Comori de nov-dec 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Miria, tu i-ai facut rochita? Ca te stiu pasionata de-ale croitoriei.
Iar legat de cat de mari par copiii nostri (vad ca e o moda a generatiei asteia), o incasatoare la metrou mi-a facut observatie ca nu platesc si pt. alex si i-am spus ca are sub 2 ani (asta-i limita aici) si mi-a raspuns un "Realy?" destul de neincrezatoare. Avea 1 an si 11 luni atunci.
Mai zilele trecute ma intreaba una din vecine daca merge la scoala (aici scoala se zice si la junior si senior kindergarden). Junior Kgdn incepe la 4 ani. Si cand i-am zis ca are doar 2,5 ani a ramas cu gura cascata.

Paxela, pai are sanse ca doar tu ai ochii verzi, am retinut bine?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bravo onitza, ma bucur mult de tot ca ai gasit foaia matricola...bafta sa rezolvi si cu cartea de munca cat mai repede sa potid epune dosarul
va pup pe toate si pe copilashi
noapte buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele salutari de pe pamant romanesc!am ajuns cu bine dar rupti de oboseala.in 72 ore nu am dormit decat 5 ore.drumul a fost superrrr,am avut niste copii super cuminti.Ken mi-a stat 10 ore aproape numai pe scaun iar Amon mi-a dormit dus.mai greu ne-a fost in Olanda unde am asteptat 5 ore iar Ken fugea ca un nebunel.

Monica am fost blindata cu fel de fel de jucarii ,plus DVD portabil cu care l-am pacalit pe Ken.

va pupic si mai revenim dupa ce ne odihnim(sper sa nu avem prea mari probl cu somnul din cauza dif de fus orar)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

try, da ai retinut bine ochii mei sunt albastri ,verzi, gri in functie de starea de spirit deci sanse are, culoarea ei difera de cea a lui silviu cand era mic asa ca inca mai sper

bits bine ati venit

bobita, piscina ,apa, balaceala... vreau si eu

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Onita, ma bucur ca ai rezolvat cu actele.

Pupam printesa Maria si asteptam sa ne mai intalnim si "live" desi nu stiu cand cu programele astea.

Sunt un car de nervi, am facut o ora si jumatate cu masina de acasa pana la servici, porcaria asta de cursa de Formula 3 a pus capac la traficul si asa infernal din Bucuresti. Ce ne trebuia noua asa ceva la o circulatie si asa semi-paralizata?

Ochi verzi, e o frumoasa Diana!

Paxela, Delia cred ca o sa aiba ochii deschisi la culoare, dupa cum e culoarea acum.

Am inscris si eu azi copiii la gradinita, cu acte cu tot. Sper sa nu apara probleme, din cauza ca Mihnea nu va avea 3 ani impliniti in septembrie.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cici, arati si imi place ca toata familia sunteti asa eleganti si asortati. Rochita iti sta foarte bine, pantofii se potrivesc de minune, pana si cerceii au fost asortati. De Ada si Alexia nu mai spun, doua printese. Si tati mandru de asa fete, mi se pare normal ca doar "am cu ce ma lauda, ta-ta-ta-ta". Cum se face ca pe bavetita Adei scrie Ada, ai brodat, cusut literele? Si am vazut ca intr-o poza esti in brate cu Odette, este fetita fetei de pe forum Monicutz?
Raluca, bine ca mai dai un semn de viatza, tot ocupata rau?
Alexa, eu ti-am zis de la inceput, Delia iti seamana bine de tot, sunt mari sanse sa aibe si culoarea ochilor tai, tinem pumnii. Stii ca nici eu nu credeam sa-i ramana Anei albastrii dar uite ca inca sunt destul de albastrii, rar bat in verde.
Octavia, ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca au fost cuminti pe drum avand in vedere ca a durat mult calatoria. Sedere placuta in Ro, am inteles ca veti sta destul de mult.

Fetele, bucurati-va de caldura si soare, as vrea eu sa avem aici 30 de grade si sa ma bronzez, sper sa ajunga incalzirea globala in Norvegia .

Gata, am pus poze de la Lisabona.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

offf... tocmai m-i s-a sters mesajul... si-acum trebuie sa-l iau de la capat.

Cici, ti-am vazut acum pozele... super gasca de fete vesele! Alexiei ii sta f. bine tunsa asa cu breton. Felicitari pentru kg in minus, rochitza alb-bleu...

Eu sunt multumita de cum este la servici, doar ca ma oboseste putin schimbarea programului. Asta insa nu-i o problema. E un job bun pentru mine, asa ceva am cautat.
No stress and freedom.

Am slabit si eu luna asta 4,5 kg si ma simt mult mai bine, mai usoara si cu mai mult chef de viatza. Am chef sa-mi cumpar haine, in sfarsit, fiindca pana acum numai Irisinei ii luam, nimic nu-mi placea cum imi sta. Mare pacoste sunt kg...mie imi dau o
imi pare rau ca nu ma pot mobiliza sa fac si sport.. ar fi mai bine si cu efecte mai rapide.
E bine ca mi-a pierit obiceiul de-a rontzai uscaturi, chips-uri, sticks-uri si alte prostii. Nu mai am tentatii la indemana si nu mai mananc cu Iris... cand ajung acasa la ora 15.15... mananc putin si in fuga fiindca Iris este deja treaza si cu chef de joaca.

