Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
Happiness_4_us spune:
Gata, am adaugat la semnatura, Pinacolada.
Annisia, Roxana multumesc mult de inf in legatura cu somnul. M-am cam panicat dar abia acum o sa am timp sa ma corectez si sa nu mai ajung sa dorm pe spate. Asta ptr cand o fi Razvanel mai mare si chiar va fi problema. Pupici.
Noi in rest suntem bine. Pastisorul lui mami, asa cum imi place mie sa-i spun lui Razvanel, innoata de zor si isi face de lucru.
Mami e tare fericita ca acum il simte zilnic si poate vorbi cu el.
Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
iuli8700 spune:
Fetelor, in privinta morfo-fetalei este mai indicata la 22 saptamani(sau peste) pentru ca se poate verifica si inimoara mai usor in caz de probleme... cel putin asa mi-a zis doctorul meu la ultimul control.
Pup toate si ne auzim mai tarziu!
Iuli21+
Iuli graviduta
devylla spune:
Buna seara fetelor,
Eu mi-am afcut bagajul pe juma',astept sotzu' sa vina sa isi bage si el ce mai are ramas.
Acu' ma apuc asa usor sa fac nitica curatenie,sa nu ma i-a durerile de cap cand ma intorc.
Roxana,plecam undeva la munte,o zona foarte frumoasa.Mergem cu vaporul...tuuu tuuu M-a apucat asa o euforie...e ceva vreme de cand nu am mai iesit.
Annisia ai grija mama la munca,nu te obosii...sa nu ii fie rau lui Yannis.
Nana bubu tau e scump rau rau.
Astea fiind zise...va las acu',poate mai intru mai tarziu.
V-am pupat,va doresc o saptamana frumoasa,si sa fi-ti cuminti pana ma intorc
Sabina Y.20+
japonia prin ochii unui amator
mandarinutza spune:
Sabina Y distractie placuta
Prisi stai cumintica. O prietena de-a mea a stat de la 4 luni acasa in patuc(mai iesea si la plimbare, dar fara alte eforturi) cu colul deschis si a nascut la termen cu cezariana. Si eu sunt in medical si stau acasa, de la sarbatori. Am avut contractii si medicul mi-a recomandat sa nu ma mai duc la servici. Am fost saptamana trecuta si am regretat ca am stat asa mult, vreo 5 ore, ca am plecat cu burta impietruta. Asa ca nu o sa trec decat cand e ceva urgent, in rest mai lucrez de acasa.Eu ies in fiecare zi, la plimbare in parc, mai cumpar cate ceva, dar la curatenie, calcat rufe, ma ajuta soacra care e o draguta.
Terrapin
Mandarinutza 21+ Antonia Maria
Poze
Happiness_4_us spune:
Devylla, pai drum bun si distractie placuta!
Ai mare grija de burtica!
Te astept sa vii sa ne povestesti cum a fost.
Pupici.
Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
tomasa spune:
Pinacolada, un col de 4 cm sau peste e super super ok, mai ales daca e inchis. Al tau de 3.9 se apropie de perfectiune. Un col sub 2.5 necesita cerclaj. Eu acum am 3.3, la Tudor am avut si 2.7 si a rezistat pana in sapt. 39 fara cerclaj. Colul meu, asa mic cum era si este, a ramas inchis mereu, iar in travaliu, cu contractii la 5 min si dop pierdut, abia permitea indexul.
Asta e experienta mea cu colul scurt. Al tau e beton, crede-ma. Eu la un 3.9 nici nu indraznesc sa visez, as zburda cu asa ceva.
Teodoran, in mod ideal morfologica se face la 22 de sapt. Bafta multa!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
17+
Annisia spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Am tot vrut sa va intreb, unde fac si eu o ECO 3D sau 4D, vreau si eu CD cu bebe al meu, si bineinteles vreau o alta parere despre bebe. Unde am facut eu morfo fetala nu a putut sa-mi dea CD. Daca puteti sa-mi spuneti si preturile.
Cecilia, eu ma duc la doctorul Iosup, la clinica Fortis Center. Acolo au 4D si se poate inscriptiona CD. Echo morfofetala costa 250 RON; dintre care 100 este inscriptionarea CD-ului, pe care trebuie sa il aduci tu. Mai exista varianta sa te duci cu o camera video si sa inregistrezi toata consultatia. Am inteles ca CD-ul nu e cine stie ce smecherie, pentru ca nu are explicatii, ci doar poze cu bebe in diferite ipostaze. O gravi de aici scria si zicea ca i-a parut rau ca a cerut CD, pentru ca e scump si nici nu merita. Mai multe informatii iti pot oferi dupa 8 mai, cand am eu programare la Fortis Center.
Am vazut ca ai 21 de saptamani. Sa stii ca la medicii asta mai renumiti nu te poti programa de azi pe maine. Ar trebui sa te grabesti sau sa vezi daca nu este o gravi care cedeaza o programare.
Iata datele de contact de acolo: telefonul unde iti poti face programarea si cere detalii - 0724.46.46.46
Adresa cabinetului este - str. Sandu Aldea, nr.86 (ca reper este a treia strada pe stanga, de la Casin spre Casa Presei Libere.
mandarinutza spune:
Annisia, la Iosup la cabinetul Fortis eco morfo fetala de 20 saptamani este 250 RON, indiferent daca iti da CD sau nu. Eu cand mi-am facut eco saptamana trecuta, nu puteau sa inscriptioneze si am platit pt eco 250 RON. In trimestrul I mi se pare ca aveau tariful de 150 RON.
Mandarinutza 21+ Antonia Maria
Poze
tomasa spune:
Annisia, eu am fost la Fortis si CD-ul nu m-a costat nimic. Eu zic ca e imposibil sa coste atat inscriptionarea CD-ului. Faza e ca eco de 14 sapt costa 150 RON iar cea de mijlocul sarcinii, varsta gestationala peste 14 sapt., costa 250 RON, probabil de-aia a crezut gravida respectiva ca i s-au luat banii pe CD, aflase de altele ca au platit mai putin si ei i-au cerut atat. Diferenta provenea de fapt din varsta diferita la care s-a facut ecografia nu din faptul ca a cerut CD.
Cand am facut eu eco la 14 sapt. m-a costat 150 RON, mi-au inscriptionat CD fara problema si fara costuri suplimentare si mi-au spus ca la 20 sapt+ ma va costa 250 RON. Asa ca e foarte posibil sa te inseli in privinta costului CD-ului. Eu sunt convinsa ca si fara el tot atat te va costa morfologica de mijlocul sarcinii, 250 RON adica. M-am gandit ca e bine sa-ti spun.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
17+