mama eroina, spor la invatat si la bufnitat.

Sanatate multa celor bolnaviori.

Mama, ce m-am placintit.

Maria(29.11.2005) si Ioana 13+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

nu am de gand sa stau mult la calc, asa ca incep:

ROXI exact ca tine ma simt si eu: ca nu fac nimic bine si ca nu sunt o mama buna.
tocmai cand vroiam si eu s ama plang de calitatile mele iti promise Noki nuiaua asa c am-am lasat pagubasa.

insa eu l-a mai plesnit peste manute pe vlad - fara efect insa fiindca nu i-am dat ca sa-l doara, ci sa-i arat ca-s "suparata". rezultatul?? cand nu-l las sa faca ce vrea, sau il iau de la joaca, loveste.
si in mine si in cristi...asa ca scot total din ecuatie lovitul de orice natura.

dar...mai tip la el. fara nicio treaba, el nu ma asculta. adica tip la el sa nu bage mana in galeata, zbier chiar ca eram la distanta de el si el nimic frate. scoate mana plinca de zat de cafea si apoi se sterge pe mobila sau pe scaune...

cum sa fac, nu stiu.

INUTA mi-au dat lacrimile citind postarea ta. te inteleg perfect, pentru ca exact asa m a simteam eu cand se punea problema sa fac chiuretaj (Doamne numai cuvantul si-mi provoaca rau)
simteam ca nu as mai putea continua, ca viata sigur s-ar fi oprit acolo.
plus ca era 1005 sigura ca alt copil nu as mai face si l-as fi plans pe acesta.

sa-ti dea Dumnezeu putere si speranta.

DORDIA ti-a zis dr ca-i prea devreme ce? sa iasa testul pozitiv??
nu cred. eu am facut testul CHECK & SURE la 2 zile dupa ce nu mi-a venit.
poti incerca si cu asta, dar la fel de bine poate sa iasa negativ.
mie la vlad abia s-a cunoscut a 2-a liniuta la vrea 4-5 zile de intarziere. dupa cam 2 saptamani era liniuta "plina" si tot cu Barza.
taaaaaaare as vrea sa intru si eu si sa zic ca tine: suntem bine, papam bine, DORMIM BINE.

MADAU asa-i ca-i bine sa dormi??? dar daca ar face asa Miruniciu noapte de noapte??
Doamne fereste.

MIMI bafta la examen.

FELI i-ai dat Sinupret?
ca i-am luat si eu astazi ca i-am zis dr ca are secretii asa...prin gatulet si prin nas dar nu tot timpul se aud. si mi-a dat sinupret.
sanatate.
editez: face muci dupa sinupret? pai inseamna ca-i scoate pe aia care sunt pititi pe acolo, nu?

CAMELIA ii poti da ZYRTEC sau AERIUS cand stranuta. mie mi-a dat dr si apoi cand a inceput cu stranutul si cu un pic de curs de nas i-am dat (ZYRTEC ca asta mi-a picat primul in mana) si i-a trecut.

MANDY ce kkt. ziceai tu ca saracutului nu i se vad venele si o sa-l chinuie..
parerea mea este ca ar trebui sa cautati alt medic, alta opinie.
ca parca prea a fost asa...fara continut dr asta.
multi si sa nu fie nimic grav pana la urma.

ziceati de vaccinuri. ce vaccinuri faceti voi copilasilor? dr mea mi-a zis ca daca vreau suplimentar, nu-i bai, doar ca ea nu prea recomanda.
antimeningita si antivaricela...mai ales ca in toamna o sa fie si pustiulica asta micu' si parca mi-e frica sa-l intep pe vlad atunci...
acum vreau sa ma axez pe ridicarea imunitatii lui vlad si nu-i pot face si asta si vaccin...
ceva opinii, sfaturi..???

editez: am pus aici poze cu burticuta de acum si cea de la vlad. m-am imbracat la fel ca sa fie cat de cat comparabile.

Joy 20+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

N-am citit decat ce a scris Joy, asa ca ii raspund numai ei:
Da, mi-a dat sinupret, dar Ilinca nu-l ia nicicum Il scuipa de fiecare data sau plange ingrozitor (dupa ce reusim s-o pacalim sa-l inghita) si face si mai multi muci. Asa ca am zis - stop si am sunat iar dr. La sfatul ei am trecut la... MUcosin

REvin ca o culc.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

multam FELI mai pe seara o sa-i dau si eu lui vlad sa vad ce o sa faca.
sper naibii sa fie bine si sa faca bine ca-i o caruta de bani.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Multumim pentru incurajari!ce ne-am face fara voi!!!!!