Am vazut-o si pe Maria Mamarutza. E o dulcica frumoasa si delicata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Salutare salutare,

Multumim de aprecieri fetelor, ma bucur ca v-au placut fetele mele si rochita mea, ha ha oricum,toata lumea mi-a laudat fetele la party asa ca sunt tare mandra de ele

Am vazut poze frumoase cu fetite superbe. Ochi verzisuper pozele, sa-ti traiasca Diana ca e o frumoasa, poza in baia rosie e super.

Raluca Mamarutza ta e chiar o printesa in rochiuta alba si cu parul ei carliontat m-a dat gata. Are cu cine semana la frumusete ca si mamica ei e o frumoasa.Pupam printesele

Paxela de Delia nu mai am cuvinte, iti vine sa o mananci de frumoasa ce e, si cu rochitele ei minuscule zici ca-i chiar o papusica. Imi place si de tine cum te-ai vopsit, iti sta tare bine iar Silviu e deja un pustan smecher asa cum imi place mie, ha ha

Try pupam baietii de baieti dar si pe mamica lor si sa vezi ce repede o sa stea si Adrian in fundulet fara sa mai cada. Alex cu ce se mai ocupa ziua???? mai il duci la gradi??/ sau acuma daca e vreme buna mergeti in parc la copii...si eu ies cu Ada in fiecare zi, mai putin ieri si alaltaieri ca a fost rece, cred ca nici azi nu iesim, sa vedem cum mai evolueaza vremea asta. Asteptam poze cu baietii.

Otilia ma bucur ca ti-a placut de noi, ha ha . Pai la Odette am fost la botez si Monicutz e nasa lui Alexia si Ada, asa ca bine ai vazut. A fost super si Odette e ca o papusica. Tu de unde le stii????

De bavetica s-a ocupat sora mea care e in Italia. Sora mea e practic adoptata de o familie din Italia si bunica Adei cum ar veni, ha ha a brodat numele ei pe bavetica. Alexia are la fel o bavetica cu numele ei si o sa le primeasca fiecare cand se marita, ah ha

Dana ma bucur ca ai slabit, e alta viata fara 4,5Kg, pai nu???? sa stii ca si eu ma simt mai usoara si cu alt chef de viata de cand am mai slabit...alta viata si la mine la 58kg decat 65kg...nici nu se compara, ha ha...tu mai tii cura de slabire??? cat vrei sa mai slabesti? Pupici la Iris si servici usor...uite, un asa servici ca si al tau mi-ar place si mie, ha ha

Bits bine a-ti ajuns acasa, ma bucur ca au fost cuminti baietii si vacanta placuta va dorim. cat stati in Ro??? abia astept sa mergem si noi la vara desi cand ma gandesc cat de repede o sa treaca timpul imi vine sa mor, noi stam numai 3 sapt asa co sa zboare timpul. Dar tot e mai bine decat deloc. Pupici la baieti si mamica lor

Va invit la tort ca azi e ziua Adei....implinim 8 lunele frumusele, cum zice mami si suntem mari de tot..acum 8 luni pe vremea asta mai eram cu Ada in burtica...si ce bine era si frumos....tare imi lipseste burtica...fetele cu burticutze, ia mai pune-ti niste poze sa va vedem burticile cat au mai crescut.Pupici pe burticutze

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Miria sa nu dai dar dupa ce am trimis mesajul mi-am adus aminte cam uitat ceva....am vazut-o si pe Damiana cea frumoasa si mamica ei...super pozele din livada si imi place de Damiana cu codite. Tu ziceai ca Damiana are 28 la picior????? pai e mare soro, ca Alexia si 24 ii e mare. Pupici frumoaselor

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Am zis ca nu o sa scriu numik azi doar o sa va citesc mesajele...insa cand am vazut pozele cu printese una mai frumoasa ca alta...nu am putut sa ma abtin
cici sunt minunate fetitele tale si-mi plac enorm intr-o poza in care se joaca impreuna undeva unde pare a fi un colt cu jucarii...imi amintesc de mine si sora mea...ce bine era la mama acasa, cand eram mici si fara griji . ale e scumpica si cu breton si fara. imi amintesc cu drag de pozele ei "ciufulici" si acum e adevarata . ale e draguta foc asa micutza si cu rochitele ei frumoase. "la multe lunisoare" sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa creasca frumoasa si desteapta. tu...m-ai complexat de tot. eu aseara ma uitam in oglinda...imi probam ceva pt. o nunta la care trebuie sa merg duminica...la cum arat ...(am 52 kg la 1.73cm ) inca nu am scapat de burta si cred ca nu voi scapa ever . si-mi trebuie sa merg la mare, nici macar nu stiu ce costum sa-mi iau ca mi se pare ca in cel intreg se vede si mai tare burta . va pupam virtual frumoaselor
raluca am vazut o mamaruta frumoasa foc si cu niste ochisori care (zic eu) va face multi baietei sa suspine . printesa??? e cam putin spus, mai curand un ingeras

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput