Mamici de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anya copii rac sunt foarte iubareti si ascultatori, o sa-ti faca placere sa il cresti ....muncitor si silitor, am mai spus ca mai sunt reprize de incapatanare, dar trec.

Sa nu neindreptatiti copii din rac, nu vor uita niciodata , sunt copii corecti si sufera cand sunt pedepsiti pe nedrept.

Si uite ca ajung mari sa fie familisti. Personal nimic nu este inaintea familiei mele, asa mica cum e ea.

Simona 26+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

o combinatie fff buna e la mine eu leu el-gemeni.
si cum zicea anya,barbatii gemeni sunt pita lui DD!eu nu am intalnit inca pe cineva care sa ofere atata atentie si absolut orice neconditionat.dar si cand iese ala mic si rau....eu tot timpul zic ca-s doi si sa-i transmita lui ala rau ca se invarte de bataie. dar as muri fara amandoi,dualitatea asta are tot farmecul,stimuleaza cand nu te astepti

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Seara buna la toata lumea!

Bine v-am regasit pe toate si va multumesc din suflet pt grija si pentru gandurile frumoase pe care mi le-ati adresat. Asa ca incep povestea prin a va da cate un mare buchet de la fiecare si cate un mare .

M-am intors din spital luni seara insa incerc sa imi revin in puteri de aceea probabil pana ma pun pe picioare o sa intru mai rarut pe forum, dar voi fi cu ochii pe voi.

De saptamana trecuta sunt in concediu medical si apoi intru direct in prenatal asa ca am incheiat socotelile cu serviciul.Acum suntem ok cu tensiunea. Luni seara am facut si eco de control (2D, 3D, 4D, Doppler, biometrie, tot tacamul) si bebelina mea este si ea ok. la 27 de saptamani incheiate avea 1033g, era vioaie si foarte "fotogenica". se pare ca inca e tot fetita, fapt care ne bucura, si abia asteptam sa vedem cum se va prezenta la urmatoarea ecografie. Suntem in continuare pe tratament si asteptam sa vedem cum decurg lucrurile ca sa vedem cum voi naste. Doctorita inca spera ca totul sa fie ok si sa nasc normal, daca nu, cezariana. asta vom vedea mai incolo. acum sunt fericita ca si eu si bebe suntem bine si mai ales ca suntem acasa....chiar daca urmatoarele 12 saptamani vom sta la pat....important este sfarsitul lor: nasterea minunatei mele de bebeline!

va pup si sa stiti ca sunt cu voi, chiar daca din umbra.

pupam toate burticile!

Andra
28 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andra bine ai revenit ma bucur ca esti bine si dragalasha ta la fel.stai linistita si se mai "linisteste" si tensiunea ai sa vezi.
eu de azi iau antibiotic pt infectia urinara....de ce mi-a fost groaza nu am scapat....

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

andraaa, bine ai revenit! stiam eu ca esti prin preajma, de-aia te-am chemat la apel.sa-ti triasca grasunica si sa stea acolo pana la termen!

andreea, eu nu sunt pro zymafluor. este controversat, dupa cum ai auzit si tu. fluorul este "pretentios", trebuie administrat ani la rand, fara a sari vreo doza, iar diferenta dintre doza eficace si cea periculoasa este mica. iar beneficiile nu sunt f clar dovedite.
vigantol ii vei da bebelusului tau, din a 7-a - a zecea zi de viata, cate 2 picaturi pe zi, zilnic pana la 18 luni, iar dupa se poate administra vit. D doar in lunile cu "r".

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

simo, multumesc pentru detaliile despre racusori.

alina, multa sanatate si sa scapi repede de "inamic"

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

alina, multumesc pt primire. mi s-a demonstrat ca statul in pat "calmeaza" tensiune si ma ajuta sa elimin apa in exces din organism. pana acum, fiind exilata la pat, am reusit sa "dau jos" 2 kg de apa....asa ca m-am mai linistit ca cele 11 kg nu sunt numai grasime, ci 40% apa...deci mai am sanse

cat despre infectia ta urinara, ai mare grija de voi si ia tratamentul asa cum trebuie. in spital aveam vecina de pat o pustoaica in 25 de sapt cu infectie urinara...i-au facut fetei aleia la injectii, incat ii facusera tintar....imi era mila de ea cand vedeam ca din 4 in 4 ore o intepau cu cate ceva. asa ca va uram, tie ei Elisei, multa sanatate si sa va treaca infectia cat mai repede!

Andra
28 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Anya, ! chiar daca nu v-am citit, am fost alaturi de voi prin intermediul scumpei mele prietene Ileana, careia ii trimitem pe aceasta cale multi pt ea si pt toti ai ei! Cat despre grasunica mea, tinand cont ca am stresat-o cu tratament si cu tensiune mare, vad ca se prezinta foarte bine. Sa dea DD sa o tina tot asa. Am incheiat cu ea un pact si sper sa se tina de cuvant si sa stea in burtik cel putin pana la 38 sapt!
Tu cum te mai simti? Ai fost la control sau urmeazasa te duci saptamana asta? Cum se mai prezinta placenta ta?

Andra
28 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Andra, ma bucur ca sunteti bine. Cate zile ti s-au aprobat de concediu de odihna pe anul asta????

Se pare ca bebelusa mea pana acum e cea mai grasunica. La 27 de saptamani avea 1158g.

Dana S29 cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Am uitat........si mamica a luat deja 15 kg

Dana S29 cu Daria Stefania

Mergi la inceput