Comori de nov-dec 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, ceva asemanator am patit si eu la defla mine era ceva gresit pe diploma de licentzasi cand sa o legalizez la notar tocmai notarul obs. gresealaam fugit repede la facultate si secretara de acolo o tipa fff dragutza m-a sfatuit sa o declar pierduta(furata, etc) si a vb dansa la conducere si mi-a facut alta in 24 de ore(acum se elibereaza contra cost mult mai rapid decat inainte)...incearca si tu la fel...poate merge...tin pumnii...bafta!!!...nu mai fi suparata te rog si nu mai spune ca esti nefericita...astea sunt lucruri trecatoare si se rezolva...bine ca sunteti sanatosi asta este cel mai important...bucura-te de familia si copilashul tau...restul daca nu le rezolvi acum cu timpul se pot rezolva...sper sa nu te superi pe mine, stiu ca-ti doresti tare mult sa ajungi in inv...Dumnezeu sa te ajute sa rezolvi toate problemele.

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina
Deci, fetelor (Roxana si Andreea) aveti tauri pe langa voi? Andreea nu stiu cew zodie e, dar Roxana stiu ca-i berbec. Oare cum s-o intelege un berbec cu-n taur si cu 2 scorpioni?

Uite la noi: eu taur, el berbec, alex scorpion si adrian care, daca s-ar fi nascut la termen ar fi fost la un pas de a se naste si el scorpion.
Ne-ntelegem. Mai cu vorba buna, mai cu bata . E si-asta un melanj; nu pentru oricine, dar in final "comestibil" zic eu.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Am vazut pozitele de la botez, super. Delia e o scumpa razareata, lui mami ii sta foarte bine roscata, iar Felis, cand ma uitam la pozele mici din intreg albumul am avut senzatia ca e poate fata nasilor, imi parea o pustoaica. Cand dau poza mare... upssss, e Felis. Super rochita si-ti sta minunat in ea. Iar cele 7 kile eu zic ca-s bine-venite. Stiu ca-n RO se poarta modelul mai manechin, dar mie-mi plac femeile mai sanatoase, nu stravezii .

Adrian al meu se lupta cu caninii. Mi-e groaza, nu are decat doi dintisori dati jos, incisivii centrali si deja i-au spart caninii, e gingia sparta cat o gamalie de ac deocamdata, dar inainte de canini ar fi trebuit sa-i mai apara alti 6 dinti si 4 premolari. Care ati avut experiente de-astea cu caninii iesiti asa devreme?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

try,si ma bucur sa vad ca ai postat. Sa stii ca si noi am crezut ca vor iesi caninii mai repede, dar au stat acolo pana ne-au iesit ceilalti dintisori.In schimb, Dianei i-au iesit prima oara incisivii superiori si apoi cei inferiori.

In sfarsit am reusit sa vad si eu vedeta Delia.......o dulcica foarte eleganta.........am mai vazut o mama frumoasa si fericita(imi place grozav cum iti sta cu noua culoare........iar Felis......ce sa mai spun e frumoasa foc.Chiar asa, unde-s cele 7 kg.? Mamaaaaaa, dar ce rochie frumoasa.....a fost facuta special pentru tine.

Mai citesc dupa ora 22 si..........acuma manaca Diana felul doi si o zbughim afara.

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

Nu cred ca isi mai aminteste cineva de noi, doar ca eu tarziu, la ceas de noapte, ma mai gandesc la voi si ma simt oarecum vinovata ca m-am inscris in gasca voastra desi timpul petrecut aici nu spune mare lucru despre noi. Intre timp, ca si Paxela am nascut, l-am botezat pe bb care este un EL si am putin timp pentru voi asa cum colega mea de sarcina bits are putin timp de noi, gasca de stelute de ian-feb 2007 . Sunt din nou mamica, si mi se pare grozav faptul ca acum impartasesc experienta alaturi de cineva, pentru ca la primul copil nu am avut sansa asta .

Am vazut poze ale copiilor vostri, m-am minunat cat de frumosi sunt cu totii si cata imaginatie aveti in a le gasi ipostazele haioase Sunt superbi si ma gandesc ca nu exista un numar de reviste suficient de mare pentru a putea cuprinde in paginile lor minunatele noastre comori.

Am citit despre intoarcerile la serviciu si complicatiile "de dupa" si mi-e deja groaza sa ma gandesc la momentul cand v-a trebui sa ii las pe amandoi si sa imi iau lumea in cap
Am citit despre probleme de sanatate, care pe noi Slava Cerului ca ne-au ocolit pana acum! Mi-as dori sa nu mai existe boala si copii bolnavi! Sanatate multa si incredere ca totul va fi bine!

bits - in Romania unde vei sta? poate te vezi cu careva, ca avem si noi fete destul de "imprastiate" prin tara, inclusiv io la Mangalia. Drum bun! Frumos Amon si bucalat, iar pe Ken l-as tunde ca sa am si eu zulufi

Matei a perceput sarcina destul de prost, am intampinat greutati care mi-au aruncat in brate cateva carti de psihologia copilului...Dupa nastere insa, s-a transformat intr-un copil foarte bun, cuminte, ascultator, intelept a fost mai mereu cu copiii si imi este de ajutor in cel priveste pe bb Adam. Il iubeste mult si se manifesta, si-a dat drumul la vorba si e fff dulce si ssssasssait, acum e in plin proces de abandon al scutecului si intre timp s-a apucat de mancat (are 13,5 kg si 92-93 cm). Momentan ma ocup de amandoi, Matei nu merge la cresa/gradi, fara ajutor din partea parintilor/socrilor, fara bona si menajera (indurare pentru absenta indelungata).
Am sa incerc sa intru mai des, caci in familia asta sunt mama pentru prima oara si orice evolutie a copiilor vostri e de interes pentru mine.

