Mamici de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

andra, pe 9 merg sa ma vada dr ca e de garda. sa vedem ce mai face d-ra mea.

andreea, nu am luat vigantol in sarcina. iau elevit si e suficient sa acopere si necesarul de vitamina D. acum mi-am amintit ca nu l-am luat de sambata

luna, arati excelent. mor dupa bluzita ta alba cu floricele rosii. iti vine foarte bine. iar cosmin mi se pare asa de mare (eu obisnuita cu dimensiunile anyei ). vezi ce bine ca te-ai apucat de treaba devreme...in curand, cand va mai creste, o sa pareti frati, nu mama si fiu.

am vazut si pozele cristinei26...frumoasa si cu burtica si fara. si foarte fericita.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Mie mi-a spus de 2 ori ca e in concediu si ca probabil o sa nasc cu Dr.Anca.Acum nu stiu ce sa zic , o sa mai intrb pe 8 cind merg la control.Dar cum e,ca dr. , daca spui ca ai mai nascut cu el?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Mamicilor voi ati cumparat ceva pt bebelusi? Ca eu stau si butonez toate site-urile cu lucruri pt copii si nu prea stiu ca sa cumpar,ce e de calitate,ce e cu adevarat de folos? Voi pt ce optati - patut de lemn sau de pinza< carucior de care? salteluta cu fibra de cocos am vazut ,dar n-am nici cea mai vaga idee ce inseamna asta(e buna?)Ce fel de cadita ca am vazut o gramada de forme,sau mai practica e cea cu comoda + cadita+ masuta de infasat.Poate ne ajuta mamicile cu experienta.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by Anya20

simo, deci tu esti racusoara. hai, mai spune, ca sa-mi dai curaj...copil lipicios...pai e f bine, ca vreau si eu un copil care sa ma pupe tot timpul, caci anya ne pupa numai cand doreste

hehe... draguta mami Anya si eu sunt racusoara, dar cat despre cele 2 sintagme 'copil lipicios' si 'copil pupacios' eu as zice sa nu le unesti totusi. Adica se poate intampla sa fie asa, insa daca ma intrebi cat de pupacioasa eram eu, o sa te dezamagesc! Nu voiam sa aud de pupat, pe nimeni! nici chiar pe mama! si toti dadeau sa ma pupe, iar eu ma stergeam frumusel pe botic dupa! nush de ce nu mi-a placut pupatul, pana la o varsta mai incolo sha... fetele! nu fiti indiscrete! da?

iar daca ma intrebi cat de lipicioasa eram eu, aici o sa ai surprize! placute! intotdeauna plangeam cand plecam de la cineva drag (de la bunici, matusi... etc.. cand pleca mama, tata si ne lasa pe mana altora, etc...), plangeam daca jucaria mea se strica si a surorii mele nu! (ba chiar i-o stricam eu si pe a ei! ca eram si rea si egoista uneori! ); dar acum, toate sentimentele de atunci, toata lipiceala mea de familie in general, s-a transformat intr-o dragoste si mai mare! si bineinteles nu mai fac rautati din alea si in plus sunt o familista convinsa, iar ACASA e mediul unde ma simt cel mai bine! si pe mama o iubesc muuuuuuuuuuuult! si mi-e ca nu prea ii spun asta atat de des pe cat ar trebui!

si io tot o fitita racusor voi face (asa zice si DPN-ul si ori cu + ori cu - s-ar putea tot racusoara sa iasa... dar Doamne-Doamne stie mai bine, asa ca eu am incredere, iar daca va fi asa, voi fi foarte fericita, ca va fi fetita iubitoare, stiu io )

pupici

karligutza, sapt.31 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

hahaha, karligutza, deci asa cu lipiciul si pupaceala ...sa iasa ele sanatoase si mai vedem noi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea c

Buna fetelor...

Fetelor am inteles bine sau nu...in cele 126 de zile esti platit 85% din brut? Ar fi foarte bine sa fie asa. M-am uitat si eu prin legi, dar nu am gasit nimic de genul asta.

pentru toate...

Andreea saptamana 31 Radu Stefan

mami AndreeaC ma bucur ca ai putut descarca pozele. Restul fetelor care au facut poze la intalnirea noastra au disparut in ceata... dar asa cum zici si tu, le asteptam pe cele ale fetelor de la IASI. Sa nu va uitati aparatele acasa si lasati-va POZATE dragelor! pe rand sau cum vreti voi, numa' sa iasa multe poze...

Cat despre acei celebri si mult mai atragatori 85 % decat cei 600 ron (pentru unele mamici) stiu acum caz recent. Am o colega care a nascut in aprilie si care si-a primit salariul in post-natal in cuantum mai mic decat 85% din netul pe care il lua in mod normal. Deci nu stiu care la cat se aplica dar cert e ca ia cu putin mai putin decat 85% din netul de dinainte. Iar alocatia minorului de pana la 2 ani, e alocatie! 200 ron fara nici un dubiu.

mami Lunitza da' frumoasa mai sunteti! ce coafura!!!!!!! ce 'pamatuf' dom'le???? eu n-as vrea sa laud stilistu' mai mult decat pe tine! nu se vede ca materialul e bun? poti sa pui tu cate zorzoane vrei pe un maturoi, fotomodel nu iese, dar in schimb la tine, or esti prea frumoasa, ori esti prea frumoasa si punct! asta e parerea mea. O mamica tinerica cu burtica, stralucitoare si cu un copilas dragalas langa, un sot la fel, iar zodiile nu se vad pe chipurile voastre. Se vede numa' legatura dintre voi! zau asa! eu v-am admirat, chiar si-asa dintr-o parte... noroc cu 'leptocu' cum zice maie jadi ca am putut sa intorc monitoru' cu fundu'n sus sau, ma rog, mai corect zis, pe-o parte ... iar pe final ma declar geloasa ca n-am si eu bluzita ca a ta! foarte frumusica si bluzita!

mami AndraZ ati aterizat? v-ati reluat si rolul de prim-ministra, ministra? ce erati? facem putina campanie? mai dam o tura pe la Parlament? mai votam o mentinere a TA in limite normale sau ne jucam de-a schimbarile p'aci... hmm

pe final, nu chiar nervoasa , mai primiti pupici de noapte buna?
na na, ca va pedepsesc:

papa... si zzzzz de la noi doua!

Mergi la inceput

quote:

hahaha, karligutza, deci asa cu lipiciul si pupaceala ...sa iasa ele sanatoase si mai vedem noi.

da, cam asa a fost la mine... da' nu-i nimic gresit in toata reteta! (of modesta de mine! ); asa zic si eu, sa se nasca sanatoase cocutzele noastre, c-apoi pupacioase sau nu, le mai invatam si dupa!

noapte frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by karligutza

quote:

da, cam asa a fost la mine... da' nu-i nimic gresit in toata reteta! (of modesta de mine! ); asa zic si eu, sa se nasca sanatoase cocutzele noastre, c-apoi pupacioase sau nu, le mai invatam si dupa!

noapte frumoasa!

Acu vedeti si voi ce puneti in reteta aia...eu chiar am fost un copil dulce si darnic, imparteam totul cu fratele meu, iar daca i se strica lui jucaria i-o dadeam pe a mea ...Eh! Nu sunt ei doi fulgi la fel, d`apai doi oameni....

Simona 26+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Am venit de la dr si mi-a spus din nou ca ma ingras prea mult. In ultima luna am luat 7 kg, dar dupa cum spunea si ea poate ca acumulez fluid. Greutatea luata in timp de o luna pare sa fie exagerata. Pe de alta parte mananc numai mancaruri nesanatoase si in canditati industiale, poate si asta e un motiv pt care ma ingras eu asa intr-o veselie... ma pun si eu pe regim de maine. Mai e cineva pe regim aici?
Mi s-a facut testul de glucoza, sper sa nu am diabet.
Despre fetita: totul pare sa fie bine cu ea. Draguta mica a miscat, ne-a aratat piciorul apoi ne-a facut cu mana. Este o dulce, ma topesc dupa ea.
Despre zodia racului.
Sotul meu este rac. Este un om minunat, pana si tata meu spune ca nu mai sunt multi oameni ca el. Nu este genul confruntator, decat sa fie cearta in casa, mai bine nu are el dreptate. Are un simt al umorului foarte bun, ma face sa rad tot timpul. Este o fire foarte vesela, pozitiva are mereu zambetul pe buze. Daca stai in jurul lui parca te molipsesti cu pozitivismul lui, cu starea lui de spirit mereu buna. Totdeauna gaseste partea buna in lucruri si in oameni.... caracterizand dupa felul de a fi al sotului meu, eu am o impresie tare buna despre raci.
Despre zodia leului nu stiu prea multe, nu cunosc pe nimeni in aceasta zodie.
Ingrid are DPN pe 22 iulie deci daca vine in timp sau mai tarziu va fi leu, daca vine mai devreme va fi rac.
Ieri am lucrat la hartiile lui tata pt cartea verde si am aflat data nasteri mamei mele a fost tot 22 iulie, m-a luat cu fiori... ar fi minunat ca Ingrid sa se nasca si ea exact la DPN, dar si daca va vrea sa vina mai devreme un pic sau mai tarziu voi fi fericita. Sanatoasa sa fie, ca restul va fi ok.
Va imbratisej cu drag pe toate.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

28+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Gata ...

Iubi a plecat la Cluj, mai stau un picut si cred ca ma pun inapoi la somn .

Simona 26+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput