Mamici de iulie-august 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
Luna1 spune:
Buna dimineatza si de la mine. M-am inrosit de atatea complimente, si bluzita mea la fel. Va multumesc si imi cer scuze ca pozele erau invers, am sa le mut diseara ca le-am pus repede si pe situl ala trebuie intai rotite si apoi uploadate. Deci le deleltez diseara si le uploadez din nou in picioare.
Despre bluzita pot sa va spun ca exista aici un magazin ieftin cu lucruri (nu de gravida) si cum moda de anul asta e special pt noi am gasit acolo zeci de bluzite asa frumoase. Sunt foarte ieftine, cea de pe mine a costat 8 lire (in bani romanesti 40lei). Ma bucur ca v-a placut.
Vreau sa-i urez aviatoarei Andra bine a aterizat. Ii dorim sedere placuta si sa ramana cu noi fara zboruri pe neasteptate.
Anya intradevar Cosminul meu e mare, deja cand ma gandesc ca face 6 ani in iulie nu-mi vine sa cred. Planul era sa-l fac mare si apoi sa ma distrez, plimb prin lume etc insa acum o iau de la capat.
Va pup pe toate.
Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
andicu spune:
Salutari si de la noi!
Luna, esti tare frumoasa! si tanara rau cu un baiat asa mare! de bluzita m-am indragostit si eu, e superba!
Ioana, ai gasit denumirea perfecta si pt boala mamei mele! tot "shopping-uita" se cheama! pana acum am reusit sa-i pun frana, cat de cat, dar sa vezi de-acum incolo! ce ma enerveaza e ca de multe ori cumpara aiurea, fara sa se uite la marime sau daca sunt practice, le ia doar ca-i plac si atat!
Azi am intrat si eu in prenatal si asa mi s-a zis si mie de la Financiar: se calculeaza 85% din salariul brut pe ultimele 6 luni ( inclusiv prime, etc).
Am fost la dr de familie si mi-a facut vaccin: antitetanos . Cica pt ca sunt la primul copil trebuie sa fac 2 doze, asa ca luna viitoare ma mai inteapa o data. Stiu de la vara-mea ca si ea l-a facut, dar pe aici nu prea am auzit pe nimeni..
Mi-a dat iar sa fac analizele de rigoare, cred ca sunt ultima tura: hemoglobina, sideremie, calciu, glicemie, urina, TGO-TGP, etc.
Tensiune 12/6 - cica f buna! si kg acumulate pana acum: 14 ! cica nu e f rau, dar nici de laudat! s-o las mai moale cu mancarurile sarate si dulciurile in ultima parte de sarcina! o sa incerc, desi nu prea ma incanta, dar sa fie bebe bine!
Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
andreea c spune:
i_ulia cei 4680 ron sunt pe luna sau pe 6 luni? Daca sunt pe 6 luni mi se pare prea putin.
Ioana daca eu intru in CM 126 zile incepand cu 25 mai, consider mai ca fiind a sasea luna sau aprilie?
Andreea saptamana 31 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
andreea c spune:
Ioana, Aylin merci pt. info despre pantaloni. Din cate am vazut in pozele lui Aylin sunt cu talie joasa. Cu cei de la Tara nu prea ma mai impac pt. ca au elasticul deasupra burticii si ma cam jeneaza.
POZE
karligutza spune:
quote:
Originally posted by jadi
Neata fetelor!
Eu am fost in niste ture si am aterizat la servici!
Dna.Hook bine ca mi-ai zis, sa nu te pup maine .
Deni & Vlad & Tudor
Initial am crezut ca am vreo buba pe la botic, ma gandesc, zic: n-am! dar dupa aia mi-am dat seama (cam tarziu, asa e! ) ca am scris azi-noapte ca nu eram pupacioasa , da' asta era valabil atunci, la 1900 toamna!
da' tu te lasi pupata? ia zi, ca daca tu nu, eu da! macar asa sa parem ca ne intelegem...
karligutza, sapt.31 si printesa din burtica
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by andreea c
i_ulia cei 4680 ron sunt pe luna sau pe 6 luni? Daca sunt pe 6 luni mi se pare prea putin.
Ioana daca eu intru in CM 126 zile incepand cu 25 mai, consider mai ca fiind a sasea luna sau aprilie?
POZE
nu cred ca pe 6 luni. eu am inteles ca pe luna. mie mi se pare putin si asa, dar ma rog. adica noi vorbim de brut aici, nu?
nu am inteles ce vrei sa zici cu "consider mai ca fiind a sasea luna sau aprilie". pe 25 mai intri in prenatal. si ce vrei sa calculezi?
Aylin, 24+
pozici
atat de mari suntem
andreea c spune:
Scuze ca v-am ametit cu intrebarile.
Din ce spunea Ioana, am inteles ca faci media veniturilor brute din ultimele 6 luni si la acel plafon calculezi cei 85%. De aceea voiam sa stiu daca trebuie sa consider luna mai ca fiind a 6-a sau aprilie.
POZE
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Ma pup draga dar nu cu tine !
Deni & Vlad & Tudor
Da' cu mine?
Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
brazuca25 spune:
In sfarsit am obtinut faimoasa scrisoare medicala pentru dr de familie, ca sa "stie" ce sa scrie pe concediul medical...Asa evident mi se pare ca cerea o "atentie" ca numai de-a naibii fac pe proasta si ii duc acum hartia si atat...tot nu ii dau nimik. Ma pune pe drumuri pentru doua vorbe pe care e clar ca trebuia sa stie si ea sa le scrie pe concediul ala.
Ma asteapta o noua runda de stat la coada, mai ales ca atunci cand este dupa-amiaza, stau pensionarii de la 11 la coada, desi programul incepe la 13.30!!! Deci e clar ce o sa declansez daca incerc sa intru eu. Si pe usa asa de mare scrie ca "gravidele au prioritate"!!!
27+ Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie