Comori de nov-dec 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ANDREAP cum e la noul servici????????

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07,aprilie 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Si eu vazut poze minunate dar in fuga din pacate ca numai la servici mai pot accesa internet, acasa am o pozitie prea incomoda cu laptopul in brate si nu mai reusesc.

Bits bine ai venit, ce usor pare...mie sincer mi s-a parut greu la un zbor de 4 ore cu Alexander in conditiile in care el a dormit tot drumul si eram si cu al meu...oricum singura nu m-as incumeta cu 2, mai ales ca Alexander nu se uita la desene, deci n-am cu ce sa-l pacalesc.
Burtika mea e mare, eu sunt imensa, mai am 4 kile si ajung la cat aveam la nasterea lui alex si d-abia numar 23 sapt...pai sa ma vedeti cata-mai vacuta voi fi !!!
Felis tare te-as mai vedea, poate dupa ce trece nebunia asta din Bucuresti cu referenduri, masini si alte cele ne mai organizam o data intr-un parc si venim in gasca mare ca anul trecut.Va rogggggg

pupici

Paste si Kuwait 07.

DEC 2006.

Miki,de baietel si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Burtika mea e mare, eu sunt imensa, mai am 4 kile si ajung la cat aveam la nasterea lui alex si d-abia numar 23 sapt...pai sa ma vedeti cata-mai vacuta voi fi !!!

N-o credeti, n-o credeti! E o frumoasa si burta e asa cum trebuie!

Bitsule, bine ati venit! Prin Bucuresti nu stai?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

bine va regasim, nu ca am fi fost plecati pe undeva, asa...ca n-am mai apucat sa "vorbim".
Am vazut poze minunate, cu Cici si zambaretele, mey la voi e ceva genetic, pe langa faptul ca sunteti niste frumosi cu totii mai sunteti si veseli. Alexiei ii vine minunat noua tunsoare,are un parisor des si e asa dulcica,Ada e o falcosica care seamana extraordinar cu sora ei...si chiar is fetele lu' tati,atat de bine ii seamana. Poza de famile e superba, rochitele de vis....va trimitem un optimistilor.
Si pe Diana am vazut-o,pe Damiana in natura (superba livada si fata de asemenea), pe Maria...sunt niste dragute si sigur se vor face si mai si

Noi suntem bine,am mai bifat o mica reusita,prima vizita la frizer, care a decurs cum nu se poate mai bine,chiar i-a placut,acum avem baietel fara zulufi,tuns cu masina,si parca si cu falci, caci parul scurt i le scoate un pic in evidenta. Incerc sa pun niste poze.
Aseara ne-am intalnit cu burtica Miha (care e ca o silfida , nici nu zici cae ) si Robert, bucurie mare pe copii (eram la Kaufland), sa-i vedeti cum se striga si cum se pupa cand se vad. S-au laudat cu noile achizitii,Vladut avea o pereche de ochelari de inot si Miha i-a cerut ochelarii,la care el a raspuns,privind-o fix "nu, tu ai" (Miha poarta ochelari permanent si Vlad a remarcat lucrul asta, asa ca de ce i-ar fi dat si pe ai lui ).
Saptamana viitoare mergem la vaccin,speram sa treaca repede.
Cine a facut vaccinul, ceva urmari (febra,etc), maraieli?
Va pup pe toate

aime si Vladimir

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

Cine a facut vaccinul, ceva urmari (febra,etc), maraieli?
Va pup pe toate

Chiar ma intrebam pe unde ati disparut!
Noi am facut vaccin saptamana trecuta, daca-l faci in picior pregateste-te pentru 2 zile de vaietaturi si mers schiopatat (dupa ce trece durerea , incepe razgaiala- Mihnea mergea cate 2 ore pe bicicleta si alerga prin parc de nu mai putea, in schimb in casa , mai ales cand trebuia sa faca ce nu avea chef, brusc il durea piciorul). Febra nu a facut , numai un 37,5.
Va dorim sa scapati usor, eu stiam ce ma asteapt ade la Bianca , mi s-a parut cel mai nasol vaccin, datorita varstei.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
noi iar ne laudam cu o bucata otita la urechea dreapta la alex(doctoritza de la budimex zicea ca are si amigdalita) mergem si la dr de fam sa transcrie reteta si el zice ca nu are nici macar roshu in gat)...pe cine sa mai cred si ce sa-i dau...nu stiu ca tipa de la budimex mi-a dat si antibiotic si dr de fam a zis totusi sa nu incep tratamentul cu antibiotic decat daca vad ca se agraveaza...cred ca mai trebuie sa cer parerea unui medic sa vad exact ce si cum...(sa nu va mai zic ce scandal am avut la budimex cu dr-itza ca ma-m dus si fara trimitere si fara cn)dar eu am si uitat cu ce trebuie sa merg acolo si in zapaceala de dimienatza nici nu m-am mai gandit sa le iau cu mine
ruxi mai tuseste doar un picutz si mergem in continuare pe tratament...
in rest...toate bune daca pot sa zic asa...
va pup pe toate, am ramas in urma cu pozele sper sa pot recupera sa vad mandrete de copilashi si de mamici

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by roserb
Va dorim sa scapati usor, eu stiam ce ma asteapt ade la Bianca , mi s-a parut cel mai nasol vaccin, datorita varstei.

Multumesc Roxana de sfat ,ma astept la alintaturi (stiu si la de nepoata mea cum a reactionat), si mie mi-e groaza de vaccinul asta,tot din cauza varstei.

Monica sanatate la copiluti,mey...parca is abonati la otite micii de ei.

Mergi la inceput

Monica, multa sanatate, aveti voi ce aveti cu otitele astea.

Avand azi o zi (prea) lejera la servici , m-am apucat sa bantui pe forum, si iata, am dat la "Femina intim " de un subiect despre un copil alaptat la 4 ani!!! ba chiar s-au gasit si sustinatoare, Doamne-fereste.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Offfff, Monica! SANATATE MULTA, COPILASILOR!
Roxana, am citit si eu despre alaptarea copilului pana la 4 ani, mi se pare ca mama aceea e cam dusa.........auzi, "cand am luat antibiotice m-a ajutat si sotul"....i-a dat si lui sa pape...Doamne fereste! E plina lumea de oameni dusi cu pluta.

Ioana, e bolnavior Paul? Parca am vazut pe mess "BOLNAVIORI".
Astept sa ne spui..........
Noi suntem bine........cand am venit de la scoala, era afara cu bona si mi-a spus:"Mami, veau sa fac baloane!!!!"Am umblat aproape o jumatate de ora sa gasim BUBBLE si spre marea ei bucurie ca am gasit.Nu prea stie cum sa sufle si-i iasa doar cate un balon, dar e tare fericita.

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aime

Aseara ne-am intalnit cu burtica Miha (care e ca o silfida , nici nu zici cae )

Era intuneric si nu m-ai vazut bine mey...

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput