Mamici de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Meeeei, eu sunt in zodia leului, meeei Si ce picica blanda sunt...

Cat am fost copchila cred ca mama se ruga sa scape de mine Eram f incapatanata, perfectionista, uneori impulsiva (cu timpul am invatat sa fiu mai diplomata) si... norocoasa, zic eu. Cica leii sunt orgoliosi, asa o fi, ca eu tin la principiile mele si sunt cam radicala, adica daca m-a suparat cineva sau ceva nu-mi convine la o persoana, o elimin fara discutii inutile din "lista" mea de cunostinte
Vreti sa va mai spun? Apropo de tauri, eu ma inteleg bine cu ei. De fapt eu ma inteleg bine cu toata lumea, numai sa nu ma calce pe bataturi

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am un tata leu, egoist, posesiv si gelos! Se regaseste in toate relele zodiei!
Dar in genere nu ma iau dupa zodii, daca era asa, trebuia sa fiu divortata de mult, eu sunt geamana si sotul peste, nu traim in aceleasi medii!

Mi-e foame, din ce in ce mai tare, zi de zi, noapte de noapte! Aiz noapte am plans de foame si dimineata parca nu mancasem nimic!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Ghinetz felicitari pt bebe dolofan
Cat despre locul de intalnire, eu ma gandeam un pic si la contractiile mele, ca e mai scurt drumul pana la mall decat pana pe Bucium Si na, ca sunt si io un pic egoista, Luna . Maine ma duc si eu la eco si sa vad daca imi da dna dr un alt tratament, poate mai scap de uracioasele astea de contractii , care ma incearca si acum stand pe scaun la calc.
Prin urmare ma duc in patuc repejor, sa le pun la colt

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Aylin sa-ti traiasca sotul, deci pana la urma esentialul ramane : sunt norocosi! M-am linistit cu doi copii in leu, dintre care unul mi-a scos fire...blonde deja, macar stiu ca au noroc.

Lavinia dar ia detaliaza putin, cat de incapatanata erai? Ca mie mi-a mancat ficatii fiu-miu, nu mai pot, am ajuns eu TAUR sa renunt la orgoliu meu (si va garantez ca e maaaaaarrrreeee) numai sa-l potolesc. Face tot ce-i cer, insa numai in conditiile in care vrea el (la schimb altfel nu tine) si cand vrea el. Adica "mananc tot daca imi dai inghetata dupa masa, imi pun jucariile la loc daca ma lasi sa vad un film" etc.

Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jadi

Eu am un tata leu, egoist, posesiv si gelos! Se regaseste in toate relele zodiei!
Dar in genere nu ma iau dupa zodii, daca era asa, trebuia sa fiu divortata de mult, eu sunt geamana si sotul peste, nu traim in aceleasi medii!

Mi-e foame, din ce in ce mai tare, zi de zi, noapte de noapte! Aiz noapte am plans de foame si dimineata parca nu mancasem nimic!

Deni & Vlad & Tudor

Si tatal meu e la fel, tot leu si el. Doamne fereste sa-i spui ca ai nevoie de bani ca nu are nici pt copiii lui

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Al meu tata s-a mai indulcit, toti banii ii are pusi pe la banci si m-a trecut cu drept de ridicare! Dar ii este frica ca maine poimaine da coltul si ii fura celelalte rude banii. Asa mai bine eu ca nu sunt tentata de economiile lui . Si frigi si-a luat dupa ce m-a sunat 3 saptamani la rand! Cica si ala e mostenire si i-am zis eu ca mai traieste 20 de ani si va fi frigiderul vax albina!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Luna pai nu trebuie sa fie neaparat leu ca sa fie un copil hotarat si care stie cum sa-i ceara lui mami a lui ceva Dar pt mamele care vor avea copii lei (majoritatea de aici ) am un singur sfat: nu va puneti impotriva lor ca puneti gaz pe foc , pe bune. Cate certuri am avut eu cu ai mei, si tot cum voiam eu faceam. Daca descopereau ce e cu psihologia inversa cred ca ma mai potoleau Dar nu au stiut saracii. Si, colac peste pupaza, fratele meu mai mic tot leu este, asa ca mami innebunea in casa cu 3 lei paralei Si a scapat doar de unul Cred ca daca mai simulau un pic si nu se oboseau sa-mi interzica tot felul de chestii, nu ma inversunam asa. Sa nu credeti acum ca eram o puslama sau cine stie ce obraznicatura, doar ca erau prea traditionalisti pt viziunile mele "umaniste"

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+

Mergi la inceput

Mey Jadi ia detaliaza tu cum ai reusit sa iei un peste de barbat ca sunt alunecosi ca naiba? Ce i-ai facut? Marea iubire a vietii mele de la 18 ani era peste (in zodie) si tare alunecos. Azi ma iubea, apoi nu-l mai vedeam doua luni. Si azi daca il intreb cica el m-a iubit enorm. (in vis, din doi ani de zile cat am fost impreuna cica cred ca l-am vazut de...15 ori in total). Dar ce l-am mai iubit.

Luna 25 sapt+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorinaoo1
[ am un singur sfat: nu va puneti impotriva lor ca puneti gaz pe foc , pe bune.
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+

De acord.Pe bune! Eu taur (foarte incapatanata si orgolioasa) m-am incontrat cu fiu-miu mai demult. Dupa trei ore (nu glumesc) de plans cu intreruperi la el in camera tot eu a trebuit sa merg sa-l impac.

Luna 25 sapt+

Mergi la inceput

Deni al meu e cauza pierduta

Luna, si ia zi, nu-i asa ca lui Cosmin ii place sa fie original ? Sau inca n-a descoperit chestia asta?

Eu voiam ca bebelina mea sa fie leoaica, se spune ca leoaicele au un magnetism anume (numai eu sunt exceptia de la regula, v-am spus eu ca sunt pisica blanda ). In plus, stiam cum as fi vrut eu sa procedeze parintii mei cu mine si eram pregatita. Dar vom avea un racusor, care si el exceleaza in incapatanare, asa ca...

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+

Mergi la inceput