Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
mandarinutza spune:
Fetelor, bantuind pe aici pe forum am gasit la un alt subiect urmatorul anunt:
"In perioada 9-12 mai la expozitia ROMMEDICA de la Romexpo firma PRODENTA va prezenta aparatura ecografica de ultima generatie. Gravidele (sapt 22-35) interesate sunt invitate pentru a efectua gratuit un examen ecografic 4D, in urma caruia vor primi si un dvd cu filmul ingerasului dvs. Pentru programare, va rugam sa ne contactati la tel: 0722 267 614. Va asteptam cu placere!"
Am zis sa incerc sa vad dc e adevarat
Am sunat acum si m-am programat pt eco pe 11 mai. Numarul de telefon este al doctoritei care face ecografiile.
Mandarinutza 21+ Antonia Maria
Poze
cristina85ss spune:
Salut la toate
Am vazut ca la subiectul anterior ati vorbit despre linea neagra de pe burtica.Mie mi-a aparut la 15 saptamani si a ramas tot asa.Parul de pe burtica a crscut insa si-a pastrat culoarea deschisa.
In ceea ce priveste morfologia fetala,aici in italia din ce am inteles eu se face la 21-22 saptamani,ptr ca in cazul unei malformatii grave,avortul este consentit pana in saptamana 25 de sarcina,nu mai tarziu.
iar in privinta somnului,eu pe burta nu dorm deloc,nu stiu daca dupa ce am adormit ma intorc pe burtica sau nu.dar am observat ca fetita mea este mai linistita atunci can stau pe spate decat pe o parte.imi dau seama din miscariile ce le face,insa nu reusesc sa dorm asa.
Cristina 20+
gema spune:
Buna fete dragi cu bebei!
Ei da m-am hotarat sa ma altur voua dupa ce va citesc de destul timp. Sunt mamica de sept. (sarcina 21 sapt, DPN 8.09.2007) cu fetitza la purtator si mandra tare de noua mea postura.
Sunt tare interesante dezbaterile voastre si daca vreti sa ma primiti si pe mine.............sunt aici.
Vin si eu cu o intrebare daca pot avea pretentii de la inceput. Aveti contractii nedureroase uneori? Eu cand si cand ma confrunt cu aceste intariri de burtica si nu stiu sigur daca or fi din cele normale sau trebuie sa imi fac griji. Iau no-spa si supozitoare Scobutil care ma linistesc cateva zile dar daca obosesc apar cand si cand.
Ce ziceti? Or fi normale?
mentionez ca ma doare un rinichi si parca ar coincide contractiile cu durerea asta care uneori se lasa pe ovare.
Pupici multi!
toma_lly spune:
Multumim MANDARINUTZA !!
eu sunt suparata pt ca azi nu prea l-am simtit pe bebe miscand
TOMITZA 21+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
mandarinutza spune:
Gema, bine ai venit
Si eu m-am confruntat cu aceste contractii nedureroase, eu am stat internata cateva zile in spital din cauza lor(atunci aveam si dureri de spate jos in dreptul uterului). Acum sunt mai bine, iau 3 nospa mici pe zi si la nevoie uscosin(supozitor cu scobutil). Contractiile mi-au aparut din spatamana 18 cand mergeam la servici. Acum stau acasa in medical si ma simt mult mai bine, intaririle de burtik le am mult mai rar.
Mandarinutza 21+ Antonia Maria
Poze
Annisia spune:
Am gasiiitttt!!!! Mirela76 a fost gravi care spunea ca eco e 150 + 100. Avea 20 de saptamani pe 13 aprilie. Citez (capitolul 18, pagina 3):
Despre noi, am fost ieri la Iosup suntem bine se pare ca de data asta vom reusi sa avem bebele mult dorit. BEBE se juca de zor.
Tatal,specific barbatilor, a intarziat asa ca am rugat sa mi se faca CD.Deci echo morfo la 20 sapt + CD m-a costat 250 ron (150 echo + 100 cd).Cam mult pentru un cd cu care venisem de acasa dar asta e pentru amintirea lui bebe.
Vedeti mai ca nu am inventat eu tarifele astea...
tomasa spune:
Gema, bine ai venit printre noi! Eu contractii n-am, nici dureroase nici nedureroase. Cu intariturile astea parerile medicilor sunt impartite, au mai fost discutii pe tema intre noi. Pana la urma concluzia este ca ar trebui tinute sub control cu antispastice, pt. mai multa siguranta. Sarcina usoara in continuare!
Annisia, n-am zis ca ai inventat tu, Doamne fereste! Daca citesti ce am scris eu, chiar am explicat de ce cred ca respectiva s-a gandit la asta, o fi auzit ca altele au platit 150 RON (la 14 sapt.) si cand ei i-au cerut 250 (la 20 sapt.) s-a gandit ca o fi din cauza CD-ului si ca asta costa 1 mil. Nu s-a gandit ca e din cauza ca sarcina ei este mai avansata. Dar sigur atat te va costa morfo fetala de 20 sapt., indiferent ca vrei sau nu CD. Si peste tot e asa, la orice clinica. E normal de altfel, ca o sarcina mai mare are dr. mai multe de masurat. Eu ti-am spus doar ca sa nu fii dezamagita. Oricum poti sa suni si sa intrebi daca nu ma crezi.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
17+
Annisia spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Annisia, n-am zis ca ai inventat tu, Doamne fereste! Daca citesti ce am scris eu, chiar am explicat de ce cred ca respectiva s-a gandit la asta, o fi auzit ca altele au platit 150 RON (la 14 sapt.) si cand ei i-au cerut 250 (la 20 sapt.) s-a gandit ca o fi din cauza CD-ului si ca asta costa 1 mil. Nu s-a gandit ca e din cauza ca sarcina ei este mai avansata. Dar sigur atat te va costa morfo fetala de 20 sapt., indiferent ca vrei sau nu CD. Si peste tot e asa, la orice clinica. E normal de altfel, ca o sarcina mai mare are dr. mai multe de masurat. Eu ti-am spus doar ca sa nu fii dezamagita. Oricum poti sa suni si sa intrebi daca nu ma crezi.
Nici eu nu am zis ca tu ai zis ca am inventat... Pur si simplu m-am verificat pe mine. Am o memorie de elefant si ma gandeam ca m-am zapacit de cand cu sarcina asta si am inceput sa aiurez. Am cautat si am gasit fata cu informatia.
Nu este nevoie sa te verific. Eu am intrebat de cand mi-am facut programarea si mi s-a spus ca e 250 RON. Nu ma interesa cu sau fara CD, pentru ca eu vreau si CD - asta clar!
Eu ii spusesm gravidutei in idea ca poate nu dispune de finante si se poate sa renunta la CD. Nu stiam ca e inclus. Am vrut doar sa ajut...
tomasa spune:
Si io la fel . Hai ca suntem fete bune amandoua! E voiam sa te ajut pe tine, sa nu te duci cu 150 si sa te trezesti ca e mai mult. De altfle imi aminteam mesajul Mirelei si stiu ca si atunci am vrut sa-i explic cum cred eu ca s-a intamplat, dar m-am luat cu altele, cum sunt mereu in criza de timp... Oricum pt. ea nu mai conta ca deja facuse eco si platise.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
17+