Comori de nov-dec 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Ioana, ma bucur din tot sufletul!!!

paxela, multumesc! Acuma ai si tu o printesa, sa vezi cand creste si incepe:"Cu ashta ma imbac!!!!!!Nu veau ashta!!!!!Te iog, lasa-ma!Veau.......bluza asta!!!"
La noi sunt 30 de grade.Anunta azi la radio, ca in Valea Jiului n-a mai fost asa cald in luna mai din 1920.Noi nu prea suntem invatati cu asa calduri.Ce-o face la vara?

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ca tot veni vorba de calduri.....VREAU LA MAAAAAREEEE! ! !
nu pot sa iau inca bilete ca nu si-a rezolvat "al meu" cu concediul . deja cred ca am vazut toate ofertele de litoral, am ales si hotelul si astept sa-i aprobe concediul ca sa nu iau bi9letele degeaba. copiii cum vad o apa putin mai mare imi zic: "mami uite marea!" era de fapt un amarat de strand care nu era deschis dar ei erau super entuziasmati

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANNA, MIHAELA

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

In final "canini" lui fi-miu erau de fapt incisivii laterali de sus. Dar sunt aproape in pozitiile caninilor. Cand au spart gingia a iesit doar coltul exterior (dinspre canin) si parea a fi caninul. Dar aseara a avut o criza de dureri, mititelul, si cand m-am uitat in gurita lui iesisera dintisorii pe toata latimea, deci erau ca o dalta (incisiv), nu ca un cui (canin).
In schimb adoarme destul de greu caci de cand a inceput sa se rostogoleasca usor pe-o parte, dupa ce-l pun in patut se rastoarna pe spate (el a dormit de la 2 luni pe burta) si nu mai stie sa adoarma singur stand pe spate. Si uite-asa ma chinui cu el, il tot pun pe burta, el se rastoarna si apoi plange, pana cand oboseste si ramane cum il pun eu, pe burta. Dar de azi cred a incerc sa-l invat sa adoarma si pe spate ca nu se mai poate, ne chinuim amandoi. De 45 de minute ma chinui deja sa-l culc si nu vrea. Ii e somn, dar se rastoarna si nu stie sa adoarma pe spate.

Dama, si alex mi-a facut febra azi noapte inexplicabil deocamdata. A venit la mine in camera, n-a zis nimic si l-am primit langa mine. Frigea si avea 38.8. I-am dat antitermic imediat si bine-nteles ca nu-l lua somnul cu noi in pat. A trebuit sa ma duc eu cu el in camera lui, dar dupa 5 minute s-a trezit adrian, i-am dat sa suga si, cand m-am intors la alex in camera, el dormea dus.
Azi dimineata nu mai avea febra, dar in schimb imi cerea "picatura" (adica antitermic cu pipeta) ca-i place la nebunie sa i-a siropele cu pipeta.
Ramane de vazut daca o sa aflu de ce-a facut febra. Mi-e frica de infectii ca de nu-s ce sa zic pt ca eu trebuie sa-l feresc pe adrian de orice infectie virala.

Cici, n-am cuvinte ce bine arati in rochita cu buline, iar Alexiei ii sta foarte bine tunsa, domisorica, gata! Ada e o scumpa, sta asa frumusel in fundic. A invatat si Adrian sa stea in fund de luni, daca e posibil, dintr-o data. Pana atunci cadea la fiecare 4-5 secunde si de luni a stat si cate 15 minute singur in fund. Bine, inca mai cade, dar sta mult in fund comparativ cu sapt. trecuta, insa mai avem pana la siguranta de care dadea Ada dovada in poze.
Si despre tine, io nu stiu ce kilograme mai vrei tu sa dai jos.

Paxela, ce cavaler a fost Silviu la botez. Sa-i fie de bine printesei care a avut o rochita superba.

Damiana e un copil maaare, nu parea acolo doar de 2,5 ani mai ales ca baietelul era mai micut, desi de aceeasi varsta.

Ochi verzi, cum mai reusesti s-o culci pe Diana in patut? La mine alex nu ar mai avea loc si cred ca ar lua numa' busituri in zabrele.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Revin si eu, dupa ce am vazut minunea Paxelei (sa fie sanatoasa, norocoasa si iubita!) si am lasat toata lumea sa o admire in liniste pe sarbatorita, cu pozele promise ale Mariei mele

Cele mai recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

RALUCA - Reactia fii-mii la pozele tale: se opreste din alergat si exclama: "Iete, pinteta (printzesa)! Mai-mai!"

Asa ca, eu ce sa mai spun in plus?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

ROXANA - Livada este la Mereni. Ajungem foarte usor si sunt mai mult decat incantata de ea, dupa reactia pe care a avut-o Damiana de cand a vazut-o prima data. De fapt, ea a cumparat-o/

Mergi la inceput

TRY - Mergeam blat si credeam ca n-o sa observati.
Da, mey, fii-mea are dimensiunile unui copil de 3-4 ani. De fapt, hainutele i le iau de la copii de 4 ani.
Sper sa se opreasca din crescut, ca-i totusi fetica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ralucoooo mam topit, par ca voi nu avem nici o sansa dar macar la ochisori inca speram

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna,
Celor botezati Dumnezeu sa va binecuvanteze.

Numa copiii frumosi am vazut.

Multumim pentru urari. Luni am fost sa comandam uniforma pt. scoala.
noi ne bucuram cit putem de caldura, adica am pus piscina si fetele mele de 2 zile se balacesc cite 2 ore, v-as pune si poze dar sunt cu ... si nu putem

Va pupam si va uram sa aveti un pic de racoare si ploaie.

Mergi la inceput