Azi am fost la eco si bb e bine, este intors cu capul in jos ceea ce m-a bucurat nespus, mai ales ca nu am simtit nimic, doar acum cateva seri am avut ceva ghionturi mai puternice.Alta veste buna : are 1500, dpdv clinic suntem in 29, dpdv eco 31 de sapt.Veste proasta: are cordonul o data infasurat in jurul gatului.Dr.de la eco m-a linistit , mi-a zis ca el se mai misca, doar la nastere poate sa fie problema, o sa mai vedem ce se asteapta.

pupice

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna fetelor!

Mesaj super scurt pt ca nu imi permite timpul:

Corap: felicitari, sa iti traiasca ciresika!
Ina: in adancul sufletului tau vei gasi puterea de a alege.
Alinus imi cer scuze ca nu am raspuns cererii atle ana acum, efectiv am fost extrem de ocupata; bebele din ghena e bine, bunica are acum unde locui, e in continuare la cresa unde m-ati ajutat sa il duc, situatia lor e deocamdata bunicica; sotul tipei s-a angajat sicastiga destul de bine ( e zidar ), eu zic ca sunt ok, sunt fericita ca am putut ajuta un om intrun moment de cumpana.

Celorlalte fete le urez o vara cat mai confortabila termic ( asta vad eu marea problema a acestui an ) si rabdare multa cu bbi care nu vor mai fi mancaciosi din pricina caldurii.

Va pup!

Mergi la inceput

ILENUTZA si eu zic sa stai linistita ca poate se descurca el de acolo.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi, dupa o dimineatza de drumuri.

Vecina - of...nasol ca trebuie iar antbiotic. Ce faci diseara? iesi? io nu pot, ca am seminar ff imp la finante, dar iese Adila cu bufnitza.

Ioana- super-super-super tare! noul verb "a bufnitzi"!

Ilenutza- felicitari pentru rostogoleala din burtica! Si nu te stresa cu coldonul, care are timp sa se desfaca din jurul gatului. Mai ai totusi ica 9 saptamani...Plus ca si daca nu s edesface, daca dr e bune, nu ai probleme. Si Sarah a avut circulara de cordon si nu a fost nicio problema. MA rog, cred ca nu pot sa pun habaucenia ei pe seama cordonului, nu????

Joy- nu am priceput nimik din pozele tale cu burta. Toate sunt de acum 2 ani....Credeam ca e ceva comparativ, adica una langa alta.Sau sunt io beata de cap de la atata finante?

Mandy- of..doctorii astia...ce bine ar fi daca nu ar trebui sa ajungem pe mana lor...MUSAI cere inca o opinie. Pupam baietelul drag si mamica lui si tinem pumnii pe mai departe!

Cam atata...ma duc sa pap!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare din nou !

Dragele mele am fost la dr si se pare ca are o infectie a cailor respiratorii. Nu are nimik la plamani sau in gat. Are ochii injectati si ii lacrimeaza si saliveaza destul de abundent; a inceput si o tuse usoara. Ca tratament ne-a dat un preparat (picaturi) cu ceva antibiotic, Eurespal (sirop), Nurofen de trei ori pe zi, si Klacid (claritomicina) sirop (1 lg. la 12 ore). Un intreg pomelnic, ce mai ! Am inceput deja administrarea celor prescrise, cu o obiectie doar - i-as da Stodal in loc de Eurespal, care are si un gust destul de rau. Cu Dumnezeu inainte!!!!

Ile, felicitari pentru intoarcere!
Ioana, multumim !-am Maria!

Feli, Joy, sanatate infinita si voua!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

NOKI primele 2 sunt de cand eram gravi cu vlad si la celelalte am scris anul 2007.....
editare: primele 2 cele in pantalonii albastrii. urmatoarele 3 scrie sub ele 2007.
diferenta este de vreo....14 saptamani si vreo 10 gk in plus.
ei bine...si parul mai alb pe sub vopsea..neuronii lipsa...na ca am zis aproape totul

foto

CAMELIA las c anoi nu suntem chiar asa de rau.
saracuta Dariuca cate ia iara...-ici sa se faca bine.

Mergi la inceput