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Salutari de la noi dragutelor!!!!

In sfarsit am si eu vreme sa mai scriu 2 randuri. In primul rand n-am scris ca laptop-ul meu s-a stricat de la Pasti si abia acum de vreo saptamana l-am adus de la reparat. Abia am gasit pe unii care repara calculatoare si laptop-uri..ca astia aici iti recomanda sa-ti cumperi altul daca se strica, nu stau ei sa repare, nu se complica cu asa ceva...asa ca e bine ca am gasit pe unii care l-au reparat...intial au zis ca e gata in vreo 3 zile si uite ca a durat 3 sapt...oricum, v-am tot citit dar nu am apucat sa scriu nimic....multumim la fetele care au intrebat de noi Aime, Roserb....dragute ca intotdeauna

Noi suntem bine in rest, nimic nou pe frontul de vest, crestem si suntem tot mai frumoase.
De vreo sapt si ceva am tuns-o pe Ale si sunt tare incantata si imi place cum ii sta cu noua freza. Aduta creste, umbla cu rotobilul, se distreaza cand o vede pe Ale si e tare haioasa.

Paxela sa va fie de bine botezul, felicitam pe micuta crestina Delia care a avut niste toalete superbe, ii dorim sa aiba o viata fericita, cu multa sanatate, mult mult noroc si numai bucurii.
Am vazut mamici frumoase si sexy, adica Paxela, Felis si Onitza.
Felis superba rochita, nu as fi zis ca te-ai ingrasat, arati tare bine.

Onitza lasa ca o sa iasa soarele si pe strada ta, nu mai fii suparata, cumva o scoti tu la capat.

Bits super pozele de la Disney, vad ca a crescut mare si Amon, Ken e un smecheras si un dragut si tare bine iti sta asa imbracata...si la noi se poarta iegarii, e plin de ei peste tot. Pupici la familia fericita si drum bun spre Romania si sa ajungeti cu bine acasa. Abia astept si eu sa mergem in iulie in Ro.Pupici

Dana cum e la servici????? cum stai cu cura de slabire???? ma mandresc si eu ca am mai slabit ceva, am ajuns la 58kg...sunt inca multe dar mai perseverez. Acuma sambata am fost la un botez, la fetita nasei lui Alexia si Ada si cum am mancat cred ca am mai pus un kg, ha ha ...asa ca ma apuc din nou de mancat putin.

Am pus o gramada de Poze noi pentru cine are chef sa ne vada.

Va pupacim pe toti si toate si aveti grija de voi

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CICI am ramas foarte impresionata de poze!!!! nu am vazut tort mai frumos ca cel din poze!! superb! parca ti-e mila sa il si tai!!! iar fetele sunt minunate!Ale in alb e o zanita, ii sta tare bine, iar Ada in rosu, mai ales cu palarioara e dulce foc!! iar tu mami, esti o printesa in rochita cu alb si bleu, atat de finuta si delicata!!!! mi-au mai placut mult pozele de familie, in biserica! sunt de facut tablou!! sa va traiasca minunile!!!

Azi facem si noi vaccinul de 2 ani si 6 luni, sper sa nu fie probleme. EU am racit , azi-dim m-am trezit cu o durere de cap si cu o stare de vomaaaa, cred ca de la pastile...a fost un timp cand am si sangerat, sanii ma dureau cumplit, aveam greturi mai mereu, am sunat doc si mi-a zis totusi sa nu renunt ca e perioada de acomodare si a avut dreptate, acum mi-e mai bine.
MONICA mi-am adus aminte ca am un coleg din generala, care e notar in Bucuresti; m-am intalnit o data cu tatal lui si mi=a povestit de el, tata se duce azi sa faca rost de nr lui de tel, de la tatal lui si in seara asta il sun, poate maine ma rezolva; m-as duce sa scot originalul de la Pitesti dar sunt in criza de timp acum chiar nu se poate, pana la urma daca nu se rezolva o fac si pe-asta; insa as prefera sa scot originalul dupa examen sa ma linistesc un pic; acum, cu Dumnezeu inainte! mai am de tras si cu cartea de munca, un cosmar, inspectoarea nu ami are de facut decat sa se duca sa o ia de la semnat, insa nu are timp ca e in zugraveala si probabil ca nu mai trece pe la sv asa DES!!!!!!! incredibil!!!!

Pupici si va dorim o zi buna!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

http://family.webshots.com/album/559038589BmRCUA asa cum am promis poze de la botez si baita de a doua zi
scuzati intarzierea dar am fost agitati cu pregatirile

botezul a fost frumos, o slujba lunga si foarte frumoasa, cu un preot care a indragit-o din prima clipa, lucru care sa simtit, nu a plans decat putin la imbracat in rest a gangurit, a ras a stat cumintica
pretoul era prgatit, pentru copii mai mari, napolitane, ceva dulce care sa ii tina ocupati si cu gura inchisa

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

PAXELA - Ai avut un botez tare reusit si te poti mandrii cu copilasii tai!

CICI - Super pozele! Iar voi ati fost frumoase ca intotdeauna!
Mie nu mi se pare ca esti grasa, dar daca tu vrei sa mai slabesti..

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am pus si eu cateva poze de duminica, de la livada.
Inca alergam dupa aprobari pentru casa, dar si la iarba verde e bine acolo cand in Bucuresti sunt 40 grade.
Fii-mea a fost de o agitatie ingrozitoare. Am mers si cu un baietel de-o varsta cu ea pe care l-a tras si l-a tarait dupa ea, saracu'!

http://new.photos.yahoo.com/miria_cristina/album/576460762401572042#page1

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput