Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Aici ecografia de la 13 saptamani am platit-o 100 de dolari iar pe cea morfologica nu am mai platit-o, a fost gratuita. Nu am platit decat simbolic, pozele facute cu bebe Razvan.
Gema
, bine ai venit si sarcina usoara!

Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

La, la-la, la-la, la, laaaaaa.... M-am plictisit nenica! O sa ma imbrac mumos si il astept pe baiatul meu sa facem o plimbarica. Imi este o poftaaaa de shaormaaaaa, mama-mama... O sa infulec precum un purcel, parca vad. Yannis deja da din coada la faza asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Vestea buna e ca CD-ul e gratis daca-l duci tu, fireste. Faza nasoala e ca este fara sonor si fara explicatii, nu se vede mare lucru intr-adevar. Si nu ne-au dat inapoi CD-ul nostru inscriptionat, ci un altul, de-al lor, de calitate mai proasta .

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Buna,
Referitor la "In perioada 9-12 mai la expozitia ROMMEDICA de la Romexpo firma PRODENTA va prezenta aparatura ecografica de ultima generatie. Gravidele (sapt 22-35) interesate sunt invitate pentru a efectua gratuit un examen ecografic 4D, in urma caruia vor primi si un dvd cu filmul ingerasului dvs. Pentru programare, va rugam sa ne contactati la tel: 0722 267 614. Va asteptam cu placere!"

am sunat si am vb cu dna Atena Voinea si m-am programat pe 10 mai ora 15;00 la eco 4D gratis la PRODENTA. Dna a fost ff amabila si draguta, desi eu nu sunt decat in 16s de sarcina a zis ca este OK si o sa merg impreuna cu prietena mea care are 23s de sarcina.
abia astept..avand in vedere ca la eco la dr. meu ajung abia pe 21 Mai...

Ca tot vorbiti de linia negra de pe burtica, mie deja a inceput sa-mi apara, mai accentuata in partea de jos... Noi ne simtitm bine, in afara de sani care simt ca explodeaza..si in plus venele mele au inceput sa explodeze la propriu..uff...noroc ca am citit pe internet si ca este normal...desi m-am cam speriat prima data cand am observat15s+4z

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Fetelor, dar nu a fost nimeni cu camera video? Cica e super truper... Verisoara mea a inregistrat, dar nu am ajuns la curte sa vad echo a ei. Oricum, pana atunci o sa imi fac singura...
Cand am ramas insarcinata abia asteptam sa vina vara sa ma mut la curte, dar cu contractii si belele nu mai imi arde mie de mutari si permutari... Off si imi facusem o gramada de modificari acolo, ca sa am tot confortul... Viata asta... tot cum vrea ea face....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Devylla,ce fain ca l-ai convins pe al tau sa iesiti undeva in Golden-Week.Eu pe al meu nu am reusit,la cat e de comod...Cica "lasa ca oricum ti-a recomandat doctorul repaos la pat".
Unde la munte mergeti?

Bianca 18+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

quote:
Originally posted by danuta36
Buna ziua,bine v-am gasit!
Danielle,Carmenita,Roxana,Lavinia va multumesc pentru urarile de sanatate si bun venit Eu va doresc si voua si celorlalte viitoare mamici multa sanatate si sarcini cat mai usoare!
Carmen,vreau sa te intreb,caci mie mi se pare ca am luat cam multe kilograme pana acum(7-8 de la 57kg la ~65kg);tu cat ai luat in greutate?M-am lasat si de tigari+cafea...mananc mult si chiar si cand nu mi-e foame.
Stie cineva sa-mi spuna cat timp se ia no-spa?Mi-a spus dr. la ultima eco ca am uterul putin contractat si sa iau 2 tab. zilnic,dar nu mi-a spus pt. cat timp.Eu oricum nu simt cand am acele contractii poate sunt prea .
Annisia chiar ca arati f.bine;sa mai zica cineva ca gravidele nu sunt sexi!
dana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Tzuc, ma bucur ca ai reusit sa te programezi

Annisia, asteptam impresii cu camera video

Mandarinutza 21+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Gema bine ai venit si sarcina usoara in continuare!

Fetelor explicati-mi si mie cum sunt contractiile acelea nedureroase cum ar trebui sa ma simt....cam de 2 zile il simt pe bebe ca misca foarte jos chiar la baza uterului,oare e placenta prinsa foarte jos,pt ca am simtit miscari si in zona din dreapta buricului?

eu am programare la morfofetala la 24 de saptamani si 4 zile ,mie mia spus dr ca pana la 25 de saptamani e ok.

LAVINIA22+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mandarinutza

Annisia, asteptam impresii cu camera video

Mai draga, impresii am si acum cate vrei. Cu camera cacare este abia dupa 8 mai... Asta numai daca am sa reusesc sa postez. Ma gandesc sa nu aiba filmuletul o dimensiune mult prea mare. Lasa ca vad eu cum fac...

Mergi la inceput