Mamici de iulie-august 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 27
mioara2004 spune:
Andicu si mie dra de familie mi-a spus de vaccinul antitetanos, dar numai saptamana viitoare merg la ea sa vedem daca mi-l face. Dar pe aici mai multe colege si l-au facut, poate ca la Cluj se recomanda...Am vazut ca in alte zone nu...
Anto tu parca m-ai intrebat de sora mea...Ea e cu o saptamana in urma mea, deci suntem pe aproape. Si daca ne intelegeam sa ramanem deodata nu reuseam. La mine a fost dupa aproape 3 ani de incercari deci vestea a fost mare!!! La ea s-a intamplat, cand ne-a spus dupa o saptamana am crezut ca glumeste ![]()
Intr-un fel e bine, ca avem aceleasi povesti si vor fi 2 verisori de aceeasi varsta (si ea va avea baietel). Dar e cam enervant sa fim tot timpul comparate( de familie!) tu ai burta altfel, tu de ce nu cumperi pentru bebe ce a cumparat ea, de mergi la medic ca ea nu a fost, etc...MAi ales maicamea e pisaloaga cateodata trebuie sa o pun la punct( chiar daca dupa imi pare rau - saraca e stresata s-a trezit cu 2 nepotei deodata si nu-si mai aminteste nimic de acum 30 ani
)
Poze concediu 29 saptamani
Mioara
31+
Doru Andrei
Carmena spune:
Luna
asa e, am gasit pe site-ul Miniblu modelul...Sa vedem cum ma indur sa dau 1700 ron pe un carut in conditiile in care dupa ce creste bb2 il dau de suflet...
Ideea e ca-mi place ca pare mic si usor de strans, ceea ce ma avantajeaza, ca inafara de faptul ca noi stam la et 3 in bloc fara lift, circulam mult si cu masina...
Mioara simpatica faza cu sora ta si comparatia intre voi...Despre mama, sigur isi va aminti, stiu ca si mama era putin crispata la prima baita a lui Stefi dar a depasit emotia cu brio! Eu mi-am dorit mult macar acum la a doua sarcina sa raman o data cu, cumnata mea(azi e ziua cacofoniilor
de la petrecerea fetelor mi se trage...). Insa si ea se chinuie saracutza de ani de zile si nu ramane, of, of...Asa ca va fi super cu 2 copii de aceeasi varsta, asta cu sigurantza.
Carmen
26+
si Stefi
3 ani
poze carmen&baietii
brazuca25 spune:
Am o mare curiozitate si sper sa nu fac pofta la nimeni. Avem voie sa mancam capsuni in perioada sarcinii? Si cand spun asta nu ma refer la 2-3 capsuni, ci mai degraba 1kg pe zi sa zicem. fata mea numai asta imi cere. Imi ploua in gura dupa ele si cand le am in fata nu ma opresc pana nu sunt gata toate...O fi vreun risc pt bebe?
27+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
mioara2004 spune:
brazuca eu cred ca sunt bune.
Eu si inainte de sarcina simteam mirosul de chimicale in capsuni daca erau fortate. Acum au un gust foarte bun
si imi pica foarte bine! Nu am acid, nu ingrasa, asa ca si eu mananc cam 1/2 kg pe zi...
Mioara
31+
Doru Andrei
mioara2004 spune:
Fetelor, am uitat sa va spun ca ieri am fost la aerobic pentru gravide!![]()
M-am inscris la un club unde se fac si cursuri de teorie - nastere, alaptat, ingrijire nou nascut si se face aerobic si Pilates.
A fost destul de usor, nu am facut febra musculara. A fost chiar distractiv : eram vreo 15 gravidute pe mingi si incercand sa facem pe balerinele ![]()
Mioara
31+
Doru Andrei
Irinusha spune:
Luna si Anca, LA MULTI ANI!!!! 
Sa aveti parte de o viata plina de bucurii, realizari, sanatate, o familie unita ... si bb-i sanatosi tun! 
Cand dati de baut? ;)
Si pentru ca ma cacai de o vesnicie:
Brazuca, casa de piatra!!!! Numai fericire, intelegere, incredere ... ca sa va iubiti si peste cel putin 50 de ani!
Sorry de intarziere, mereu pierdeam momentul ...
Un week-end fain!!!!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
greierash spune:
Pup toate fetele, si multumesc pentru urari....
Anca si Luna La multi ani fericiti alturi de cei dragi ai vostri!
Otim, si bebe al meu a iesit mai mic la masuratori, eu aveam 27 s si 5 zile si el avea cu vreo 10 zile mai putin, dar pe mine m-a linistit si dr gineco si fetele de aici de pe forum. La 19 sapt cand am fost la prima morfo nu avea nicio diferenta era in grafic, deci....nu stiu... a mancat mai putin..... A si parca ziceai ca si tu esti mai miniona, din cate imi amintesc eu; si eu am 1,57m. La inaltimea mea el cat sa aiba saracutu?? Poate si la tine o fi tot asa, si ei pot sa recupereze in perioada urmatoare.
Dar oricum sa ne zici ce iti zice si dr tau. Pupici, si multa sanatate.
Altfel, am niste dispozitii "psihice" foooarte confuze... trec de la depresii la bune dispozitii usooor...noroc ca am sustinere, cu sotul meu, saracu, dar si pe el imi vin niste nervi cateodata.....(si el nevinovat, dragutu de el). E atat de intelegator....
greierash
29+
Andrei....
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
fetelor sa ma treceti si pe mine cu carucior albastru. am fost luni la eco si intai a fost fetitza ca nu se vedea nik ca statea cu spatele si dupa vreo 20 min in care l-a tot "miscat" doctorul a bine voit dumnealui sa ne arate putzulica. deci o sa avem un flacau spre bucuria lui tati si a lui mamy. e mai mare cu vreo 2 saptamani(890grame). si e ok. numai ca mamy trebuie pusa la regim. am luat in total 10 gk din care numai 4 in ultima luna. probabil am mancat mai mult de paste! asa ca : REGIM!
lA MULTI ANI LUNA! sa fii sanatoasa si numai de bine sa auzim!
+25 cu bebe baiat
mihaela
poze
jadi spune:
Buna ziua fetelor, acum am deschis si eu DC dupa ce m-am adunat dupa drumuri!
Azi Romania felicita Luna pentru ziua ei de nastere! La Multi Ani si tot binele din lume (ieri am fost cu Australia, maine cu SUA
).
La Multi Ani si pentru Anca si tot ce iti doresti!
Carmena sunt convinsa ca va incepe o perioada grea pentru noi si sunt iarasi convinsa ca gradi nu ne va rezolva toate problemele. Sper sa nu planga, am un copil tare sociabil si nu e prins de fusta mea. Dar poti sa stii? Si apoi sa vezi ca aduce acasa toti microbii si toate bolile si le imparte frateste. Dar cum trebuie sa evoluam, bona nu mai este suficienta de la o varsta plus ca e musai sa il deplasam de acasa ca sa putem lucra... deocamdata am luat decizia corecta
. Dar ce sa mai zic, o sa vezi si tu ca banuiesc ca esti in aceeasi situatie ! Ma bucur sa aflu ca nu sunt singura chinuita 
Otilia imi pare rau de calvarul prin care treci, multa sanatate!
Mioara sora ta se da pe net? Sa o inscriem in lista
. Deci a fost bine la gym? Si eu am fost azi cu Hookeritza sa ne facem testul de rezistenta, era sa lesine pe scari pana am urcat la mansarda dar si-a revenit repede, de saptamana viitoare mergem de 2 ori, miercuri si vineri, ca pe ea trebuie sa o puna sa se si screama
.
mychy felicitari pentru bb-el, sa fie sanatos si frumos!
Deni &
Vlad & Tudor