Colectia de toamna iarna 2005(133)
Raspunsuri - Pagina 14
Noki_Lara spune:
Hi hi hi...Corapino, deci ERA gata cand am intrebat io mai sus!
Sa traiasca micutza-dolofanutza ANAIS, sa se faca mare si frumoasa, desteapta si cuminte! Si sa pape bine de tot.Pupam bebelina draga si mamica aferenta. Si normal, Ardeiasul scump, sa nu se simta discrimidat.
PS - Lavi, chiar ma gandeam la tine mai devreme ca ce se intampla daca-ti trimitea Cora mesaj cand erai in drumul spre casa, eentual pe la inceputul drumului...ca stiam ca ai scoala azi...Mi te-am si imaginat spargand usa, dand-o pe Nati la o parte, si poc! la laptop cu tine!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Asta da veste!!
Corap ,sa-ti traiaca fetita ,sa fiti sanatosi si feciciti alaturi de cele doua comori iar tie refacere rapida si multa rabdare!
Noki ,succes la examen!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
ioana_77 spune:
Bine-ai sosit, Anais!!!
Felicitari parintilor si pupici multi Ardeiasului cel viteaz!
Maria(29.11.2005) si Ioana 13+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07
ioana_77 spune:
Maria, si la noi carticelele cu animalute sunt stiute pe de rost, nu mai prezinta nici o atractie pt Maria. Mi-a mai dat niste sugestii azi Feli, ma duc dupa masa sa vad cu ce ma aleg de prin librarii.
EU nu am incurajat-o cu TV-ul , insa ei ii place sa butoneze telecomanda, mai mult de 2 minute nu are rabdare sa se uite si eu ma bucur.
Oricum si mie imi vine sa-l arunc pe geam, mai ales dupa ce mi-a povestit nasa Mariei despre preocuparile nepoatei ei de 5 ani. Cica acum esti in top la gradinita daca te-ai pupat pe gura cu un baietel -respectiv fetita. SI-a surprins-o cand exersa cu un baietel Ma gandesc ca de vina e numai televiziunea asta plina de porcarii si accesul nelimitat la toate programele, eu una sigur am sa ascund telecomanda cand o creste sau cel mai bine o blochez pe desene animate. Pe de alta parte ma gandesc ca or fi niste curiozitati specifice varstei, dara daca sunt incurajate, unde se va ajunge? Adica mie chiar nu mi s-a parut normal ca cei doi copii erau lasati singuri in camera (ca asa se derulau lucrurile), iar adultii ii spionau pe geam.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07
crissy77 spune:
Cora, sa va traiasca ciresik (e din aia goldana ), sa va intoarceti repede acasa, sa fie mancacioasa si cuminte. Ardeias, sa-ti traiasca surioara si sa o inveti numai de bine.
quote:
Originally posted by ioana_77
EU nu am incurajat-o cu TV-ul , insa ei ii place sa butoneze telecomanda, mai mult de 2 minute nu are rabdare sa se uite si eu ma bucur.
Oricum si mie imi vine sa-l arunc pe geam, mai ales dupa ce mi-a povestit nasa Mariei despre preocuparile nepoatei ei de 5 ani.
Aprilie07
Ioana, nu-l arunca pe geam! Arunca-l la mine ca al nostru s-a bushit acum vreo cateva zile si l-am dus la reparat.
Ce am observat eu? Cat timp obiectul cu pricina dispare din raza vizuala a copilului, necazurile dispar si ele.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
pischi2003 spune:
Bun venit pe lume, dulce Anais. Sa fii sanatoasa. tu, Corap sa te refaci repede.
Alex n-a mai repetat figura de sambata, dar azi-noapte si astazi a vomitat de cateva ori. Doct. a vazut-o, a intors-o pe toate partile si i-a gasit putin rosu in gat, burtica balonata. ne-a recomnadat picaturi Metroclopramid pt. greata, mancare mai de regim si siropel pt. ajutarea digestiei. La nevoie/durere, no-spa. Nu vrea sa pape, e moftoroasa dar nici n-o fortez sa nu vomite iar.
Multumesc de incurajari tuturor mamicilor.
Joy, offf, mama, poate de asta a fost asa agitat zilele/noptile astea.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
xandra28 spune:
wow, s-a nascut anais!!!!!!!!!!!!!
si e ca fra-su, dodoleata!
bravo, corap, felicitari!!!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
catutza spune:
Corap , sa va traiasca fetita, sa creasca mare si frumoasa, sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa te lase sa te refaci,
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
meems spune:
Corap, felicitari!! Asteptam poze cu micuta ciresica.
Joy, imi pare rau de Vladutzu’ tau… Febra asta e tare pacatoasa.
Madutza, ma bucur ca Orlando e bine.
Noki, bafta!
Pischi, tine-o pe Alex mai mult pe lichide si o sa-si revina stomacelul.
Ioana, eu inca nu am probleme cu Rianna, inca se joaca destul de mult singura – chiar daca mai da o tura prin bucatarie sa se asigure ca sunt tot acolo. Dar in general nu prea-i am treaba. Insa cand se plictiseste de toate si nu mai are rabdare cu nimic, atunci cu siguranta Baby Einstein o linisteste.
Despre Rianna… sunt convinsa ca a facut din nou roseola – ce a mai avut si acum vreo 2 luni. Am citit aseara pe net si se poate intampla s-o faca de mai multe ori – rar se intampla asta, dar au fost cazuri. S-a manifestat exact la fel ca prima data, cu febra aparuta din senin care a tinut 2-3 zile si apoi au erupt petele rosii pe piele. Azi-dimineata deja s-a trezit mult mai voioasa si sper ca suntem pe calea cea buna a vindecarii. In functie de cum se comporta azi ma hotarasc daca sa sun sau nu la spital. Oricum nu are ce tratament sa-mi dea pentru roseola, trebuie doar sa lasam boala sa-si urmeze cursul.
stefanalex spune:
CORAPSA VA TRAIASCA MICA PRINTESA , SA AIBA MULT NOROC SI O VIATA PLINA DE BUCURII.