Colectia de toamna iarna 2005(133)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mada LMA [entru sotul tau! si va doresc s-o tineti tot intr-o aniversare iar la anu' s-o serbati in patru ( ca stiu ca-ti doresti inca un bb )

Pischi, aoleu, ce patanie! fetele speriate!

Mandy te asteptam sa ne dai tu vestile bune!

Corapino nastere usoara!

Roxi am uitat sa intreb!!! nu, nu era vizavi de Cocor magazinul ala...uite acum le dau mail si intreb!

Joy sanatate Vladutului!

Mima cum mai este Rianna?

Lavi sper ca zgamboaicele tale sint bine!

Ioana o graviduta frumoasa si zvelta!

Lui Rachel aproape i-a trecut raceala (cu metodele mele naturiste si babesti, ca nu dispunem de altele ) iar eu sint ceva mai binisor.
Multumim pentru aprecierile cu pozele. Sintem fericite ca afara este cald si ne lafaim la soare cit e' ziulica de lunga, totul infloreste,gazele roiesc de zor, pasarelele ne trezesc dimineata cu ciripitul lor...ah, ce viata frumoasa!!!

Nokisorule iti tin pumnii si ma gandesc la tine!

Fug in pat ca maine ne trezim la 5 cu totii sa plecam la toronto pentru investigatiile mele, am app. dimineata.

va pup pe toate si-o zi buna!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Pischi, saracii de voi ce sperietura ati tras! Bine ca pana la urma a fost cu happy-end.

Madau, scuze de intarziere, dar... LMA pentru Marius al tau!

Corap facem galerie serioasa si puternica pentru Anais!!

Ina, multa bafta maine la appt.

Ripley, ce bine ca ne-ai dat vesti despre Mandy. Dar asteptam vesti si despre Anutzache.

Multumim celor ce ati intrebat de noi Rianna e ... ok ... dar nu ft. bine. De vineri n-a mai facut febra, insa i-au erupt pe piele niste bubite rosii, de fapt mai mult niste pete ft. mici rosii... le are pe fata si pe piept si pe burtica. Ea a mai facut roseola inainte si acum arata exact la fel, dar nu stiu daca asta se face de mai multe ori - eu credeam ca e ca si varicela, o faci o data si ai scapat. Inca nu am sunat la doctor, dar probabil ca maine o voi face, depinde de starea ei. E foarte agitata, se scarpina pe dupa urechi, pe frunte, pe obraji... cred ca o mananca bubitele astea. Se trezeste si noaptea si plange, greu se linisteste... Speram sa treaca repede si sa nu fie nimic serios. Cam astea-s vestile noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Corapino nastere usoara

Sanatate multa bebeilor bolnaviori!

Pischi mama, ce patanie, bine ca s-a terminat cu bine Nici eu nu-i dau peste (mai mult din cauza ca nici noi nu prea mancam). Dar in parc am auzit de celebrul Pangasius, insa nu l-am incercat. Cica in Metro ar fi mai ieftin, ca in Cora e scump rau.

Nu stiu cum a fost pe la voi, dar aici a tunat pe la 5,30 de am crezut prima data ca a fost explozie. Ilinca s-a trezit plangand dar am linistit-o repede cu un bibe cu lapte. Azi am iesi afara, dar bate vantul... hm, sa vedem.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Eu la Stefan ii dau peste file(pastrav, merlucius,salau). Nu ma complic cu pestele care are oase.

Stefan ieri a a avut o zi agitata, nervos din cale afara. Acum doarme. Am incercat ieri sa nu-l culc la 10 si am suferit cu el toata ziua si noaptea inclusiv. Deci, voi lasa copilu asa cum vrea el, nu cum scrie la carte.

Corap
, nastere usoara!
Joy, sanatate va dorim!

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Corap ,nastere usoara ,sa ne dai vesti bune cat mai repede!
Madau ,LA MULTI ANI cuscrului !!!Cam cu intirziere dar n-am avut timp sa intru zilele astea pe DC asa ca n-am stiut ..
Pischi ,nu-mi vine sa cred prin ce -sti trecut ,bine ca n-a fost nimic grav .
Joy ,iar febra ,Doamnee ca tare rau mai e ,al meu a avut decat 2 zile si credeam ca mor ,sanatate multa !Mergi mai la dr cu el sa vezi dc tot face febra ,raceaste ...
Mandy ,asteptam vesti bune ,sanatate !!!
Meems ,bine ca ati scapat de febra ,asteptam vesti dupa ce o vede medicul !!

Acu' despre noi :e bine piticu' ,febra n-a mai facut ,azi e ultima zi de antibiotic ,muci nu prea mai are ,e vioi ,maninca de rupe numai ca tuseste din cand in cind dar e o tuse productiva deci a cam scapat de boala ..
Simbata am fost la Grigore ca avea un punct alb pe putzica ,cica n-a fost bine decalotat si s-a strins mizerie acolo ,ceea ce nu-mi explic pt ca in fiecare seara il decalotam si-l spalam ,..anyway l-au decalotat ei acolo ,nu va zic ce urlete si plinsete iar pina seara de cate ori urina racnea ca din gura de sarpe .Ne-a zis abia duminica sa ,,umblam'' la ea iar aseara la baie am observat ca o idee s-a lipit la loc ,cred ca-i predispus la asa ceva ,cu toate astea o dau inainte cu decalotatul desi urla de cate ori il ating ,,,dinsa'' arata urat ,rosie ,vinata chiar ,in concluzie numai mama de baiat sa nu fii ,e a doua oara cind trecem prin asta si mi-e groaza sa nu mai ajungeam din nou aici :((

Aaa ,sa nu uit ,azi s-a trezit puiu la 10:30,e premiera ,ma tot gindeasc cum ar fi sa se trezeasca zilnic la ora asta de azi incolo :)))

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Aprilie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Madutza, ce bine ca Orlando s-a trezit la ora 10. Si eu m-as bucura daca stefan ar face la fel. Macar la 8.30-9 sa se trezeasca si ar fi super bine.
Auziti, indiferent ca-l culc la 9 sau la 10.30 seara tot la 6-7 se scoala.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza si de la noi!
Mandra mea a trecut la somn de doua ore si jumatate dimineata, am apucat sa fac mancare si acum scriu si eu doua randuri.

