Comori de nov-dec 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

PAXELA, FELIS, sunteti mamici frumoase foc!
MIRIAm-am topit dupa Damiana, ce energie, ce plina de viata este!!! foarte sociabila!!!! si fara frica de vacuta!!!!
Si Paul se apropia foarte mult de niste cai! io tremuram toata, el voia sa le dea apa!

Cine vrea sa o vada pe MARIA GANDACICAI
Micutza strumfita e scumpa foc si seamana mult cu tati!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Ne merge net-ul ca naiba azi, nu stiu ce se intampla.

Cici, chiar iti duceam dorul. Am vazut pozele, ai doua printese, Alexiei ii sta super tunsa asa, iar tu arati grozav.

Miria, am admirat-o pe Damiana in "actiune", e bucuria lor sa alerge nestingheriti, daca au un pic de curte la dispozitie. Prin ce zona aveti "livada"?

Maria Gandacicai e frumusica foc, si pare asa de mare. Oare cum s-o descurca Anca, in postura de mami x 3, ca eu uneori nu mai fac fatza nici la dublu.

Lili, sa-ti traiasca si baietelul cel mic si sa va bucurati de el!

La noi , nimic notabil, am hotarat in sfarsit unde si cand mergem in vacanta, am platit si avansul, copiii sunt binisor, un pic muciosi , se bat pe rupte din orice prostie si apoi se iubesc la disperare si se alinta , au o meticulozitate ceva de groaza in a-si compara portiile de dulciuri/mancare/fructe, nu inteleg de unde vine chestia asta ca jur ca nu i-am lasat niciodata nemancati, ba au avut mereu tot ce au poftit. Inca nu reusesc sa inteleg de unde li se trage concurenta asta exagerata, Bianca a inceput la un moment dat cu prostiile astea, si vad ca acum si Mihnea are aceleasi texte. Cand le dau ceva , prima privire nu e incastronelul personal ci in al celuilalt, si apoi incep: "heeeiii, de ce el/ea are mai mult?" . Am ajuns sa numar bombonicile M&M, capsunile, biscuitii, parca am fi nebuni. Mamicilor cu 2 copii mai maricei, si la voi se intampla chestia asta sau sunt ai mei dusi?
Altfel, se joaca destul de mult impreuna dar Mihnea e cam distrugator de fel , si de aici incep scandalurile. Peste 2 saptamani incepe si Bianca inotul , sper sa-i placa, e mare amatoare de apa.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Am vazut numai copii frumosi, iar mamicile pe masura
Noi suntem bine, alergam toata ziua, facem torturi in pamant si nu stam o clipa (ma oboseste grozav, dar bine ca-i sanatoasa; vorba dr. ortoped copil sanatos = copil energic)
Nu-mi vine sa cred ca ajung acasa si nu am materiale de pregatit pt scoala(exceptie fise pt copii).Saptamana asta ma relaxez, iar de saptamana viitoare pun burta pe carte ca timpul zboara.
Cel tarziu maine voi pune si eu poze mai noi.
Ioana, bafta!

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Aoleu MIHAELA am o "bafta" de nu-i doresc nici dusmanului!! colegul din generala m-a refuzat!!!! va trebui sa scot originalul, insa nu stiu cat dureaza, maine aflu!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Buna fetele, sper ca nu ne-ati uitat de tot.

Nimic nou sub soare, adica norul belgian...nu am deslusit misterul febrei de vineri noapte si am lasat-o balta si sper sa nu fi fost nimic.
David, de luni va intra in campul gradinarilor...in sfarsit va fi fericit, pt ca azi cand ne-am dus acolo sa facem inscrierea finala nu mai voia sa plece. E innebunit dupa copii, era gramada pe ei si aia pareau speriati de bombe...ce-or fi zis de "ursul" meu?!

Waw, ce de poze frumoase am vazut, cu fetite multe si care mai de care mai frumoase, de la mic la mare. Inceput cu proaspat increstinata Delia care e asa dulcica si a avut niste toalete superbe. Sa va fie de bine botezul...sunteti o familie radioasa si fericita. Uite aici un zambet de ingeras fericit. Ah si am vazut inca 2 mamici super faine pe acolo, stiu ele care.

Apoi le-am vazut si pe fetele frumoase de pe frontul de Vest, despre care am la fel numai cuvinte la superlativ: mamica frumoasa si eleganta, iar Ada si Alexia nu se lasa deloc mai prejos. Cici imi place mult frizura Alexiei.

Damiana, pare foarte in elementul ei la tara, mai ales pe langa vacuta...ar putea sa se ia de mana cu fii-meu. Pozele ei mi-au adus aminte ca acum vreo saptamana am fost si noi invitati la o familie la tara. Si langa casa oamenilor era o ferma de vaci Holstein, care era despartita doar cu un gard ghimpat electrificat. Ce credeti ca facea flacaul meu, sado-masochistul...se tot ducea sa alunge bietele vaci si mai punea mana pe gardul ala si zicea "nu doare", dupa ce prima data urlase de la el.

I-am vazut si pe frumosii Bitsi, o alta familie frumoasa si fericita. Bravo, mey, Disneyland...super poze.
Nu am inteles cand pleaca Bits in tara sau a plecat deja...drum bun oricum.

Va pupic si mai revenim

12+
David (18.11.04), pilotul "avid"

Mergi la inceput

Noi ne-am vaccinat azi la 16.30...a fost tare cumintel, nu ma asteptam iar dupa 10 min sarea intr-un picior, cel vaccinat bineinteles. ...nu se plange ca il doare, comprese reci i-am pus cand am venit de la policlinica de vreo 4 ori si atat..nu a mai avut stare. Acum e afara cu tati, in parc, la "pipii" (copii).

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Am pus si noi poze.Nu stiu ce s-a intamplat ca nu mi le-a pus in ordine S-o fi imbatat

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ochi verzi ai o papusa e fetita sa va traiasca sa fie sanatoasa, , in poza can pleaca la cumparaturi e o adevarata domnisoara

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Salutare!!!!
Mey nu ma lasa Dumnezeu pe mine!!!!!
AM gasit foaia matricolaaaaaa!!!!!! uraaaaaaaaaaaaaaa! era la facultate la dosar! noroc ca mi-a trecut prin cap sa ma duc azi acolo, m-am gandit eu ca ar fi ultimul loc unde s-ar putea gasi! am rasturnat casa cu fundu-n sus si nu era! Sper sa se rezolve si cu cartea de munca si sa depun linistita dosarul saptamana viitoare.

Pupicei.

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by onitza

Salutare!!!!
Mey nu ma lasa Dumnezeu pe mine!!!!!
AM gasit foaia matricolaaaaaa!!!!!! uraaaaaaaaaaaaaaa! era la facultate la dosar! noroc ca mi-a trecut prin cap sa ma duc azi acolo, m-am gandit eu ca ar fi ultimul loc unde s-ar putea gasi! am rasturnat casa cu fundu-n sus si nu era! Sper sa se rezolve si cu cartea de munca si sa depun linistita dosarul saptamana viitoare.

Pupicei.

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

no ce ma bucur pt. tine !!!
ai vazut, daca esti cuminte are DD grija de tine . bafta in continuare

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput