Cluj rulz! - 70

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

no am si eu prima zi cu o stare de kko asemenea vremii.is ff obosita si dupa musafir si agitatie...in plus aseara Carina a fost super agitata si a urlat de numa-sper sa nu fie inceputul tumultos al colicilor, si thea la fel agitata si smiorcaita.m-am culcat la 11, am alaptat la 1 si 4, la 5 a vrut Thea pipi si numai cu mine si la 6 si ceva s-a trezit fresh ca nu mai poate dormi.
asa ca acum sunt zombie

da nu ma las eu.

Simona si eu asa am fost cu Thea o epava totala si ma lupt sa nu rept starile alea dar se pare ca mai am si eu hormoni agitati.
pupici lui Alex e tare scump

va pup fetelor

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)si galuscutza Carina Sofia(4 zile)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

La multi ani Gabi!Sa ai parte numai de bine!
Fetele da' ce vreme afara!M-am bucurat ca s-a mai incalzit si mi-am luat o rochie si cu vantul asta am tot avut grija sa trag de ea.De dimineata la biserica , ma simt tare bine dupa ce particip la slujba.Mai ales ca uneori simt dorul de casa rau de tot si tare as vrea sa mai fiu la brasov.Dar asta e nu se poate nimic fara sacrificii nu.
carrie imi pare rau ca ai avut asa zi grea.Daca cumva te paste vreo depresie sa ne anunti ca facem front comun sa n-o lasi sa te acapareze.
arleena am incercat sa votez am primit codul de la ei , dar n-am stiut unde sa-l introduc , asa ca nu s-a validat votul.Poate daca ma lamuresti tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

La multi ani, Gabi! Iti doresc din suflet sa ai muuuulta sanatate, tu si intreaga ta familie!
Cum ai petrecut?

Oana bine ai revenit; sa ne scrii mai des; apreciez efortul

Cristiana, tu ii dai ceva la bebica pt colici? ai mei n-au avut; la fiecare le-am dat sab simplex din prima zi in care i-am adus acasa; acum nu pot garanta: n-au avut colici de la sab sau am fost eu norocoasa; tind, totusi, sa cred ca a fost de la sab ca era prea mare coincidenta ca amandoi copiii sa nu faca colici de la mama natura.

Va pe toate!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denisabia
De dimineata la biserica , ma simt tare bine dupa ce particip la slujba.Mai ales ca uneori simt dorul de casa rau de tot si tare as vrea sa mai fiu la brasov.Dar asta e nu se poate nimic fara sacrificii nu.

http://community.webshots.com/user/denisabia

Denisa asa se intampla in primul an de facultate; dar iti trece repede... trust me ; in anul 2 vei merge la Brasov ca trebuie, iar treaba asta o s-o percepi ca pe un sacrificiu

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

mariana adevarul ca n-am fost acasa de o luna si ceva , abia astept sa merg saptamana viitoare , dupa care 2 luni iar nu mai ajung , fiindca urmeaza examene intr-o veselie.Ma bucur ca te-a amuzat postarea.Fiind si singura la parinti , sunt destul de legata de parintii mei.Sa va vad eu cand vor creste copiii si va trebui sa ii lasati sa plece.Mami mereu plange cand ne luam la revedere in gara.Fetelor bucurati-va cat mai mult de puii vostri!
mariana tu ca ce anume lucrezi?Scriai mai jos ca n-ai terminat de prelucrat nuntile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Va multumesc pentru urari. Sunteti niste prietene tare bune si nu stiu ce m-as face fara voi. Cand vin acasa obosita ma linistesc citindu-va. Va multumesc mult mult ca nu ati uitat de mine.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Denisa, eu sunt jurista la o firma de constructii, dar pe langa treaba asta, ca si hobby, mergem la nunti pt pozat/filmat (cu sotu`). Sambata trecuta am avut 2 nunti si doar eu le prelucrez; si n-ar fi o problema, dar nu mai rezist pana la 2 noptea (ca pe vremuri); asa ca n-am spor .
Sa stii ca si eu sunt singura la parinti si provin dintr-o fam f unita; intotdeauna am fost f apropiata de parinti; asa ca te inteleg la marele fix; in primul semestru din fac. mergeam in fiecare saptamana acasa (in MM); apoi vizitele s-au rarit considerabil

Ioana, scumpa, oare ce mai faci? Cum e la curs?

Svety

Noapte buna tuturor!

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Buna Dimineata!

cu intarziere :Svety LA MULTI ANI! ne e dor de povestioarele tale zilnice .....Gabi LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE SI PACE IN SUFLET!!!Stanca va doresc cat mai multe aniversari fericite

Cristiana chiar asa..te admir si eu pt. cat esti de activa...eu primele 3 luni am fost zoombie

Roxana e foarte greu cand pleaca "mami" (eu plang oridecate ori pleaca mama mea de la mine - vine rar )dar sunt sigura ca o sa va descurcati

Mariana astept sa ma suni...scaunul, momentan-din lipsa de spatiu-este in Floresti in birou la sotzul meu

noi ne-am tratat in we...ca doar toti ne-am racit...inca nu ne-am vindecat

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!

Am pus poze noi!

Oana ce surpriza

Cristiana ma bucur ca esti asa in forma.

Revin ca sunt pe fuga.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata fetelor, dragelor!

Am gatit de m-am spart in weekend, am facut dovleceii aia la cuptor, umpluti cu carne de pui, tocata. Mie mi-am facut supa de varza in speranta ca voi tine dieta asta disociata + supa de varza, dar de dimineata am disociat-o cu niste ciocolata.

Cristiana, te admir de la distanta, iti admir energia si entuziasmul. Toate astea nu le-ai avea fara grija, atentia si mai ales dragostea sotului tau. De-asta esti fericita. E extraordinar! Aseara cand ii faceam baie lui Serban, in urlete, care nu au incetat de 3 ani de zile, ma deprima fiecare baie pe cap...in fine, mi-am zis cu voce tare ca io nu mai fac inca un copil! Clar! Sunt atat de obosita si de plictisita de miorlaieli si de fitze...cred ca si eu i-am plictisit pe cei din jur cu miorlaielile si fitzele mele, se prea poate, si de-asta uite ca sunt intr-un cerc vicios, din care habar nu am cum sa ies...cam asta ar fi.

Mariana, ce-ti fac baietii? Mai sunt in MM? Azi merg la Edith, poate vii sa ma inveselesti...daca poti, da-mi un bip, ca nu stiu ora. In plus tare as vrea sa merg si azi la tae bo.

Stanca, nu mai stiu daca te-am intrebat daca mai mergi la Luna. Daca mai mergi, nu-i intrebi daca au aparatul ala "anticelulitic" ultratone, cica e tare aspru...Razvi cum e? Azi a mers si Serban la gradi...

Erika, mujltumesc de gandurile bune. Asa e, unul din factorii care au dus la starea mea de kko din ultima vreme a fost faptul ca mama a plecat pe perioada nedeterminata la sora mea, dar pe de alta parte inteleg perfect asta. Era imposibil sa nu mearga. Toate schimbarile astea, intr-o perioada in care eu am atat de multa treaba si nu am timp sa le "rumeg" m-au cam dat peste cap.

Oana

Simo, la sfatul tau, mi-am luat inka...e cam amara dar e ok, tine loc de cafea aproape cu succes .

va pup pe toate si revin sper in curand,

Roxa

PS sa nu ma dati disparuta daca nu reusesc sa intru, Miercuri sunt in Bucuresti.

je

Mergi la inceput