Mamici de noiembrie-decembrie 2007(18)
Raspunsuri - Pagina 17
Anne_Ma spune:
Gina, eu sunt ultima pe lista!
pt. ca ai fost singura care a observat carucioarele!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
8+
Jasmin012 spune:
Mihuta, acum am vazut si la tine, felicitari pt micuta Sophia. Se cheama exact ca infanta Spaniei care s-a nascut acum vreo 3-4 zile.
Fetelor, daca tot suntem la capitolul feeling, eu am mai spus si mai inainte ca am intuitia asta, ca imi voi adauga si eu un carucior
pe 1 iunie, desi eu tot timpul mi-am dorit o fetita. Ei dar ce mai, nu mai conteaza, e bine ca am bebe.
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Anne_Ma
Gina, eu sunt ultima pe lista!pt. ca ai fost singura care a observat carucioarele!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png8+
Hmmm...ce ultima pe lista! Vrei sa te scapi usor ei?!Nu cumva si tu ai propus in cap' trecut , punerea capitolelor si a link-urilor separat in alt mesaj?!
Daca asa-i, pune-te mai degraba la lucru.Aaasaaa....Daca nu, cauta ajutor.
Vezi cine mai propuse.
Poze & My Baby Development!
Anne_Ma spune:
Nu am propus eu, Pussi a propus! Asa ca, am scapat 

In plus, eu maine plec in concediu. Voi intra in fiecare zi, va voi citi si voi scrie, dar atat!

Sunt ingrijorata pt. Anca. Oare de ce nu intra la noi sa ne spuna?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
8+
Gina M spune:
Hehehhh...
ce te-ai scos dom'le!
Pussi, atunci ai intrat la stramtorare!Pune acum si fa partea propusa!![]()
annitha_cl spune:
Buna dimineata fetelor! Mama dar ce vrenicute sunteti!!!! Eu sunt terminata am o raceala care ma termina efectiv. Ma ustura in gat de mor, nasul a devenit fantana arteziana si de atata suflat seamana cu un gogosar si din cand in cand mai fac si febra. Tusesc , stranut de mama focului si zac. Imi vine sa
.
Va felicit pe cele care au aflat sexul lui bebe eu inca nu stiu nimic si inca mai sper sa fie fetita.Eu peste 4 sapt ma duc sa fac TT si am niste emotii de mor.
Ieri m-a intrebat sotul ce-mi doresc de ziua mea si i-am spus ca vreau masina de cusut electrica... s-a uitat la mine crucis si a zambit ( o fi zis ca am inebunit ca acu o sapt i-am spus ca vreau masina de tricotat). Ma intrebat daca pana la sfarsitul saptamanii am sa ma hotarasc la ceva anume si care sa excluda masinariile. Mi-a spus ca am devenit ciudata.
De cate ori trecem pe langa o florarie incep sa plang ca vreau flori la ghiveci, si de cate ori incearca sa se eschiveze ii spun ca bebe vrea. Deja nu mai am unde sa pun florile dar nu ma pot stapani.
copilul meu
alte poze
Cristina
13+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
Gina M spune:
Anitha - Imi pare rau de raceala care s-a prins de tine taman acum.Iti doresc multa sanatate si insanatosire grabnica. Da-i cu ceaiurile si daca cumva nu merge, trage o fuguta la doctor sa-ti prescrie ceva.
Ma uitam la dorintele tale si am inceput sa zambesc!
Si eu ma regasesc in parte din acestea.Nu in aceiasi masura insa am constata ca avem ceva in comun!![]()
Eu sunt croitoreasa and hair stylist cu diploma insa, fac total altceva decat meseriile mele.(de tuns si coafat familionul Moca insa, nu am scapat nici acum ca de, nu se lasa pe mana altcuiva si se vrea banuti salvati)
Sotul este general contractor, avem compania noastra de constructii iar eu sunt cu reclama, hartiile, banii si platile!Uite asa, fac total altceva decat visam...
Tot odata sunt mamica acasa cu copilasii!Cu toate acestea imi doresc si o masina profesionala de cusut insa, aceasta este pe locul doi in aceste momente deoarece, un alt vis adanc se pare ca va deveni realitate fff curand.
Imi doresc 2-a pisici siberiene si chiar acum, suntem in proces sa le importam din Russia. Sper sa fie bine totul pana la capat.Am planuri mari pentru ele.
Am crescut intr-o familie iubitoare de animale si tot universul copilariei/vietii mele este plin de acestea.
Cand m-am casatorit, acestea au ramas toate la casa parinteasca in Ro iar de atunci, aceasta parte din mine este moarta...Imi lipsesc tare de mult!
Pisicile de care vorbesc sunt allergy friendly si arata ASA.
Kiva spune:
buna dimineata!
ori nu stiu eu sa scriu , unde trebuie , ori fiind atat de noua nu m-a sesizat nimeni !
am scris aseara...oare acum fac parte din lista mamicilor de nov-dec?cum verific?
si....dorinta mea arzatoare , pot vb si eu cu mamicile despre sangerarile care ma terorizeaza?
10+
annitha_cl spune:
Gina, eu nu sunt croitoreasa ( doar ce am invatat de la bunica mea) dar imi place sa-mi fac diverse lucruri. Mai mult, mai nou, toate prietenele mele vin la mine sa le fac manechiura ( mama a fost manechiurista-pedichiurista desi a facut curs de frizerie) sau sa le tund, sa le vopsesc... Cos goblenuri si am inceput sa invat sa si tricotez.
Referitor la animale eu le ador pe toate: Am doi pechinezi, un husky siberian alb, un ciobanesc german, si 6 pisici ( recunosc ca imi face cu ochiul rasa care spui ca-ti place pentru ca e de-a dreptul superba) maidaneze si birmaneze. Bine... nu toate aceste animale sunt la mine Eu am decat un pechinez si husky-ul iar restul sunt la mama mea. Ahh sa nu uit am si un perus si pesti.
copilul meu
alte poze
Cristina
13+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
annitha_cl spune:
Referitor la flori... intotdeauna mi-au placut florile dar acum recunosc ca sunt disperata dupa flori. In primavara aceasta am cheltuit peste 5 mil numai pe flori de interior nu mai vb de cele de gradina...
copilul meu
alte poze
Cristina
13+