Colectia de toamna iarna 2005(133)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Apropo de Baby Einstein.

La Stefan ii place tareee multtt dar nu e dependent deci nu-mi cere sau sa-l vad ca exagereaza...asa mai pot si eu sa-mi fac treaba prin casa. Oricum vede multeee si e foarte educativ.
Si ii pun de fiecare data cand papam si e sfanta pace. Altfel nu sta linisitt in scaunul de masa.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Rapid si d ela noi 2 cuvinte inainte de examenul de franceza...

Ieri seara a venit dr la noi. Sarah e vindecata de tot, e totul o, rahitism nu mai are, doar un pui de dermatita atopica din cauze neelucidate, d emulte ce pot fi. dam cu Elocom o data pe zi si speram sa treaca.
Mi-a mai zis ca fontanela ei care e deshisa cam cat o boaba d emazare mai mare e super normala la varsta asta si se va inchide curand.
A...si ca sa fac vaccinurile anti-hepatita si anti-varicela inainte de a o da la gradi. Adica cat mai curand posibil. Si cred ca o s ama execut.

Corapino, gata? Ai livrat scumpetea mica? daca nu...nastere fara probleme si cat mai usoara in continuare!

Joy- sanatate piticului!A fost soacra la voi?

Pischi- horrrrro patanie. pupam Aleciutza scumpa!

Am citit pe mega-para-diagoanala. ma duc sa mai repet ceva la franceza si poate ca revin diseara sa vad ce si cum cu noua mogaldeatza a colectiei!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Apropo de Baby Einstein.

La Stefan ii place tareee multtt dar nu e dependent deci nu-mi cere sau sa-l vad ca exagereaza...asa mai pot si eu sa-mi fac treaba prin casa. Oricum vede multeee si e foarte educativ.
Si ii pun de fiecare data cand papam si e sfanta pace. Altfel nu sta linisitt in scaunul de masa.

de-ale gurii

vlad nu papa fara baby einstein!!! decat fff rar si nu de la mine.
cand ma vede cu castronelul cu papa, se duce sa-si ia scaunelul si se uita disperat la monitor.
sau daca il chem sa pape si nu vrea, dau drumu la BE si cum aude, cum vine tipand de placere.

MARIA sunt hotarata sa nu-i mai dau lapte noaptea.
dar azi noapte a dormit cristi cu el ca la 23:45 i-am dat panadol ca avea 38.9 si era tot o maraiala pe el.

Joy 20+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

EDITEZ: NOKI nu, nu a venit, dar a vb cristi ieri dimi cu ea si a zis ca ar vrea sa dea o fuga ca-i este dor de vlad...
sa stii ca nu m-am gandit la asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Sa va dau exemplu de dependenta clara: la noi de obicei nu merge TV-ul. Mai ales in prezenta copilului, dar mai nou pur si simplu nu merge. Singura chestie pe care i-am aratat-o lui Cristi a fost "Finding Nemo", selectate secventele mai feerice de inceput. Atat mi-a trebuit, ori de cate ori e in camera cauta disperat dupa 'Diii' (=CD) cu pestisorul (un 'pa-pa' mut). Apoi ma fugareste cu CD-ul (toata colectia Chip pe '97-'98 a ajuns jucaria lui) in mana toata casa si ma innebuneste de cap pana nu mai rezist si i-l pun. Nu-i chip sa-i distrag atentia cu altceva. Face faza asta de cel putin o data pe zi.
Alternativ cu 'Ghica' = Cleo cu al ei Ghita, care iarasi trebuie rulat zilnic .

Asa ca mai meditez daca sa-i variez programul de vizionari sau sa arunc pur si simplu aparatele pe geam.

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Maria, si la noi merge tv pe KISS tv, pe altele...ca altfel nu s epaote...se joaca el si singurel dar muzica tre sa mearga sau reclamele sau desene.

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anais s-a nascut la 13:26, are 4,200 kg si 54 cm.

Sa va traiasca micuta-marisoara Anais, sa aiba o viata senina iar voi sa va bucurati de familia frumoasa pe care o aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of Joy, ce rau imi pare ca Vladutz e bolnavior! Sanatate maxima!

Meems, nu stiu ce sa spun referitor la ce povesteai tu despre Rianna ... doar SANATATE MULTA !!!

Corapinoooo.... gata???

Fetelor am reusit!!!!!!!!!! Ce???
Am reusit sa salvez filmuletul aniversar al Dariei!!! Super ... super ... super!!!
Pentru cine este interesat: trebuie "uploadat" pe YouTube (este o optiune la sfarsit cand salvezi URL-ul! Dupa care dowmnoadati de aici acest www.softpedia.com/get/Internet/Download-Managers/VDownloader.shtml" target="_blank"> programel , care dupa ce il dezarhivati rezolva singurel "problema" (doar copiati link-ul flimuletului si il descarca si il transforma ptr. WMP)! NU STIU DACA AM FOST EXPLICITA, INSA LA MINE A FUNCTIONAT!

Edit:
CORAP, felicitari! Sa va traiasca minunatia mica , sa fie sanatoasa, sa aibe parte numai de realizari si sa va umple viata de bucurii!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dragelor citesc din urma si revin mai tarziu, acum tocmai am ajuns acasa de la servici si am primit SMS-ul asa ca a fost musai sa va scriu.
Am o Nati plina de kk iar eu nici nu m-am schimbat de casa si papica n-am nimic facuta.

Va , revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

CORAPINO, SA-TI TRAIASCA PRINTESA, SA FIE MANCACIOASA SI SANATOASA! Iar tie - refacere rapida

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

CORAPITO, SA FIE SANATOASA ANAIS. refacere rapida

Atat a avut si steff cand s-a nascut doar ca 4.400. Doamne ce-mi aduc aminte....a trecut vremea.

de-ale gurii

Mergi la inceput