Mamici de noiembrie-decembrie 2007(18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Anitha, cand timpul si posibilitatea iti va permite pune te rog cateva poze cu catelusii ca vreau sa-i vad cum arata.
Am studiat amanuntit despre ambele rase, stiu cum sunt insa, vreau sa-i vad pe ai tai. Iti multumesc anticipat.

Fetelor, care mai sunteti iubitoare de animale?!Aveti animalute prin casa?! Ne spune-ti si noua cate ceva despre experienta voastra cu ele, pe langa subiectul nostru de burtici si bebici?!

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Pai o sa incerc chiar acum sa pun cateva poze :)

copilul meu

alte poze

cateii mei

Cristina 13+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."

Gata am pus pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

quote:
Originally posted by Kiva

am si eu o intrebare -problema
sunt in saptamana 10 si am avut la interval de o saptamana , azi si acum 6 zile , cate o sangerare extrem de abundenta , care a durat cam 10-15 minute, si in urma careia am eliminat niste gheaguri de sange maaaaaaaari .
Dupa elel am facut imediat eco si Dr . zice ca sarcina e bine ...
dar ?
a mai patit cineva asa ceva?

Kiva,doctorul ce a zis?!? este cumva posibil sa fi avut mai multi embrioni (2-3) si se fi eliminat? sau poate ceva chisturi,endometru? mai fa o eco si in alta parte! Multa sanatate!

Gina,mie imi plac animalele, dar doar sa le vad, nu pun mana pe ele, nu ma joc cu ele (cel mult cu puii). Cred ca cele mici vor avea ce smotoci . Bafta!

O zi placuta tuturor!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Eu am sase caini si o pisica
Mi-e cam frica cu pisica, ca lasa par peste tot si nu as vrea sa se intample ceva rau pt bb

Nicoleta 10+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacami

Gina,mie imi plac animalele, dar doar sa le vad, nu pun mana pe ele, nu ma joc cu ele (cel mult cu puii). Cred ca cele mici vor avea ce smotoci . Bafta!

Anacami, fetitele noastre vor creste in acelasi mediu in care eu am crescut si vor invata sa iubeasca, sa ajute si sa respecte animalele la fel ca mine.Crede-ma, am ceva experienta in acest domeniu.

Anitha, ti-am atasat o imagine sa vezi cum arata o pisica siberiana spre maturitate. Spun spre deoarece ii trebuie 5 ani ca sa ajunga acolo. Asa este rasa!Imaginea poate fi vazuta AICI
Cu acestea in gand de acum, cand voi tocmai va treziti, eu trebuie sa ma indrept la ca-i tarziu aici la noi peste "balta".
Va doresc o zi buna alaturi de puisorii din burtici si familiile voastre. Va
Gina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Fetelor am fetitaaaaaa!!!!!!!!!
O sa o cheme Maria si este sanatoasa tun,poate ma trece cineva pe listuta ca eu nu am parola.
Sheri sa iti traiasca fetita,se pare ca Iosup a dat numai vesti de fete ieri

anca 13+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Gina e superba pisica. Ai vazut ca am pus poze?

copilul meu

alte poze

Cristina 13+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Gina,daca vine vorba de respectat si ajutat nu am nicio problema- cand eram mici (ca si acum daca s-ar intampla) "oblojeam" toate animalele cu diverse probleme-caini schiopi/ cu diverse infectii, pasarele cu aripioare rupte,etc). In rest, nu sunt insa atrasa in mod special de ele,nu as creste in animale in oras- poate doar la tara.

Mergi la inceput

Felicitari AncaD !!! Sarcina usoara in continuare, sa aveti o fetita sanatoasa si frumoasa!

Mergi la inceput

Anitha, inainte sa plec la nani, am observat ca ai atasat poze si am stat sa ma delectez!
Frumos, foarte frumos!
Aveti o dulceata de baiat iar catelusii cred ca ii sunt adavarati prieteni. Bravo!

Mergi la inceput