Mamici de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andra bine ca ai revenit!!!!! Ma bucur sa aud ca Mara ta e bine si grasunica.

Simona 26+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Bine ai revenit Andra. Ma bucur ca sunteti bine amandoua .
Anya merci de raspuns. Doctorul mi-a dat si mie sa iau vigantol pana la nastere. Tu ai luat? Cat despre zymafluor...mai bine nu il iau decat sa stau cu teama ca in loc sa faca bine poate face mai mult rau. Oricum daca bebe va semana cu parintii (cum ar fi normal) va avea dinti buni.

Andreea saptamana 31 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Andra bine ai revenit si sa stai cuminitica!

Andreea , ma bucur ca ne mai scrii si nou . Deci fara fluor ca asa zice doamna dr. iar la vigantol am fost constiincioasa 11 luni (uitam si 2-3 zile la rand sa ii dau, totul pana m-am rutinat si stiam ca dupa baie vine vigantolul), dupa 11 luni nu i-am mai dat nimic, ca asa a zis pediatra si dupa am uitat sa mai intreb... dar raspunsul Alinei e concludent!
Cei 85 % din brut sunt corecti, nu se calculeaza nimic in minus! O sa incerc sa gasesc un model de calcul!

Si ca sa nu o mai fierb pe Luna, am avut carlig la pestele meu, l-am agatzat in facultate si l-am tinut bine pana a intervenit mama! Si mai de rusinea ei mai de a mea, m-a luat de nevasta! Ei glumesc, eram si eu mai tinerica si mai subtirica si isteata dupa parerea lui, ca in viziunea lui, o femeie desteapta e mai presus de orice .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.AncasiRoxana am vazut ca nasti cu Dr. Badiu la CMU.Si eu tot cu el dar mi-a spus ca in perioada aceea este in concediu si o sa nasc cu unul dintre colegii lui.Vroiam sa te mai intreb de maternitatea CMU cum e,ce preturi sint? Multumesc

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor va pun acum poze cu pamatufu' bidinea. In 5 min.

Jadi ai avut tu ceva extraordinar de l-ai tinut in frau ca altfel aluneca la vale si dus era.

Mada deci si tu tot fecioara ai acasa, il regasesc pe sotul meu in descrierea facuta de tine. Si al meu e cea mai buna combinatie a mea.

Anya da, dam de baut. Ce face Anya mica?

Andreea ma bucur ca faci parte dintre tauroaice, mai suntem si de-o seama.

Vin acum cu pozele

Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Poze cu www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2747" target="_blank">pamatufu' si burtica icepand de aici. Apasati next sa vedeti mai multe.

Va pupici!

Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna foarte reusite suvitele, iar Cosmin e flacau maaareee de acum...se pregateste de rolul de frate mai mare si de sora pe de-asupra?

Simona 26+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

loredana76, nu stiu foarte multe despre maternitatea CMU, stiu doar ca-s 2 saloane in spitalul Elias care se numesc "maternitatea CMU".

Cand o nasteam eu pe Roxi la Municipal cu Badiu, ca atunci nu nasteau la CMU decat "platitorii" nu si arondatii, a nascut acolo o amica de-a mea si mi-a povestit ca abia se deschisese, totul intra in taxa initiala, care era atunci vreo 1.000 de euro daca imi amintesc bine, mai putin "atentiile" pt asistente, care s-au purtat cam ca atare, adica urat.

Si mie imi spusese Badiu la prima consultatie ca o sa fie in concediu pe 1 august, cand am eu DPN, dar apoi n-a mai pomenit nimic de asta. Si-o fi mutat concediul, daca acum zici ca ti-a spus tie asa...
Si tu cu ce coleg al lui o sa nasti, ti-a zis? Coleg adica de la CMU? Sau de la Muncipal?

Sa ma tii la curent daca mai afli ceva si la fel si eu!

Anca
Mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2 , DPN 01.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Luna e foarte reusit "pamatuful" tau. Te prinde foarte bine, iar tricoul cu floricele mi-a placut la nebunie .
Jadi . Parca tu spuneai ca ti-ai luat pantaloni de la Terranova. Poate ma duc si eu vineri sa-i vad ca plec la munte si nu mai am cu ce sa ma imbrac. Poti sa-mi zici cat au costat si cum ii recunosc?

Andreea saptamana 31 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Luna frumoase poze dar mi-am sucit gatul ca la impushcatu sa vad cum zace pe jos . Mai invarte-le un pic. Si cu pestele, cred ca am carlig bun sau poate e mai mult berbec ca e in ultima zi de peste 20 martie!

Andreea Ioana si Aylin au pantaloni de la terranova! Habar nu am ce e cu ei, te vor lumina ele .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput