Cluj rulz! - 70
Raspunsuri - Pagina 9

olim spune:
salutare tuturor
fetelor, trezirea, pe unde umblati?
stiu ca is un pic off topic, dar as vrea numarul de telefon de la doctorul Todea, ca nu il mai gasesc
va doresc o zi frumoasa tuturor+11

EllaX spune:
Salutare, clujence!
O sa copiez aici un mesaj postat de Brambushca la Mamici de mai-iunie 2007:
"Buna dimineata,
Intru si eu repede sa va spun ca de o ora Carrie e la spital cu contractii si asteapta sa nasca. Spera sa reuseasca pana la ora 17 cand doctorul ei trebuie sa plece in delegatie.Asa ca haideti sa-i facem galerie sa nasca usor si repede."
Asadar, galerie pentru Carrie:
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

jozsaerika spune:
multumim mult Ella pt vesti
HAIDE CRISTIANA!!!HAIDE CARINA!!! Doamne ajuta-le
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze

ad_rianna spune:
WAW CRISTIANA!!!!
iti tin pumnii! nastere usoara si sa ai o intalnire frumoasa cu carina
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

arleena spune:
am cobit aseara cand am zis ca esti urmatoarea carrie.ella multumim de veste(ella cu fetita ei ana au fost la ziua lui alex
)
haide carrie
nastere usoara si carina sanatoasa si papacioasa.....
bai ce dea noi prin zona. ieri am aflat ca a mai nascut o cunostinta(tot de pe forum si tot din cluj) si cu ileana si nepotelul creolei sunt gasca deja
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

asi spune:
In sfarsit am net!
Cristiana suntem alaturi de tine
La multi ani Alex!Sa fii fericit si sanatos.
Denisabia si vorba Ioanei(romana) esti rusinos de tanara.La multi ani si multa fericire!
Simona multumesc pentru apreciere.Incerc din rasputeri sa fiu cat pot de echilibrata dar e tare greu.Sper ca esti bine.Asteptam vesti.
Roxa daca te putem ajuta sau pe rolo cu ceva striga!Neaparat sa mearga cu Ileana la un pediatru bun.
Noi ne-am mutat.A venit si Razvan acasa iar adaptarae a fost scurta si rapida.A fost un scump cand m-a intrebat "da' camera mare unde e?".Noi nu avem decat doua camere acum.Am o senzatie ciudata de intoarcere in timp.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.