Comori de nov-dec 2004 (148)
Raspunsuri - Pagina 24
Cecilia C spune:
Adriana pupam gemenusii si mai vrem poze cu ei ca tare dragalasi mai sunt. Bianca cred ca e o adevarata domnisoara iar Tudor un smecheras, ha ha

Pai tu te plangi????/ 52kg la 1,73cm???? pai esti o slabanoaga si nu cred ca ai burta mai mare ca si a mea...a mea nu s-a vazut ca am mai mascat-o cu rochita, ha ha dar mai am si eu....eu vreau sa scap de ea, sa vedem cum, ha ha
si daca o sa reusesc....si tu chiar esti slaba draguta, si sunt convinsa ca de ex o rochie ca si a mea te-ar avantaja mai ales ca tu ai si picioare subtiri...ale mele sunt de atleta, ha ha cu muschi, hha dar nu ma supar.....daca zici ca ai burta sa nu-ti iei ceva stramt pe burtica..de fapt stii tu, ce mai....mie imi plac costumele de baie in 2 piese indiferent daca ai burtica sau nu....si e asa cum zici, daca iti iei costum intreg se vede si mai proeminent burta...eu sunt convinsa ca burtica ta nu e asa cum zici tu
asa ca nu te mai stresa. Pupici tie si la copilasi

Auzi....in iulie chiar vin la Cluj sa-ti vad burtica, ha ha ![]()
![]()
![]()

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
ochi_verzi spune:

O ora am vazut numai poze de poze cu printese din povesti si mamici care mai de care mai frumoase si mai cochete.

Bits, ma bucur ca ati ajuns cu bine!
Ada(Cecilia), la multe luni, sa cresti mare si sanatoasa!

ad_rianna, cam greu cu burta.....si eu am tot 52kg la 1,70, dar putina,putina burta tot este acolo. Eu chiar as vrea sa ma ingras putin ca am niste grisine in loc de picioare (fac economie la apa, daca ma spal intr-o sticla de lapte
)
Roserb.........si mergeti la gradi in toamna....copii mari ce mai!
La noi ploua si-i urat.......dimineata a plouat putin, apoi a iesit soarele si acuma iar ploua
Am avut si noi 4 zile calduroase si acuma
.
Ioana, ai rezolvat cu cartea de munca?
http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana
ad_rianna spune:
no cici apoi daca nici de data asta nu ne vedem in cluj...sa vezi numa'!! zic si eu de burta ca sunt slaba(prea slaba deja) si parca se vede si mai rau burta. nu-mi mai vin o multime de haine
. nu stiu de ce am slabit asa, nu m-am omorat eu niciodata cu mancarea dar deja...cred ca si in facultate eram mai grasa
.
mihaela m-ai bine dispus rau de tot cu economia ta de apa
asa sunt si eu 
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C
Diana[/i] ca e o frumoasa, poza in baia rosie e super.
Si mie tot poza aia mi-a placut!
E super! 
Cici,sa-ti traiasca printesele,intr-adevar sunteti niste frumoase!
La cat mai multe lunisoare inaite! 
Bits-ule bine ai venit!

Miha
si Robert 
Otiliav spune:
Cici, Monicutz a fost colega de odisee cu pritena mea la mamici de iulie-august 2005 si de acolo ii cunosc povestea. Ma bucur ca acum are o fetitza si este sanatoasa.
Mihaela, chiar ca iti iau ochii baia voastra grena si am vazut ca Diana isi serveste cafeaua cand face baie
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
bits, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa, si noi am avut psp-ul portabil la noi dar parca tot nu a fost de-ajuns![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
ochi_verzi spune:
Mamaaaaaaaa, da ce ploua la noi!

Atunci cand a facut baie nu avea multe jucarii, dar de obicei jumatate de vana e plina cu vase.
Ideea cu baia rosie imi apartine........Mihai zicea la inceput sa facem oranj sau ceva combinatii, dar mie mi se pusese pata pe rosu(eram ca taurii)
....in general, n-o scoate la capat cu mine decat daca face cum zic...
http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana
FELIS spune:
Neatza la toata lumea...
Asa... repede ... am reusit sa vad niste printese...
RALUCA... ai o printesa tare frumoasa... da putine poze... Mi-a placut rau poza asta... si iar ma intreb... tu unde ai fost cd s-a nascut fie-ta??
CICI... frumoase poze, frumoasa petrecere si 3 printese una si una...
AICI
Va pupici
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07,aprilie 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
CICI...
pt Ada... pt ieri..
scuze de intarziere...
Felis si
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Vazut si poze de la BITS... Imagini de poveste, dar tot mai interesante sunt cele cu Ken si Amon...
care sunt niste frumosi... sa fie sanatosi
Felis si