Cluj rulz! - 70

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

LA MULTI ANI, ALEX - superstar! Sa cresti mare si sa fii fericit in viata!
Arleena, sa-ti traiasca minunea; cum ati petrecut?

Fetelor, am lipsit eu mult sau ati fost harnice la scris? M-am bucurat tare sa va gasesc la pg 5. O pt harnicie.
Ce nu m-a bucurat defel e ca am citit atatea vesti proaste!

Roxana, Rolo, Denisa, Erika, Cristiana, Gabi, ma gandesc la voi! Ma rog sa treceti cu bine peste probleme voastre!

Roxana, maine (adica azi) sa-mi zici daca mergi la Edith; ca eu mi-am terminat treaba

Denisa, la multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa! Ai o varsta minunata.... ah, ce revolutionara eram la varsta ta! Sa te bucuri cat mai poti de perioada asta, ca imediat te trezesti si tu cu 2 copii si cu nostalgia cat casa
O pt mezina grupului!

Gabi, mi se rupe sufletul cand citesc numai vesti rele de la voi! Doamne ajuta sa treceti si peste asta cat mai repede!

Cristiana, m-ai speriat de moarte! Mi-am imaginat tot felul de tampenii; sa nu mai faci dintr-astea; m-am linistit cand am vazut cauza agitatiei legata de decizia importanta; doamne ajuta sa mai treceti si perioada asta fara sa nasti! Stiu cum e sa vrei sa nasti cu medicul tau; cred ca intram in depresii daca nu-l aveam pe todea langa mine; clar clacam.

Romana, doamne ajuta! ma abtin sa spun altceva, ca jur, ma ia cu plans cand ma gandesc la tine.

Olim, abia astept sa vii cu vesti despre burtica! Si mai mult, abia astept sa veniti acasa sa ne inviti la chef

Ce sa va mai spun?
Mi-e dor de mor de copii....
Azi Stefan i-a declarat bunicii ca el se va casatori cu o printzesa si ca ii este f dor de mine

si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

La multi ani Alex de Arleena!!!
Gabri_Andrei - multa sanatate la pui si tie!
Cristiana - nastere usoara! Bebe sanatos si mancacios!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

am scris o bucata de mesaj si habar n-am unde e...

pe f scurt
LA MULTI ANI FERICITI ALEX!!!!!!!!!!sa fii sanatos, iubit si norocos!

eu tot ca pe oua...Mariana un ca ti-ai facut asa griji!

Ioana sper ca n-ai alte pb decat ca esti departe de ai tai!

va pup, mai viu

Cristiana 38+ cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

La Multi Ani, Alex
Am citit pe diagonala... sanatate celor bolnavi.... (inca nu am terminat de citit toate paginile)
Eu sint prinsa rau cu jobul, am intrat in paine ca si cand nu as fi lipsit 6 luni: sedintze, rapoarte, mers pe teren.
Mariana, Romana sper sa ne revedem cat de curand...
Pupici tuturor
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

ce de pagini scrise, bravo!

Cam rau cu vestile proaste care vin din toate partile, zic sa punem un mare punct si sa ne mai si linistim si bucuram, asta ca atitudine generala care sa alunge relele.

Cristiana iti tin pumnii, stai cumintica si o sa trecu cu bine peste toate. Stiu ca nu e usor dar nici tu nu esti de colea asa ca trebuie sa-ti iasa cum ti-ai propus. Oricand ti s-ar intapla si cu oricine (desi imi doresc sa ai aproape pe cine vrei tu) sa ai nastere usoara si sa fiti sanatoase amandoua.

La multi ani Alex Superstar, sa cresti mare si voios, sa-i umpli pe parinti de mandrie si fericire!

Romana si tie toate gandurile mele bune, va trece si perioada asta, ai incredere in barbatii casei ca vor sti sa se descurce

Mariana si Stanca pe amandoua deopotriva si trimiteti va rog si inspre mine din energia si echilibrul pe care le aveti in perioada asta, ca va intorc serviciul cand veti avea nevoie

Roxa rugaciuni fierbinti si pt Rolo sa-si gaseasca si ele linistea. Stiu eu o pediatra nemaipomenita la Bucuresti, vine acasa cu salvarea si cu laboratorul mobil daca e cazul - dr. Marcu, de la Medlife. Scump da' face!

Pentru toate fetele carora n-am apucat sa le adresez niste cuvinte in mod special multe si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna fetelor!

LA MULTI ANI!ALEX ,sa cresti mare ,sa fii sanatos si norocos!
Arleena ieri m-am gandit de multe ori la voi,n-am apucat sa va scriu deoarece n-am avut net iar aseara am venit la Borsa deoarece a nascut sora mea.Deci am un nepotel nascut in aceeasi zi cu printul tau!

Va pup pe toate

Cristiana sa ai parte de o nastere usoara si sanatoasa si papacioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

vin cu vesti bune, noi crestem tare frumos, suntem mari, ca tat-sau, maine avem 11 saptamani, medicul e multumit de evolutie, totul este bine,ar trebui sa nasc pe 28 noiembrie, dar in ritmul care creste din ultima saptamana de octombrie ma pot astepta oricand sa isi faca aparitia, saptamana viitoare facem analiza de sindrom Dawn, sper sa iasa bine.Am primit si doua poze de amintire
Intalnirea a fost superba, mi-a facut eco trans-vaginal,cu toate ca doctorita mi-a zis ca e un eco normal, noroc ca m-am frezat frumos,cand mi-a introdus tubul in vagin l-a trezit pe beb, dupa care s-a intors cu fundul la ma-sa si a dormit mai departe.Dupa vreo 10 minute de incercari si un apasat pe burta, a reusit medicul sa il trezeasca si lumea lui era in burta, cand intr-o parte, cand in alta, a zis ca sigur iese un Hagi, tot stia medicul ceva de Romania.Am plans vreo 5 minute dupa care s-a pus sa doarma, si nu l-am mai deranjat.
A fost tare emotionanta intalnirea, abia astept sa fac si acasa una ca sa poata sa vina Marius cu noi.
Va pup pe toate si va doresc o sera frumoasa tuturor

LA MULTI ANI!ALEX ,sa cresti mare ,sa fii sanatos si sa ai mult noroc in viata!

+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

mariana tache multumesc de urari.De felul meu sunt mai linistita , desi mi-ar place sa fiu mai cu tupeu.Suntem oameni si e binevenita diversitatea nu?
Cristiana suntem alaturi de tine si sunt sigura ca vei avea parte de o nastere usoara.
Tocmai s-a intors tata azi de la manastirea Prislop , de la moaste si mi-a adus niste iconite asa frumoase.A trecut si prin Cluj sa-mi mai duca niste lucruri la Brasov.O sa ma rog pentru voi fetelor , sa aveti forta de a depasi cu bine perioada asta dificila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara!

Incerc sa fiu scurta ca-s f obosita; am niste zile de foc la servici; dar e mai bine asa; sa vedem cat ma tine bateria

Simona, ma bucur tare ca ai venit la o poveste; asteptam si ceva vesti despre voi.

Creola, felicitari pt nepotel! Sa fie sanatos si norocos in viata! Cum il cheama?

Olim, ma bucur ca ai venit cu vesti bune! Bravo; sa o tineti tot asa!

Yagmur ; pe mess nu mai vi la o poveste?
Azi am auzit ca aveti o persoana doxata pt protectia muncii

Cristiana si tie; azi a trecut cu bine?

Va pe toate!
Somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Creola felicitari pt nepotel!!!sanatate si lapte-n tzatze surorii tale, sa-i traiasca bebelinul... chiar, cum il cheama?

multumim de urari fetelor . nu am facut tambalau mare. doar o parte din familii si o invitata(tot de pe forum dar de la cirese de 2006). am pus cateva poze in album. alex a fost intimidat de lumanari la inceput...apoi a motrosit un pic tortul si dupa ce a vazut ca l-a stricat a inceput sa puna inapoi ce luase din el => constructor il face tacsu . a facut soacra tort diplomat si amandine si n-am mancat deloc.ea face prajituri pt nunti/botezuri/etc si la ei tot timpul este dulce in casa . nici de sarbatori nu-mi trebuie, cand le vezi cate is nu-mi mai vine sa mananci si cand suntem la cluj asa am baga o praji ...dar de unde?

roxa ceva vesti despre ileana?
gabri la voi nu mai rasare soarele?tot bolnaviori?sanatate maxima la amandoi.
olim mi s-a facut pielea gaina de emotie cand am citit despre intalnirea voastra. sarcina usoara in continuare.
carrie tu sa stai cuminte pana luni!

asa de naspa ma simt ca m-am tuns luni si azi m-am intalnit cu viitoarea sotie a unui prieten si are freza la fel cu mine, doar culoarea difera.....acum nu stiu ce sa fac, ca nu-mi mai place....mi s-a pus pititculin ultima vreme ne vedem destul de des si mai iesim impreuna si mi se pare penibil sa iesim cu freze la fel....nu stiu ce sa fac acum

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput