Mamici de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lavinia te asteptam cu sufletul la gura, dar ai venit prea tarziu ca sa te mai prind eu aseara. sa iti traiasca bebicul, si ma bucur nespus ca totul e bine si gamalia grasuna!!!!

ancasiroxana

eu azi nu ma duc la serviciu, ieri m-au nenorocit contractiile si as noapte am dormit groaznic, asa ca m-am gandit ca mai bine stau eu azi cumintica sa imi revin. mai ales ca maine ma duc la nunta. asa ca azi ma aveti pe cap

otilia chiar intrebam de tine

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan
eu azi nu ma duc la serviciu, ieri m-au nenorocit contractiile si as noapte am dormit groaznic, asa ca m-am gandit ca mai bine stau eu azi cumintica sa imi revin. mai ales ca maine ma duc la nunta. asa ca azi ma aveti pe cap

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

'Neata, Aylin! uite ca azi pun si eu un pic umarul la forum sipoate toate la un loc o sa-ti facem fata! Iar contractiile... O sa citez o femeie foarte, foarte inteleapta: Mai bine cu Gynipral decat cu colul deschis! Cred ca stie ea ce spune, asa ca tine seama de sfatul ei! Sa ne spui cum te simti!

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

buna dimineata, gravidutze!

Luna, la multi ani si tot ce iti doresti! si multe multe !

Iulia

25+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liadorian

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

'Neata, Aylin! uite ca azi pun si eu un pic umarul la forum sipoate toate la un loc o sa-ti facem fata! Iar contractiile... O sa citez o femeie foarte, foarte inteleapta: Mai bine cu Gynipral decat cu colul deschis! Cred ca stie ea ce spune, asa ca tine seama de sfatul ei! Sa ne spui cum te simti!

Lia S27 Miruna Demetra

lia daca participi si tu, atunci chiar ca nu scapati de mine azi!!!

iar in legatura cu femeia inteligenta, ea stie sa spuna lucruri intelepte, dar la aplicat ....dar o sa incerc sa o ascult, ca tare zice bine ce zice

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Gata, fata mea si-a gasit nas de botez! Descurcareata copchila, deja a sedus pe cel mai simpatic dintre prietenii nostri, tovarasul nostru de vacante excentrice! Si nu i-a aratat decat un profil, imaginati-va ce ne asteapta cand o scoate nasul la aer!

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Aylin nici nu stii ce bine cade , mai ale dupa o saptamana "furtunoasa " de spitalizare urata . De fat oficial si acum sunt internata , ca biletul de iesire il primimi doar miercuri eventual cand mergem pentru un nou set de analize .
Poate va plictisesc , poate nu , dar asa dori sa va povestesc prin ce am trecut si inca trec .
Duminica dupa o zi placuta in princpiu s-a declansat furtuna ..... in stomacul meu . Seara au inceput cu varsaturi si diaree - apa ( in acelasi timp ) , norocul meu ca avem vana aproape de toaleta ... Cel mai nasol lucru si care m-a speriat si mai tare a fost ca nu puteam nici macar sa beau o gura de apa sau mai exact sa-mi clatesc gura cu apa ca si vomitat imerdiat . Luni dimineata il sun pe medic care zice urgent spital ca doar e riscul deshidratatii foarte mare . La spital groaznic din mai multe puncte de vedere ( asa cum stim multe dintre voi ) , dar mi se fac analize si luni si miercuri si abia joi se presupune ceva ce as putea sa am . La internare mi s-a zis posibil ENTEROCOLITA ACUTA , joi mi se zice ceva de o bacterie ( a carui nume nu l-am tinut minte ) si nu se stie exact ce a declansat-o . Lucrul placut este ca l-am vazut pe bebe de doua ori la eco si pare sa fie OK , dar nu se stie inca sigur pana miercuri cand repetam analizele . Daca ma credeti si acum in timp ce va scriu plang ca simt ca nu mai pot ... de mancat nu am mancat de luni decat paine prajita , orez, morcovi si carne de pui fiarta si asta pana miercri in principiu ...

Otiliainceput 26+Laurentiu

Mergi la inceput

Otilia, pentru tine si Laurentiu! Bine ca esti acum acasa! Urat episod traversati... Dar trece el si asta, bine ca i-ati venit de hac bacteriei! O sa vezi ca urmatoarele analize vor iesi bine!

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

otilia biata de tine ....si acum inca nu a trecut, tot trebuie sa continui cu regimul alimentar. in ceea ce il priveste pe bb, el e bine, ca e protejat acolo de toate relele. trebuie tu doar sa iti refaci stomacelul, si regimul asta face bine. dar pana la urma nu s-au pus de acord de la ce e?
dar acum esti aici, cu noi, si o sa vezi ca o sa te simti din ce in ce mai bine ca iti insuflam noi atata energie pozitiva!!! si o sa alunge toti monstruletii care fac rau la stomacel!

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata!

Anca si Luna, la multi ani, sa fiti sanatoase si fericite!
Lavinia, sa-ti traiasca grasunica.
aylin, imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, aveti grija de voi.
Otilia, of, ce te-ai schinuit, asta iti lipsea acum. Sanatate.

Eu am depasit ieri ora de culcare (adica 10) asa ca azi ma dor capul si ochii. Sper sa supravietuiesc fara sa ma cert cu seful.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

LA MULTI ANI LUNA! sa ai o zi superba,sa te bucuri in continuare de familia ta atat de frumoasa,sa fiti sanatosi si frumosi toti 4 !
LA MULTI ANI ANCASIROXANA!
otilia fff nashpa,imi pare rau...ai grija de tine,tinem pumnii sa scapi repede.
lavinia sa-ti traiasca grasunica!

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput