Mamici de iulie-august 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 4
Antoanela23 spune:
acum citesc din urma si-s in ceata.
Luna, scuze pt gafa, atunci bafta la fetele din familie,sa fie sanatosi si fericiti impreuna. Dar m-ai pierdut, fratele tau e mai mic decat tine cu 9 ani, adica are 19 ani si are fetita de 9 ani? Sau am citit eu aiurea?
Ioana, Aylin, acum scapati ieftin ca-s departe. Visez insa ca voi veni la Bucuresti si ne vom intalni la o prajiturica cu toatele .
Afibebe, bine ai venit la noi in grup. Nu stiu sa-ti raspund la intrebari, dar mai scrie-ne despre voi.
Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)
Luna1 spune:
Anto e greseala mea, am zis diferenta de noua ani dar n-am specificat in ce directie. E mai mare deci are 37 ani. Ar vrea el sa mai aiba 19 ani si noroc la fete.
Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
andicu spune:
SI eu - Fecioara si al meu barbat- Peste ! eu zic ca-i mai bine asa, ca eu sunt cu scanteile, el le tempereaza! daca nu ma enerveaza cand imi intoarce spatele si nu-mi raspunde la provocari cu replica: n-am chef de cearta! atunci imi vine si mai tare sa-l !
Ghinetz, felicitari pt bebe!
Carmena, frumoase pozele si niste peisaje superbe! iar baietelul tau e un scump! pare asa de cuminte!...asa e?
Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
jadi spune:
Eu scriam ceva despre sot si mi-a crapat leptocul o tura! Ca sa vezi ce inseamna sa vorbesti fara sa ai de ce .
Deni & Vlad & Tudor
Luna1 spune:
Lavinia chestia cu originalitatea o are insa nu in mod negativ inca. Sper sa nu-l apuce sa-si tatueze cine stie ce sau sa-si dea gauri prin locuri unde n-ar trebui sa existe acelea doar pentru a fi original.
Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
brazuca25 spune:
La mine este cea mai exploziva combinatie de zodii:eu-scorpion, el-leu. Nu ne certam des, dar si cand ne certam ne certam bine! Iar leii...pai sunt cam asa cum se zice, in primul rand foooooaaaarte caposi! Eu sper ca bebe sa vina totusi in rac.
27+ Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
ddanagh spune:
Eu sunt leu iar sotul meu e rac. Racii sunt familisti convinsi.
Am DPN pe 19,07 adica rac insa eu sper sa iasa cu 3 zile mai tarziu sa fie leu. Insa, se zice ca fetitele vor sa-si vada mamica mai repede decat baieteii.
Ce pot sa spun despre lei este ca sunt fffff ambitiosi si eu zic ca e bine.
Dana S29 cu Daria Stefania
Antoanela23 spune:
Luna, pai cand ai zis "fratiorul meu" m-am gandit automat ca e mai mic decat tine.
Zodii: mandea berbec, sotul leu (cu multe caracteristici ale zodiei), Victor e balanta, oricum Jr. e seful nostru acum. sa vedem cum va fi cu doi sefi, atunci e distractia mare.
Carmena, sa va fie de bine vacanta, f frumoase pozele, adica voi sunteti frumosi cu totii si peisajul e de vis.
Diana, ma bucur ca ai avut o zi deosebit de frumoasa la cununie, asa si trebuie, e un preludiu la ce va urma.
Antoanela23 spune:
Ioana, o prietena de-a mea din Rom are Winsor Pilates original si mi-a zi sca nu se pot copia, au incercat mai multi si nu au reusit. Daca le gasesti copiate, ma intereseaza si pe mine.
aylin_tarcan spune:
anto eu le-am gasit pe net, prin DC. sunt 7 cd-uri si o sa i le scriu ioanei pe un dvd. pot scrie dvd-uri pentru toate amatoarele. doar sa imi ziceti pe urma cum fac sa ajunga la voi.
Aylin, 24+
pozici
atat de mari suntem