Mamici de noiembrie-decembrie 2007(18)
Raspunsuri - Pagina 20
paulat spune:
Sherita felicitari prt. fetita 
.Scuze citesc pe fuga printre picaturi. Sa fiti sanatoase.
+10 

RGE spune:
FETELOR FELICITARI PENTRU FETITE SI BAIETEI

..sa va traisca si sa va bucurati de ei!!!!..sarcina usoara in continuare!!!
eu am fost ieri la control..
.bebe este bine..este un gras care s-a facut mare....mie mi s-au marit soldurile ..m-am marit..doctora a fost foarte multumita de burtica mea si mi-a spus ca durerile mele dorsale si usturimile sunt de la coapse care s-au distantat se pregateste corpul pentru nastere...ma rog nu prea ma pricep eu ce inseamna...mi-am facut programare la 3d-4d si triplu test la sfarsitul lui mai....astazi merg la o eco normala ..credeti ca am vreo sansa sa vad si eu un sex mic acolo??..daca nu s-a vazut la eco transv morfologica??
APROPO DE ANIMALUTZE eu am un iepuras...pe care o sa-l pastrez si sper sa traiasca multi ani ca sa poata si bebe sa se joace cu el...
FELICITARI INCA O DATA FETELOR!!!!

ROXANA
15+
gianina spune:
ANCA, multe 
pentru tine si fetita ta
merg si eu la Iosup pe 18 mai....cand voi avea fix 13 saptamani..
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
ancadragoman spune:
INCA ODATA VA MULTUMESC FETELOR.
Gianina si eu aveam tot 13 saptamani fix,deci iti spune si sexul
anca
13+
Maria
poze
alfa_anca spune:
Kiva bine ai venit alaturi de noi. Esti in listuta. Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos.
Anca
14+
Matei Nicolae
bebika spune:
fetelor sper si eu sa aflu sexul bb-ului meu cand meerg in UNGARIA ptr eco morfologica
abia astept ,asta inseamna cam peste o luna adica la sf lui mai
sper sa atasez si eu cat mai curand un carucior
multi pupici
pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA
8+
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Neata
Fetelor am fetitaaaaaa!!!!!!!!!
O sa o cheme Maria si este sanatoasa tun,poate ma trece cineva pe listuta ca eu nu am parola.
Sheri sa iti traiasca fetita,se pare ca Iosup a dat numai vesti de fete ieri
anca13+
vine bebe....
poze
Super
sa-ti traiasca Maria mare si frumoasa si destepata.Trebuie sa ne apucam de zestre
Shery
13+
Alesiamy precious
eco-uri
burticuticuta
Jasmin012 spune:
Anca D 

, felicitari pt printesa ta!!! Ieri te-am asteptat toate cu sufletul la gura dar n-ai aparut, eu am stat pina la 23,30, doar doar apari. Recunosc ca m-am conectat acum doar sa vad daca ne dai vestea sau nu. dar trebuie sa ne povestesti si ce a mai zis Iosup, daca ai putut sa inregistrezi DVD, etc, ca suntem curioase.
Jasmin
10+
Sheritra spune:
MaraD, Andra bell , GinaM
.
Mihuta sa-ti traiasca Sophia, ce frumos nume! Sa creasca si pe mai departe la fel de frumos. Ce medic te vede ?
Daeleena, face fata galerie sa vii cu baiat, ca suntem cam multe fete pe aci, sa nu ne paruim apoi !
Clab, nimic mai neadevarat, ecografia nu duce la avort, am citit si eu, ca am facut o gramada de ecografii, si toti doctorii au spus ca n-are nimic.
Gianina, pupici
Jasmin, merci fain, te aspetp si pe tine cu vestea, sa vezi candi ti spune doctorul ce este, imediat simti o mare dragoste si o pace mare iti coboara in suflet si parca este ceea ce ti-ai dorit de fapt. Cand mai insira si toti parametrii si auzi : normal, bine, simti cum zbori.
Paulat, du catelusul la vaccinat, si-ai scapat d o grija. In rest sa te feresti de fecale sa pui mana. In rest cateii nu fac rau la sarcina, mai degraba fecalele de pisica care transit toxoplasmoza. Eu cum am avut toxo in copilarie si am anticorpii…
Eu am trei caini acasa, un metis (teapa, l-am cumparat drept carpatin cica) o lupoaica si o mioritica, si podul strasina plina de cuiburi de randunele si vrabiute cu burtica galbena (nu stiu ce rasa sunt), pisica mi-a figit cand am adus-o de la bloc la curte si n-am mai primit-o in casa. Au un padoc in fundul ccurtii unde se inteleg vrand-nevrand! Am avut si doi soricei de camp, dar i-am prins cu sticla, dupa ce mi-au papat tot malaiul, faina, fata de masa, prosoapele, fulgii, si-au pisalit la greu de am mancat afara o luna. Am avut si un melc domensticit, ii dadeam papa o felie de mar in ghiveci dupa ce-l udam cu fasul sa se dezmeticeasca, dar a venit femeia de curatenie si mi l-a aruncat, o fi zis ca-i cah. Cat l-am cautat! Mai nou muste prin casa, tot domestice, alerg cu sprayul dupa ele dar degeaba.
Mie nu mi s-au largit soldurile nici un pic, au-au-au
Shery
13+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
anacami spune:
quote:
Originally posted by Kiva
Dr la care merg eu a zis ca poate e un hematom , dar la eco nu era nici o urma , dupa sangerare
am fost apoi la dr Iosup care a zis ca bb e f bine si ca probabil a fost un sange acumulat in timpul aderentei placentei la uter si ca am scapat de el .
dar ieri , la 6 zile distanta ,am avut o noua hemoragie extrem de abundenta , ca o furtuna de 10 minute , am eliminat trei gheaguri mari cat un ou , fiecare si s-a oprit !
am facut eco la 5 minute dupa : sarcina e bine , nu se stie de la cee
azi sear merg iar la iosup
iar despre senzatii si spame si dureri , nici nu mai stiu sa le observ de teama...
mi s-a marit doza de utrogestan de la 4 /zi la 6/zi si concediu medical
sunt ametita , azi incerc sa ma trezesc si sa caut solutii
Kiva,iti doresc multa bafta! Sper sa fie bine!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2