Cluj rulz! - 70

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by arleena

nu stiti unde gasesc incaltaminte pt copii la preturi rezonabile??i caut la alex sandalute dar mi se pare aberant sa dau in jur de 150 ron pe o pereche....

nana_sim ....si mie mi se pare ca lucrurile marunte si simple aduc fericirea....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Am vazut eu de curand la un magazin de incaltaminte in Piata Mihai Viteazul, pe partea cu Napolact, incaltaminte Melania si la preturi mai rezonabile decat cele care sunt de obicei. Cliar voiam sa iau si eu pt. Tudor dar nu aveam masura si nu am avut curajul...erau in jur de 60 lei daca bine mai tin minte

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxa saptamana asta ajung la luna si intreb.Razvan e bine si merge la gradi.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Salutare,
stie cineva nr de telefon al dr. Vasilescu -ortped. Lucreaza la un cabinet particular pe Republicii si la Recuperare. Trebuie sa ne facem o programare pt controlul de 8 luni si nu-l mai gasesc nicaieri - numarul.
Merci.

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor saru mana de aprecieri vin f bine ca taman am avut ieri o zi naspa de deprimataam fost smiorcaita toata ziua da nu ma paste depresia ca n-o las eu sa se apropie de mine.

nasol e ca asta mica azi a stat destul de subtire cu somnul si nu am apucat deloc deloc sa ma odihnesc, iar noaptea trecuta a decurs ca anterioara adica nu n treziri la ambele fete.Theiutza a dat primele semne de gelozie, normale de altfel si destul de marunte totusi.m-a intrebat de ce camera Carinutei e mai aproape de a noastra decat camera ei?
tare m-a induiosat!

Roxa si tu m-ai induiosat, te simt umpic nefericita si "blue" si sunt convinsa ca viata ta e frumoasa, dar avem momente cand nu vedem frumusetea ei.mi-ar placea sa-ti fiu alaturi ca prietena

no dar sa va zic si vestile bune:Carina a luat 400 de grame in greutate in 8 zile! si eu am scapat de 8 din cele 11 kile acumulate in sarcina

asta ca sa incheiem in ton optimist!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)si galuscutza Carina Sofia(4 zile)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Cris, frumoase poze! Ma bucur ca esti bine si lasa ca scapi tu de kile...candva.

Daca pricepui bine azi e ziua Ioanei-Romana. Asa ca La Multi Ani, fericire si sanatate.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Ia priviti ce am gasit eu:

quote:
Originally posted by asi

Mai fetelor vreau si eu la voi in gasca .Ma primiti?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

La multi ani Ioana!

Multa fericire si sanatate si sa iti implinesti visul de a avea o fetita.Poate vom fi colege de atestare in toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

cand e vorba de colege de atestare in toamna, hop si eu !!!! ar fi super sa "o facem in grup"

ioana, la multi ani si multa sanatate si multe mute bucurii iti dorim !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao fetelor, am zis sa mai arunc un oki inainte de plecare acasa.

Cristiana multumesc pentru tot ce spui si gandesti. Eu am cam stat o vreme in carapace, deoarece am simtit ca-mi capusez oarecum prietenele cu tristetile si frustrarile mele. Btw, chiar ma uitam in joaca azi, in urma, in horoscopul postat de o fata aici pe forum, la zodia fecioarei, jeez, cum se potriveau toate prostiile alea...zic si astrele alea ceva de s-au potrivit in halul ala. Oricum, cred ca pana la urma o scot la capat, ma stiu si eu o fiinta cat de cat optimista...btw, azi fac 7 ani de cand m-am maritat. M-a invitat sotul la restaurant. Din lipsa de timp am lasat la o parte cina romantica si-am dat-o pe un pranz in graba...sper sa facem un reloaded, ca altfel ...

Stanca

Va pup fetelor si pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ioana, la multi ani! Sa fi sanatoasa, fericita si sa treaca cat mai repede perioada cursului.

Stanca, f frumoase poze

Cristiana, despre ce poze vorbea Svety?

Roxana, copiii imi sunt acasa; asa ca n-am sanse sa ajung in graba la Edith. Imi pare rau; as fi venit sa mai stam la o poveste.
La multi ani, pt aniversare! Sa va dea D-zeu intelepciunea si puterea sa regasiti ceea ce ce ati avut si pt care v-ati casatorit. Sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti!
Mii de .

Nopate buna tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput