Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Teodoran-mulumesc mult!Da e bine cum ai zis! eu pe 16 la ora 9 la euroclinic, sper sa fie ok si pt Roxana!
Cum tb sa procedam? sa sunam acolo si sa facem modificarile!

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna dimineata si de la noi burtici
adimercedes si mie imi place pink.cand e la televizor vreo melodie,bebe se trezeste repede

terrapin

fetelor,da ce fain vati distrat voi ieri.noi am fost la cumparaturi si apoi acasa a fost o zi nasoala,frig si moleseala.
roxana stiu ce nasoale sunt durerile astea de spate,sper sa iti treaca repede

danielle 19+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Danielle, care este al doilea prenume al bebelusei voastre? A ramas Joanne? E dragut si merge cu Ebonee. Aveti rude ceva cu prenumele asta sau de unde v-a venit ideea? Daca era baiat cum l-ar fi chemat?

Burtica de Yannis la 21 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna,eu am fost la o eco la 21 de saptamani unde mi-a zis ca lungimea colului e de 3,7 fara aspecte de scurtare, problema mea e ca e deschis si treb sa stau in pat cu gynipral la 6 ore si injectii cu grabivinon plus no-spa si diazepam, mai am o programare pe 22 la Herghelegiu , abia astept sa vad ca-mi zice
Annisia si eu am mai trecut pe la serviciu de 2 ori pe saptamana, in rest lucrez de acasa sper sa nu se intample nimic grav, cu toate ca treb sa ma cert cu sotul pt 3 ore de serv, dar asta e pana o sa-mi vina colega la schimb
oricum patul asta ma omoara, am mai iesit juma' de ora in parc ca era prea frumos afara
sa aveti o zi buna si soare in suflet ca afara....

poze
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

teodoran-nr meu e 0723/557800 -da-mi un beep si te sun eu, ca sa vedem cum facem, ok?

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Prisi, nu ma pricep, dar colul asta se poate inchide in urma tratamentului? Ma gandesc ca e teribil sa stai tot timpul cu stresul asta pe cap. Pana pe 22 mai e o gramada. Doctorul care iti urmareste sarcina nu ti-a spus cum evolueaza treaba acolo la tine? Oricum, aiurea... Dar am mai auzit multe cazuri cu gravidute cu col deschis, care au nascut la termen si foarte ok. Corina Danila povestea prin cate a trecut cu sarcina ei si acum are o fetita draguta si sanatoasa. Lasa ca o sa fie foarte bine si la tine.
Ti-am vazut burtica. De fapt, ce burtica, e ditamai butelia! Foarte frumusica esti! Hai, stai cuminte si daca e colul deschis - LA DRACU' cu munca! Nu mai risca, pentru nimic in lume! Ai ajuns pana aici si acum ce faci? Esti normala la cap? Pe acolo nu ai nimic deschis?
Eu avusei probleme acum 2 luni, dar colul a fost inchis si bebe bine fixat. Deci nu se compara situatiile noastre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Danielle, care este al doilea prenume al bebelusei voastre? A ramas Joanne? E dragut si merge cu Ebonee. Aveti rude ceva cu prenumele asta sau de unde v-a venit ideea? Daca era baiat cum l-ar fi chemat?

nu vrem sa ii punem 2 nume la fetita.preferam numai Ebonee,poate la a doua fetita o sa ii punem Joanne. nu avem nici o ruda cu numele asta,dar l-am auzit la cateva fetite de negrese si mi-a placut mult.
daca era baietel cred ca il chema Andrew.

danielle 19+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna

terrapin la multi ani pentru ieri, sa fi sanatoasa si iubita, sa te bucuri de bebe care sa dea DD sa fie sanatos si frunos

Am reusit sa intru si eu dupa cateva zile bune, am vazut ca ati fost tare harnicute.
Am reusit sa citesc aproape tot. Referitor la lungimea colului, eu la 13 sapt aveam 40mm, la 16 38mm iar la 21sapt cand am facut morfo fetala aveam 40mm. Dr zicea ca este super OK, iar acea diferenta 38-40mm depinde de ecograf.
Am tot vrut sa va intreb, unde fac si eu o ECO 3D sau 4D, vreau si eu CD cu bebe al meu, si bineinteles vreau o alta parere despre bebe. Unde am facut eu morfo fetala nu a putut sa-mi dea CD. Daca puteti sa-mi spuneti si preturile. Multumesc.

In rest am petrecut bine aceste zile libere, dar de ieri am ceva ameteli si stari de rau si nu am dormit toata noaptea. Initial am zis ca este de la tensiune, dar se pare ca nu, azi aveam 11 cu 6 ceea ce este ok. Voi ce credeti??????

toate

cecilia,21+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Pinacolada, eu zic s anu iti mai faci probleme ptr ca bebe oricum e marisor si de vede bine.
Noi am fost foarte surprinsi sa vedem cat de mare era acum bebe Razvan fata de ultima data cand am fost la ecograf. Acum se vedea totul perfect. Este incredibil.
O sa pun la semnatura ecografia mea de atunci ca sa iti dai seama si sa poti face comparatie.
Pupici.

Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Annisia , dr zice ca daca stau cuminte fara stres si efort nu e nici o problema sa ajungem la finish fara probleme, bebelusha e ok , e dezvoltata normal , problema sunt eu ca sunt agitata nu ma pot abtine si mai fac una alta prin casa, de imi trimite sotul paznici cand e plecat, dar mor cand vad ca nu e totul pus la loc, el face saracu' cat poate si cat se pricepe , o astept pe mama sa vina sa ma ajute da nu o sa poata sa se mute la mine, intre timp mai vine soacra , e de treaba da nu pot sa o pun sa faca treaba ca are ea destula la ea , zic merci ca mai vine sa-mi tina de urat

poze
22+

Mergi la inceput