Mamici de noiembrie-decembrie 2007(18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Anca felicitari pentru fetita! Vreau si euuuuu!!!!

copilul meu

alte poze

Cristina 13+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Anacami, eu stau la casa si am toate conditiile necesare pentru pisicile pe care tocmai intentionam sa le importam.
Acestea cum spuneam mai sus, nu sunt ca toate celelalte pisici.Sunt allergy friendly si doar acest breed pot tolera.
Cu timpul,cand bebita o sa mai creasca putin, intentionam sa luam si un Portuguese Water Dog, si cu aceasta, familia ne va fi exact asa cum ne dorim.

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

anca super,felicitari sa fiti sanatosi,sa va bucurati de ea.

14+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

Dr la care merg eu a zis ca poate e un hematom , dar la eco nu era nici o urma , dupa sangerare
am fost apoi la dr Iosup care a zis ca bb e f bine si ca probabil a fost un sange acumulat in timpul aderentei placentei la uter si ca am scapat de el .
dar ieri , la 6 zile distanta ,am avut o noua hemoragie extrem de abundenta , ca o furtuna de 10 minute , am eliminat trei gheaguri mari cat un ou , fiecare si s-a oprit !
am facut eco la 5 minute dupa : sarcina e bine , nu se stie de la cee
azi sear merg iar la iosup
iar despre senzatii si spame si dureri , nici nu mai stiu sa le observ de teama...
mi s-a marit doza de utrogestan de la 4 /zi la 6/zi si concediu medical
sunt ametita , azi incerc sa ma trezesc si sa caut solutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Anca mii de felicitari pt fetita, sa va traiasca si sa creasca mare si sanatoasa si tot ce va mai doriti voi pt ea.
Tie ti-a dat Iosup CD?

Anca 14+ Matei Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

AncaD,cum a fost ecografia? ai poze? Ai vazut si poze 3D?
Sper sa aflu si eu saptamana viitoare, pe 8 mai,tot la el.

Gina,cand am fost mici am crescut la tara.Am avut o pisica care a fatat vreo 5 pui.La cateva zile am gasit-o otravita in spatele casei. Am incercat sa salvam puii, le-am dat laptic cu biberonul, dar din pacate au murit unul cate unul.Am bocit vreo saptamana,i-am ingropat, le-am facut parastas .Aveam deja un cimitir de animale (am gasit si niste pasarele moarte,etc). Apoi am gasit la poarta un caine ciobanesc mioritic (trecuse o caruta de la munte- stateam intr-o zona de deal,aproape de munte), l-am ingrijit ca avea coada infectata (cica li se taie la stana), i-am scos tepe din talpi.A trait cativa ani, dar se vedea ca nu este in mediul lui. Acum nici nu prea mai avem timp de stat acasa,mi-ar fi mila de ei sa ii iau si sa ii las singuri. In plus, mi se face rau sa vad animale in bucatarie (si am vazut la cativa prieteni )!Probabil ca m-am invatat asa, acum nici sa ma joc nu simt nevoia, plus ca imi este frica sa nu ma atasez de ei.

Vad ca nici Sebastian nu este atras de animale, cu plusurile nu s-a jucat niciodata, este in schimb super-atras de masini,trenuri si avioane. De curand a inceput sa se joace si cu un bebelus de jucarie,i l-am cumparat in ideea de a vedea cum reactioneza cu un nou bb. Se pare ca bine,il linisteste, il alinta,ii da de mancare, vrea sa il ia cu el cand pleaca de acasa (cica sa nu ii fie dor de el).

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Multumesc mult fetelor ptr felicitari.Din pacate nu am CD ptr ca ieri nu functiona ,poate data viitoare,dar am 2 poze si o sa incerc sa le atasez azi,nu sunt f clare dar merg.
Pupicei

anca 13+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulat spune:

Buna dimineata. Va multumesc ca ne-ati primit si pe noi. Acum sunt la servici si printre comenzi si proiecte citesc despre voi. Sherita am m-ai vorbit pe la primele capitole cand am aflat ca sunt insarcinata si v-am spus si valoarea de la Bhcg si m-ai transmis ca ar fi gemeni. FIV bineinteles. Ma lovesc de o mare problema. Eu stau la curte si am 2 catei unul mic cu par tepos Jack russel terrier si unul mare (una) cu par mult ciobanesc mioritic. Cea mare a fatat acum 2 saptamani un puiut. Toata lumea imi spume ca animalele sunt periculoase in sarcina, in special cel mic ca nu este vaccinat. Voi ce spuneti?
+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulat spune:

Anca felicitari ptr. fetita si sa fiti sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

ma ajutati si pe mine sa fiu pe lista?
um 23 feb 2007
dpn 30 nov 2007

10+

Mergi la inceput