Maria refuza cu indarjire pestele, i-am dat chiar si prajit si nu vrea deloc, deloc. Asa ca nu ma mai complic. Poate cand o creste ii vine si ei pofta.

Corapino, nastere usoara, ioi, abia astept sa aud vesti bune!!
Meems, poate Rianna a facut o forma de alergie mai nasoala, de vreme ce se scarpina. Pup sa treaca repede bubitele si febra.
Fee, pup Danielul blondin. Vazut poze.

Lansez si eu un poll: dati-mi idei cum as putea face copilul sa se joace singur, mai ales cand fac mancare. Era o vreme cand Maria se juca singurica, acum cum am disparut din raza vizuala vine si sta scai de picioarele mele si asa fac manacare. Deja am epuizat faza cu: du-te si adu-mi aia, aia, ca se prinde ca vreau sa scap de ea.

Ce jucarii, carti noi mai luati?

Maria(29.11.2005) si Ioana 13+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

am fost la dr azi, doar VIROZA (da-r-ar damblaua peste ea de viroza ca m-am saturat).
nurofen, olynth, zyrtec si inca ceva imi scapa acum.
dar fara antibiotic.

mi-a mai dat IMUNOBABY ca i-am zis ca de 5 saptamani incoace tot face la 1 saptamana 2-3 zile de febra.

MADUTZA dar tu il ungi cu ceva la putulica?? ca daca il lasi atatea zile neumblat acolo, se lipeste sigur la loc.
eu il decalotez la 2 zile si il spal. cateodata seara de seara, dar ca regula la 2 zile.
daca saptamana trecuta nu i-am tras vreo 3-4 zile ca era cu febra si rau si am zis sa nu-l chinui s-a lipit.
si-ti dai seama racnete si urlete cand am tras iara.

io zis sa-i dai cu crema acolo. chiar daca nu-i faci decalotarea la baita cu apa, da-i cu unguent ca o sa se lipeasca.
eu i-am dat cu genticol.

IOANA eu numai asa fac treaba cu vlad. de multe ori se intampla sa incep mancarea dimineata si sa o termin dupa 5-6 ore, ca-i sting foculde 20.000 de ori.
nu stiu cum o poti pacali ca eu nu reusesc sa-l pacalesc pe vlad.

HILDE

quote:
Madutza, ce bine ca Orlando s-a trezit la ora 10. Si eu m-as bucura daca stefan ar face la fel. Macar la 8.30-9 sa se trezeasca si ar fi super bine.
Auziti, indiferent ca-l culc la 9 sau la 10.30 seara tot la 6-7 se scoala.

la fel face si vlad

ma duc sa pap ca-s lesinata de foame

Joy 20+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Corap, nastere usoara si o ciresica frumoasa, sanatoasa si cuninte!

Joy, offf, alta belea? Sanatate multa lui Vladutz, sa-i treaca repede! Si tu continua sa incerci sa-ti recapeti timpul de odihna, nu da inapoi de la ce ai obtinut deja in programul lui! (faptul ca ati scos mesele de noapte e deja fff important!)

Ioana, exact preocuparea asta cu jucariile & cartile ma loveste si pe mine ori de cate ori vine ploaia si ne adunam si noi pe-acasa. Mi-e clar ca tot ce avem acum e deja uzat, le stie pe de rost si le-a folosit pe toate la maxim (mai putin jocurile de constructie, la care inca suntem tot la faza de daramat, sa nu ramana "piatra pe piatra" ). Iar cartile cu animalutze iarasi le stie pdr, stie cum fac toate, e plictisit de ele... La noi cel mai mare succes au trusa de scule si jucariile care trebuie surubarite, dar ma indoiesc ca la voi s-ar preta . Ce-ar fi sa-i iei Mariei un set de vasute, sa gteasca si ea deodata cu tine ?
M-ar tenta sa-l expun la ceva Baby Einstein, dar cred ca ar deveni inca si mai dependent de TV/calculator si nu-mi convine deloc...
Cert e ca nici o jucarie noua nu o va determina sa se joace singura, daca acum e in faza de lipiceala maxima. Cel putin pe noi nu ne-a ajutat .
Bine ca mi-am adus aminte sa mai deschid si cu doc-urile alea cu ex. Oberlander, poate gasesc ceva idei...

Vroiam sa va mai anunt mare eveniment mare: Cristi stie primul cantecel!!! E cel cu greierasul, iar el e asa de dulce cand canta refrenul 'cri-cri-cri, cri-cri-cri' (=chi-chi-chi, chi-chi-chi) . Si mai stie 'melc-melc, codobelc' (=me-me, cotioco... cam cum cotcodaceste gainusa )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Salut fetelor!

Se pare ca am avut nas, ca am intrat la fix: Corapino sa ai o nastere usoara si sa ne faci o papusica !

In rest toate bune si frumoase, noi ne zbatem intre scarpinaturi, pentru ca de, e primavara si e la moda alergia...

Va pup!

Mergi la inceput