Mamici de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Multumim fetelor pentru incurajari .
Nu Aylin nu stiu ce mi-a declansat acest lucru , se banuieste ca ar fi de la o inghetata dar nu sunt siguri( duminica dupa-masa soacra mea cumparase un tort de inghetata din care am mancat 5 persoane si nici unul din ceilalti nu au avut din fericire nimic ..... ) Mai ales ca eu de cand stiu ca sunt insarcinata am incercat sa ma feresc de multe lucruri care se considera a fi nesanatoase si cu cat ma intrebau cam ce mananc cu atat mai mult isi puneau semne de intrebare de la ce ??? Un alt lucru care mi-a facut ca inima sa-mi fie cat un "purice" este ca la eco desi dupa UM ar trebui sa fi inceput saptamana 26 , la masuratori bebe ar avea 24 saptamani , dar asta astept sa mergem la nenea doctorul sa vada el . Nu ca nu as avea incredere in doamna doctor care a avut gija de noi mai ales ca a fost o super draguta care ne zambea tot timpul si care ne incuraja in permanenta .

Otiliainceput 26+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by otim

Multumim fetelor pentru incurajari .
Nu Aylin nu stiu ce mi-a declansat acest lucru , se banuieste ca ar fi de la o inghetata dar nu sunt siguri( duminica dupa-masa soacra mea cumparase un tort de inghetata din care am mancat 5 persoane si nici unul din ceilalti nu au avut din fericire nimic ..... ) Mai ales ca eu de cand stiu ca sunt insarcinata am incercat sa ma feresc de multe lucruri care se considera a fi nesanatoase si cu cat ma intrebau cam ce mananc cu atat mai mult isi puneau semne de intrebare de la ce ??? Un alt lucru care mi-a facut ca inima sa-mi fie cat un "purice" este ca la eco desi dupa UM ar trebui sa fi inceput saptamana 26 , la masuratori bebe ar avea 24 saptamani , dar asta astept sa mergem la nenea doctorul sa vada el . Nu ca nu as avea incredere in doamna doctor care a avut gija de noi mai ales ca a fost o super draguta care ne zambea tot timpul si care ne incuraja in permanenta .

pai eu zic ca nu are treaba buba la stomac cu bb. iar daca a iesit mai micut la eco asta, poate ca era ecograful mai prostut decat cel la care faceai in mod curent ecografiile, si imediat se modifica varsta. daca pana acum doctorul tau nu ti-a zis ca e bb mult mai mic, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. totusi, poate ca ar fi bine (adica eu asa as face) sa te duci la doctorul tau curent si sa faca el eco sa vada varsta lui bb. inainte de eco asta la care a iesit mai mititel, cand a fst ultima eco facuta si care era diferenta atunci?

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Fetelor, va multumesc mult de tot pentru urari si pentru aplauze si confeti si ce mi-ati mai trimis acolo! Chiar m-au impresionat nespus! Mi-au inseninat ziua urarile voastre, caci aveam nevoie! Fii-mea e bolnavioara (febra, rosu in gat, guturai, tot tacamul, ieri a facut si o alergie nu stiu de la ce, dar asta a trecut repede), si ne intrecem in tuse, pe 2 voci, cand eu, ma tin de burta cand tusesc sa nu-mi cada cealalta fata pe jos, cand ea, care mai e si maraita, nu vrea decat la mami in brate! Zici ca suntem corul magaruselor .
Dar ne facem noi bine!
Va pup pe toate! Sanatate si burtici cuminti!

Anca
Mami de Roxana, 26.08.2005 si cu , DPN 01.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

La eco de fiecare data la masuratori era cu cateva zile mai mic decat aveam eu de la UM , dar nenea doctorul zicea ca e bine de fiecare data , de aceea miercuri dupa noile rezultate cred ca-i facem si lui o vizita (azi trebuie sa vorbesc cu el la telefon ca sa-i spunem de situatia noastra ) . Cu masuratorile chiar nu-mi fac foarte mari probleme daca medicul zice ca bebe e OK si sanatos , pentru mine acesta este unul din cele mai importante lucruri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

La multi ani Alina(Luna) si Anca ! Sa fiti sanatoase, frumoase si fericite si sa dea Domnul sa vi se implineasca toate visele!!!

Am recuperat jumate de zi din urma, m-am distrat copios cu iesitul pepenelui pe gaura cheii( Alina nota 10 si cu comparatia nasterii cu inghititul grapefruitului intreg...sunteti mortale parol! Io personal, chiar daca as fi nascut normal, nu mi-ar fi placut sa fie barbatu' cu mine. Avem un bun prieten care a lesinat in sala de nasteri langa sotie, basca ca nu mai vrea in ruptu' capului al doilea copil..Asta apropo de cat de tari sunt barbatii...

Karligutza, ai dreptate, cele care sunteti la primul bb cu sigurantza va va fi dor de burtica...Dar io una nu mai vreau sa fiu gravida, imi ajunge de 2 ori!!

Aylin si Ioana mai lasati incolo prajiturile ca deja salivez intr-una de 2 capitole....

Luna ai idee, Quinny livreaza si in Ro? Ca sa stiu daca imi bat capul sa citesc pe site sau doar ma informez asa...

Si cam atat din ce mi-am amintit.
Pupicei.

Carmen26+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

A, si Otilia stai linistita. Daca masuratorile sunt proportionale nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Gandeste-te doar ca "normalul" a fost stabilit pe un esantion reprezentativ, dar nu toti copiii au aceeasi greutate la nastere(deci nu se dezvolta la fel in burtica) si nu se dezvolta nici macar pe parcursul vietii la fel(desi sunt sanatosi tun). Mai mult de atat, intervine si zestrea genetica - adica un copil din 2 parinti de 1.80 e clar ca va fi mai mare decat normalul si binenteles si invers. Conteaza mult si ce greutate ati avut tu si sotul tau la nastere si ce inaltime aveti acum...Io ti-am zis mai cu, cuvintele mele, dar sigur Alinele noastre o sa te linisteasca in termeni mai "profesionali".

De enterocolita, si eu m-am luptat saptamana trecuta cu una cu aceleasi simptome. Eu am ameliorat-o cu Smecta si ceai de menta si sunatoare acrit cu lamaie. In 2 zile eram ca noua, desi abia ma puteam tine pe picioare la debutul ei...

Jadi felicitari pentru inscrierea juniorului la gradinitza. Din proprie experienta iti spun ca urmeaza o perioada cam greuta sa fiu amabila, asa...O luna de vaite si plansete cu "nu veau la gadinita" in fatza, apoi sezonul virozelor si a racelilor...Bafta si rabdare ca urmeaza o jumatate de an de foc. Apoi intr-adevar e super si pentru voi si pentru copil, desi ai sa vezi ca mai aduce cu el si niste expresii de te crucesti Stefi aseara ne spune " Nici o p--a"!!! Si parol ca nu a avut de la noi din casa de unde sa auda astfel de expresii, desi avem 2 prezente si una in burtica... Doar ca nici io nici tac-su nu injuram, deci e clar de unde vine cu ele.. Oricum tinem pumnii!!

Carmen26+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata!

Luna si Anca , ! La Multi Ani! sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri si sa avet parte numai de bucurii!
Otilia, saraca de tine! imi pare rau ca ai patit asa! nu te ingrijora de bebe, asa cum au spus si fetele, n-are de ce sa fie afectat de stomacul tau! e bine sa stai in pat daca poti, pt ca verisoara mea a patit-o si i se scurtatse colul de la efortul facut. Dar daca tie nu ti-a zis nimic, inseamna ca asta nu e o problema. Insanatosire grabnica!

Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

La multi ani Luna si Anca!!!! Sa fiti fericite si iubite!Numai bucurii langa bebeii vostrii!

27+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

LA MULTI ANI! Luna si AncasiRoxana.

Poze concediu 29 saptamani
Mioara 31+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor va multumesc de urari! Urez si eu la multi ani Ancai! Toata fericirea din lume.

Sa bem deci...

Carmen distribuitor Quinny sunt cei de la Miniblu am inteles.

Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput