Mamici de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata frumoaselor,

Iar ati fost harnicute si am de recuperat din urma.

AncasiRoxana, una din mamicile de la Sept-Oct2005 (kristinutza) a zis ca a pus la mica publicitate anunt pt o doamna care doreste sa fie bona sau menajera.

Ioana, Aylin, mersi frumos, . O sa va trimit adresa mea pe PM.

Pup fetele, o zi buna, ma duc sa citesc din urma,

Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

aylin, eu am trimis in plic cu bule, iar dvd-ul in carcasa "moale" de plastic. Acum sa dam cu banul care din noi trimite dvd-ul lui Anto.
otilia, de ce nu ne mai saluti dimineata?
Anca, e corect, conform ART. 1 alin (2) lit (g) din ORDONANTA DE URGENTA nr. 148 din 3 noiembrie 2005 actualizat#259;.
andreea, plafonarea e lunara, dar eu stiam ca e o suma mai mare de 5000 ron; caut legea de 15 minute si nu o gasesc; iulia, poti sa ne zici tu articolul? Eu stiu ca se numara si bucati de luna: daca intri in concediu de maternitate pe 15 mai, veniturile se aduna de la 15 noiembrie si se impart la nr de zile lucratoare din aceasta perioada.
andicu, nu ma bucur sa aud ca si alte mame sufera de aceeasi "boala".
brazuca, bravo ca nu cedezi sa-i duci "atentii". Succes la coada!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Merci, Antoanela23 pt atentionare, o sa intru sa vad despre ce e vorba!

Intre timp, am mai discutat cu sotul aseara: eu ii ziceam ca poate continuam cu menajul asa, cum putem: mai calca bona niste rufe, mai baga el aspiratorul, mai dau eu drumul la masina de spalat si sterg praful... Dar nu ne-am inteles, el vrea menajera si gata! Adevarul e ca atunci cand am mai avut menajera ne-a fost foarte bine, asa putin cat facea (ca mai tragea chiulul din cand in cand) tot ne mai elibera pe noi si de treaba si de stres, nu mai aveam motiv de "prins in coarne" unul cu altul (eu si sotul fiind tauri amandoi, cum spuneam ieri) si aveam mai mult timp de iesit cu Roxi prin parcuri sau chiar din Bucuresti in week-end-uri.

Asa ca tre sa ma pun pe cautat de-adevaratelea, poate daca nu gasesc altfel, apelez chiar la agentia prin care am luat si bona ca suntem multumiti.

Anca
Mami de Roxana, 26.08.2005 si Ilinca , DPN 01.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hehe... nu ma bagati la mijloc! .

Eu nu am mai calculat de mult concedii medicale dar ipotetic si cred ca nu s-au schimbat la cele de maternitate.

Daca ultima zi de lucru e azi 4 mai, se calculeaza 6 luni in urma si anume...

aprilie luna intreaga -20 zile
martie luna intreaga -22 zile
februarie luna intreaga -20 zile
ianuarie luna intreaga -21 zile
decembrie luna intreaga -18 zile
noiembrie luna intreaga - 22 zile

Se aduna cele 6 salarii realizate se impart la 123 de zile, iti da media zilnica cu 4 zecimale, se aplica apoi 85% si afli indemizatia zilnica cu 2 zecimale si o inmultesti cu zilele lucratoare din luna respectiva!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Ioana75 - merci de confirmare!
Tu nu esti in aceeasi situatie ca mine? Ca stiu ca Miruna ta si Roxi a mea sunt de-o seama... Sau tu ai lucrat "pe bune" intre timp? ;)

Anca
Mami de Roxana, 26.08.2005 si , DPN 01.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Ioana am inteles acum, merci .

Brazuca si mie mi-a cerut medicul de familie faimoasa scrisoare de la ginecolog. Tie ce ti-a scris in ea?

Andreea saptamana 31 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Mi-a scris Risc de nastere prematura...desi nu e cazul de asa ceva, si a mai scris ce tratament mi-a dat pt asta.

27+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Nu cred ca plafonarea se mai aplica, inainte cand se plateau concediile medicale de la pensii, erai plafonat la plata contributiei pana la salariul mediu . Dar acum nu te limiteaza la plata contributiei pentru concedii si indemnizatii!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

loredana76 - incepe sa ma obsedeze faza cu concediul dr-lui Badiu. De dr Anca de care pomenesti tu ca ti-a zis ca te lasa pe mana lui am auzit, e foarte bun, nasa mea a nascut amandoi copiii cu el nastere normala, nasa ei a nascut amandoi copiii cu el prin cezariana, si amandoua sunt multumite. Dar oare mie o sa-mi zica tot de dr Anca? Sau fiind arondata la CMU "ma lasa" la altcineva, de la CMU?
Hmm... big dilema, big question!

Anca
Mami de Roxana, 26.08.2005 si , DPN 01.08.2007

Mergi la inceput

Eu am o societate test, pot sa va calculez direct din program cati bani luati intr-o luna cu conditia sa imi spuneti cele 6 salarii realizate pentru cele 6 luni. Adresa mea de email e in contul comun!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput