Mamici de iulie-august 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
jadi spune:
Eu am luat-o razna, nu am ce face si ma gandesc la toate alea... taman am stat si m-am gandit de cand am prima amintire constienta si am gasit ca este undeva pe la 2 ani si 8 luni!
Si nici poze goala nu am, de cand eram mica .
Cred ca trebuie sa merg acasa ca incep sa imi folosesc ce a mai ramas din creier si ma cam doare .
Deni & Vlad & Tudor
Antoanela23 spune:
Aylin, mersi, daca nu e deranjul prea mare fa-mi un dvd si-l voi recupera cand venim in Rom, probabil in octombrie. Sau mai bine il faci inainte sa venim noi, o sa-ti aduc aminte atunci, nu are sens sa-l faci cu atata timp inainte.
Groxy, confirm ce ti-au zis si fetele, cele mai naspa contractii le-am avut cand am fost nervoasa si suparata (in afara de cand am avut infectia). Deci trebuie sa fim zen.
Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)
Simo78 spune:
Fetele din Iasi prezent pe sambata, dar sustin idea cu Gellateria, eu vreau inghetata
Mey! ce spuneti voi de barbati leu??? Iubi al meu e leu si nu l-as da pe nimic in lume, e cel mai bun om din lume!!!! Nu suporta sa fie neindreptatit si tine la drepturile lui, dar asta admir la el. Iar copii rac sunt foarte dulci (io mi-s rac), sunt cei mai lipiciosi, doar ca au reprize de incapatanare din care nu pot fi scosi.
Ghinet pentru eco.
Simona 26+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Aylin, mersi, daca nu e deranjul prea mare fa-mi un dvd si-l voi recupera cand venim in Rom, probabil in octombrie. Sau mai bine il faci inainte sa venim noi, o sa-ti aduc aminte atunci, nu are sens sa-l faci cu atata timp inainte.
Groxy, confirm ce ti-au zis si fetele, cele mai naspa contractii le-am avut cand am fost nervoasa si suparata (in afara de cand am avut infectia). Deci trebuie sa fim zen.
Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)
nu e niciun deranj. cand imi zici, atunci il scriu. si pentru cine mai doreste, cine mai pofteste.....
Aylin, 24+
pozici
atat de mari suntem
Luna1 spune:
Anto asa ii zic eu, fratiorul meu, ca desi sunt noua ani diferenta noi am fost atipici, adica am fost foarte apropiati toata viata, am dormit cu el in pat pana aveam 10 ani, cand s-a insurat mi s-a parut o tragedie si am facut o criza de nervi (si acum isi aduce aminte ca eu la 13 ani plangeam nu dupa baieti ci dupa frati-miu), la 7 ani am mers in discoteca, daca indraznea vreo iubita de-a lui sa nu-i place de mine el o "anihila" ce mai zici ca am fost gemeni. Primul film l-am vazut cu el, prima piesa de teatru, il acoperam cand fuma (ca daca il prindea tata, jar manca) plus ca mi-a amenintat toti iubitii. Si nu l-am mai vazut de 2 ani el lucreaza in USA si eu sunt aici...
Jadi tot nu mi-ai zis cum ai pescuit pestele...
Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
madabout2003 spune:
[/quote]
Pai cam aici sta problema, ca noi taurii, caractere putenice si incapatanate, ei lei caractere puternice si incapatanate.... Eu nu prea cred in zodii extrem de mult insa vad totusi caracteristici comune la persoanele nascute in aceeasi perioada. Sotul tau ce zodie este? Tauroaicelor ce zodie va sunt sotii, ca al meu e fecioara si ma inteleg beton cu el deocamdata. Cu mici exceptii cand ma supara "pretenul" vorba lui Jadi.
Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
[/quote]
Si al meu e tot fecioara si eu taur... E cea mai buna combinatie a mea de pana acum... dovada ca suntem casatoriti.. Al meu e super calm dar si cand il calc pe coada se revanseaza... si e perfectionist la extreeeem!! El e pe 3 septembrie si bebelina e prevazuta pe 5 septembrie dar poate o sincronizez de ziua lui....scap de cadou!!!
Anya20 spune:
oanaa, nu am ce sfat sa-ti dai pt durerea de cap. daca ai rabdare, va trece singura , caci durerile de cap in sarcina sunt frecvente si nu prea au leac.
am retinut...pe 4 mai fac fetele cinste, luna si anca.
andraZ, hai sa ne mai zici ceva, acum ca esti acasa
despre zodii...hmmm...eu sunt berbec/taur, dar ma consider berbec. nu stiu sa va spun de ce...poate pentru ca mama e taur si ne cam contram. si eu sunt extraordinar de incapatanata cateodata.
sotul...gemeni, dar cred ca este atipic pentru un barbat in gemeni, dupa cate am citit; este una dintre cele mai bune persoane pe care le-am intalnit (deh, de-aia l-am si luat ).
anya e balanta si nici nu ma mira ca se intelege bine cu tati de pe acum, ca sunt amandoi "aerieni" .
arina, daca va sta cumintica la locul ei, va fi rac. ei, despre raci stiu mai putine...vom vedea.
a, ca sa nu uit, de cand ma stiu am vrut sa am un baietel leu . rar am vazut barbat leu sa nu iasa cu brio din orice situatie, sa nu aibe succes si sa nu fie sarmant. asta pe langa incapatanare, dar ce sa-i faci, nu le poate avea pe toate
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
Anya20 spune:
simo, deci tu esti racusoara. hai, mai spune, ca sa-mi dai curaj...copil lipicios...pai e f bine, ca vreau si eu un copil care sa ma pupe tot timpul, caci anya ne pupa numai cand doreste
mada, pai combinatia voastra e f buna, ca sunteti amandoi zodii de pamant: oameni practici, muncitori, pe care te poti baza. asa sunt fecioarele, perfectioniste, dar nu sunt rele la casa omului.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
andreea c spune:
Buna fetelor...
Am reusit in sfarsit sa ajung la zi cu cititul. De astazi am intrat si eu in CO si apoi in prenatal asa ca o sa am timp cat cuprinde ca sa mai si scriu.
Noutati nu prea cine stie ce. Am fost la medicul de familie astazi sa imi fac niste analize, mi-a luat si tensiunea (9 cu 6), in rest nimic interesant.
Ca tot vorbeati de zodii...si eu sunt taur. Mai am un frate leu si o sora taur, dar este diferenta ca de la cer la pamant intre mine si sora mea. Eu sunt genul "unde ma pui acolo stau" pe cand ea e o zvapaiata si jumatate. Oricum ar fi imi e tare draga...e mai mica decat mine cu 16 ani.
Luna si eu tot 28 implinesc anul asta .
Karligutza merci pentru poze . Celelalte fete vad ca nu au de gand sa ne arate si noua ce au pozat , dar nu-i bai...asteptam pozele de la Iasi.
Fetelor am inteles bine sau nu...in cele 126 de zile esti platit 85% din brut? Ar fi foarte bine sa fie asa. M-am uitat si eu prin legi, dar nu am gasit nimic de genul asta.
Andicu, Nma, Cristina26 foarte frumoase pozicile si burticile.
pentru toate...
Andreea saptamana 31 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
andreea c spune:
Anya, Jadi .
Ce parere aveti de Zymafluor si Vigantol? Mi-a dat doctorul sa le iau de acum si nu stiu ce sa fac. Am auzit pareri si pro si contra zymafluor. Voi ati dat la bebei? Nasa mea de cununie are doi baietei de 9 si respectiv 8 ani si mi-a zis ca cel mare caruia i-a dat zymafuor are probleme cu dintii, iar celalalt nu a luat si nu are probleme.
Andreea saptamana 31 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005