Mamici de iulie-august 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 2
AncaSiRoxana spune:
Luna1, si sotul e tot taur, ca si mine! Nu stiu cum de ne-am gasit asa! Nu-ti imaginezi cand ni se pune unuia din noi pata pe ceva! Din fericire, pana acum nu au fost chestii dramatice, ni se pune pata pe cate o prostie
jadi, si noi am mai avut o menajera cand eram gravida cu Roxi in ultimele luni si apoi cand era ea mica. Era femeie de serviciu unde lucreaza mama mea si cateva luni, pana la sarbatorile de iarna, a fost relativ bine (adica atunci cand se apuca, facea treaba buna, dar ba era sarbatoare si statea mai putin, ba nu venea deloc ca avea nu stiu ce programare, dar nu ma anunta ca nu vine). Iar dupa sarbatori, deodata n-a mai venit deloc. Fara nici o explicatie. N-am vrut sa insistam ca deja puteam sa facem noi treaba, era si iarna si nu prea plecam in week-end, cand ne apucam eu si sotul, in cateva ore era casa luna. Dar acum nu mai merge...
Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2 - tot fetita, DPN 01.08.2007)
aylin_tarcan spune:
anca pe prima pagina o sa te treaca fetele care stiu. pentru carucior roz la semnatura tb sa te duci la semnatura ta si sa scrii in paranteze patrate cuvantul fetita
Aylin, 24+
pozici
atat de mari suntem
Luna1 spune:
Jadi bine ai venit printre noi.
Anca pentru caruciorul roz trebuie sa intri in profil la semnatura si sa scrii intre paranteze patrate fetita. Asa [ fetita ]dar fara spatii.
Samuray lady cica suntem si materialiste si gurmande.
Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
groxy spune:
Apropo de zodii ,nu stiu daca voua va spune toata lumea:,,Aa,BB o sa fie Leu.Ce bine!E zodie buna!,,Eu una nu prea cunosc oameni din zodia leului si nu stiu cum sunt.Am auzit insa ca este una dintre cele mai bune zodii.Se mira de zici ca se naste intr-o zodie nemaiintalnita pana acum,dar ma rog ,or stii ei ce-or stii.
Roxy 23 saptamani +IRIS ANAMARIA
ghinetz spune:
Ne-am intors de la eco. Totul e bine si sunt foarte bucuroasa. BB e in grafic, adica la mai toate masuratorile (DBP, CA, LF) a iesit 27 sapt si 4 zile. (Eu am 27 sapt si 6 zile). Ritm cardiac bun, restul...aspect normal. Acum o sa mergem la morfofetala la 32 de sapt. Acolo o sa-l vedem pe indelete. Greutatea aproximative e 1.090g - 1298g. E marisor, nu?
Eu imi faceam probleme ca am burtica cam mare. Dar mi-a spus ca nu e mai mare decat trebuie si probabil pentru ca sunt eu mai slaba pare asa. O fi, daca zice ea...
Ieshence - si nu numai - eu spun prezent pentru intalnire. Am inteles ca ramane pe sambata. Pe la cat? 17.00 convine? Ramane PINOCCHIO? Eu zic ca e ok.
Lavinia, Gabi se oferise sa adune lumea din targ cu masina, tot sunteti vecine, poate asa ajungi mai usor.
Simo poti sambata? Daca tot a plecat sotul....Sau se intoarce pana atunci? (tinem si noi pumnii pentru el)
Siminoc spui prezent?
Barlad, Suceava sau alte imprejurimi - ne onorati cu prezenta?
Oana 27+ si Stefan-Vladimir 4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Fug ca am ciorbica pe foc. Va pup.
Ne "vedem" (adica citim) maine.
Oana 27+ si Stefan-Vladimir 4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Luna1 spune:
Jadi m-am gandit eu ca esti omniprezenta si ne supraveghezi din umbra!
Groxy si mie mi s-a spus la fel cu baiatul in Romania, aici nu prea se intreaba nimeni ce zodie e. Intradevar se pare ca e o zodie norocoasa (pentru cine crede in zodii) iar ei sunt foarte ambitiosi dar si foarte egoisti. Am cunoscut o singura persoana in leu adult si s-a potrivit descrierii, unde punea mana crestea (afaceri, dragoste etc) insa era egoist in sensul ca in primul rand trebuia sa-i fie lui bine. Mi-a fost amic si nu intelegeam cum putea sa ii dea cu flit mama-sii in halul asta. In fine, eu ma bucur ca egoist sau nu, daca e adevarat atunci copiii mei o vor duce bine si asta ne intereseaza pe noi mamele nu?
Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
aylin_tarcan spune:
ghinetz sa iti traiasca bebicul care e in grafic, sanatos tun si maricel!!!!
Aylin, 24+
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
lunita, sotul meu e leu, e cel mai altruist si bun om din cati cunosc. eu daca as mai avea accese de egoism, el niciodata nu are. ar da si camesa de pe el. si intr-adevar nu pot spune ca sta prea rau la capitolul noroc daca ar fi toti leii ca el.....in schimb e gelos si posesiv (pe mine nu ma deranjeaza)
dar nu stiu cum sunt leoaicele.
Aylin, 24+
pozici
atat de mari suntem